IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение

Ти верваш в нафта, аз в ИИ. Кой крив, кой прав времето ще покаже!
    Всичко ок нвда 1000

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
      Много ме кефи как не можеш намери човек с ръце извадени от гужвата, ама иначе верваме в ИИ. Това ново сапиенсът не знае от коя страна се държи отвертката.
      Ти верваш в нафта, аз в ИИ. Кой крив, кой прав времето ще покаже!
      Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

Много ме кефи как не можеш намери човек с ръце извадени от гужвата, ама иначе верваме в ИИ. Това ново сапиенсът не знае от коя страна се държи отвертката.
        Как да не вярвам като в работата натискат да го ползваме. Че даже върши ок работа
        destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Много ме кефи как не можеш намери човек с ръце извадени от гужвата, ама иначе верваме в ИИ. Това ново сапиенсът не знае от коя страна се държи отвертката.

Коментар

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
            Аз за това инвестирам в ИИ. Това е бъдещето и дисръпшъна ще е пълен. Масово хората не разбират какво идва. Сегашните оценки не включват в голямата си степен тази революционна технология. Пичове ще има по-умни, по-можещи, по-кадърни същества от нас за първи път на тази планета. И те ще могат да правят всичко, което и ние можем да правим. Компаниите, които ще разработят тези технологии ще управляват света и ще имат умопомрачителни оценки. Това няма да се случи в следващите година или две, но ще се случи в нашия живот, в това съм напълно сигурен. Аз инвестирам в дългосрочен хоризонт. Спадове от 10-20% нищо не значат, само ме правят по-щастлив, че ще мога да допълвам на хубави цени.
            Ти инвестираш в мините, аз го давам през кирките. Трансформатори брат
            destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Аз за това инвестирам в ИИ. Това е бъдещето и дисръпшъна ще е пълен. Масово хората не разбират какво идва. Сегашните оценки не включват в голямата си степен тази революционна технология. Пичове ще има по-умни, по-можещи, по-кадърни същества от нас за първи път на тази планета. И те ще могат да правят всичко, което и ние можем да правим. Компаниите, които ще разработят тези технологии ще управляват света и ще имат умопомрачителни оценки. Това няма да се случи в следващите година или две, но ще се случи в нашия живот, в това съм напълно сигурен. Аз инвестирам в дългосрочен хоризонт. Спадове от 10-20% нищо не значат, само ме правят по-щастлив, че ще мога да допълвам на хубави цени.
              Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

Няма начин. Инфлацията не дава.
                Бъфет правеше някакви такива намеци относно следващите 10 години.

Коментар

А и винаги съм се чудел на тюхканията на хората че пазара не се бил възстановил N-на брой години

Без да се замислят че той пазара всъщност въобще не му е било там мястото към даденият момент

Коментар

• Първоначално изпратено от Thrace Разгледай мнение

По-лошото е, ако влезем в десетилетен мечи пазар. Дълго продължиха хубавите години. Знае ли човек вместо случаите от преди 2 и 4 години, да се повторят тези от преди 100. След голямата депресия на пазара му е отнело 26г да се върне на нивата от преди краха.

Коментар

• Първоначално изпратено от dollarman Разгледай мнение

Що - какво толкоз те кефи меркантилизмът на германката икономка, експортно ориентирана ама като нямат евтина енергия за фабриките и почват да издишат
                      Харесал съм ги за къси

Коментар

• Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение

То следварителни пророци колкото искаш

Аз съм си харесал DAX-а тоя път
                        Що - какво толкоз те кефи меркантилизмът на германката икономка, експортно ориентирана ама като нямат евтина енергия за фабриките и почват да издишат

Коментар

• Първоначално изпратено от dollarman Разгледай мнение

То прогнозите са трудна работа, особено като включват и неща в бъдещето
                          То следварителни пророци колкото искаш

Аз съм си харесал DAX-а тоя път

Коментар

• Първоначално изпратено от Thrace Разгледай мнение

По-лошото е, ако влезем в десетилетен мечи пазар. Дълго продължиха хубавите години. Знае ли човек вместо случаите от преди 2 и 4 години, да се повторят тези от преди 100. След голямата депресия на пазара му е отнело 26г да се върне на нивата от преди краха.
                            Това с десетилетията няма как да се случи сега

Американската икономика не може да се самоиздържа без да печати така че възстановяванията от резките спадове ще са много по бързи вследствие на инфлацията

Коментар

Имам предчувствие за рязък спад поне 10-15% в следващият около един месец

По това време на годината сринаха пазара с ковида 2020-та после 2022-ра с войната в Украйна

Единствено ми е чудно какво за измислили за 2024-та
                              То прогнозите са трудна работа, особено като включват и неща в бъдещето

Първоначално изпратено от Thrace Разгледай мнение

А има хора още чакат от 2009-а всеки момент пазарът да крашне
                              Last edited by dollarman; 05.02.2024, 01:03.

Коментар

Имам предчувствие за рязък спад поне 10-15% в следващият около един месец

По това време на годината сринаха пазара с ковида 2020-та после 2022-ра с войната в Украйна

Единствено ми е чудно какво за измислили за 2024-та

Коментар

Working...
                                X