Първоначално изпратено от Iv_max
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение)))
Пошегувах се за глупавите въпроси...ама на практика има много глупави въпроси повярвай ми...и много от тях е много по добре да не бъдат никога зададени)))
Шегувам се...весело ми е.))
.... Има наистина безброй глупави въпроси, но реших да не падам по гръб и така...
Само две неща са безкрайни - вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен
Коментар
-
)))
Първоначално изпратено от vsic4ko_e_otnositelno Разгледай мнениеНяма глупави въпросиИма не зададени въпроси
... Харесва ми как разсъждаваш и затова си позволявам да те попитам, защото ми допадат твоите анализи. Ако те изнервят дилетантските ми въпроси, извинявай.
)))
Пошегувах се за глупавите въпроси...ама на практика има много глупави въпроси повярвай ми...и много от тях е много по добре да не бъдат никога зададени)))
Шегувам се...весело ми е.))
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеДа ти вземат парите разбира се...що задаваш глупави въпроси?)))))
За да печелят бе пич...когато всички мислят едно...а то става друго...е нормално много да губят. какво по хубаво от това?Има не зададени въпроси
... Харесва ми как разсъждаваш и затова си позволявам да те попитам, защото ми допадат твоите анализи. Ако те изнервят дилетантските ми въпроси, извинявай.
Само две неща са безкрайни - вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен
Коментар
-
А сериозно
Първоначално изпратено от vsic4ko_e_otnositelno Разгледай мнениеБлагодаря за точния анализ. Но все пак имаш ли идея защо го правят? Каква е глобалната цел?
Коментар
-
Да ти вземат парите...
Първоначално изпратено от vsic4ko_e_otnositelno Разгледай мнениеБлагодаря за точния анализ. Но все пак имаш ли идея защо го правят? Каква е глобалната цел?)))))
За да печелят бе пич...когато всички мислят едно...а то става друго...е нормално много да губят. какво по хубаво от това?
Аз закво съм 50 % кеш...щото очаквам всякакви номера..Last edited by Iv_max; 17.05.2016, 00:32.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеВсичко може да се случи, без изключение. Може да се мотаме месец ей така...може да достигнем нов хай, може и да падне под 1600.
При тези обеми и търговия...каквото кажат това ще стане..омръзна ми да го повтарям. Никаква съпротива няма в ниакква посока. Само цял ден врътки, Без никакъв фундамент. Само спекула. И днвена или седмична търговия. Само че повече ще познаеш на рулетка от колкто на точно този пазар.Само две неща са безкрайни - вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен
Коментар
-
Всичко може да се случи
Първоначално изпратено от vsic4ko_e_otnositelno Разгледай мнениеКакво е твоето мнение за сегашната ситуация? Какво мислиш, че предстои да се случи?
При тези обеми и търговия...каквото кажат това ще стане..омръзна ми да го повтарям. Никаква съпротива няма в ниакква посока. Само цял ден врътки, Без никакъв фундамент. Само спекула. И днвена или седмична търговия. Само че повече ще познаеш на рулетка от колкто на точно този пазар.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеАз мога да си извадя една таблица..от софутера на която са наредени всички поръчки в пълна дълбочина и в съседните колонки са тези които са отказани и тези които са изпълнени и обема изпълнени на определена цена.
Та донякъде си прав щото при някой диапазон в цената като се вдига има смешни обеми на фона на останалите.
Лошото, е че не го разбирам напълно моя софтуер...половината неща ги гледам като "теле")) още и не мога да включа напълно как да го използвам и засега само тенденции гледам.
Така че има време като го понаразбера...ще ви казвам повече))
Коментар
-
Зависи...
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеРазбрах. Всички са къси.
Не те ли притеснява да си сред тълпата?)))
Теоритично в много случаи е правилно да заставаш на обратната страна на тълпата още повече краткосрочно. Случая обаче според мен е друг. Единственното нещо което може да ме накара да размисля...е силен обем фундаментален нагоре. За такъв обаче в момента и дума не може да става.
Аз в момента например съм на печалба на повечето позиции. И пак не затварям. Ако знаех че днес ще се вдигне в петък щях да затворя разбира се ама кой да знае какво мислят. Те това искат. Да започнеш да се страхуваш и да затвориш. Ама никой не ще маи. Ще дойде един момент обаче когато надолу ще е надолу и аз не искам да го изпусна заради малка печалба прибрана сега дори и да се наложи да чакам по дълго.
А сега един ден надолу...друг на нагоре без никаква връзка. Утре може пак да е нагоре...а може и да не е ....едно е сигурно...средносрочно ще е надолу много.
И тази тълпа като не може лесно да се убие нагоре - според мен ще се убие надолу. защото при по малко по сериозно движение надолу именно тълпата ще затвори прекалено бързо и ще изпусне голямото рали надолу мисля аз.
Коментар
-
Аз мога да си извадя една таблица..
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеHFT бият много прецизно стоповете на късите, на тези, които са влезли тежко къси...реално те купуват..а машинките просто като трамплин подсилват отскока нагоре..
Та донякъде си прав щото при някой диапазон в цената като се вдига има смешни обеми на фона на останалите.
Лошото, е че не го разбирам напълно моя софтуер...половината неща ги гледам като "теле")) още и не мога да включа напълно как да го използвам и засега само тенденции гледам.
Така че има време като го понаразбера...ще ви казвам повече))
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеНикой не е дълъг. Освен тълпата институционалните продават нон стоп вече ебз значение цената. Или този който не може да е къс
Дълги са краткосрочните търговци и както показва името им - за кратко))
Индексите се вдигат с орицателен обем...т.е въпречки че цената им се вдига продадените са повече от купените.
Питаш, кой купува? И аз се чудя ама...)) Например:
Или който е бил шорт и затваря, или който вижда тренда, или който е бичи, или който сутринта е мислил логично че пазара ще падне заради ужасните данни от Китай, или заради производствения индекс на Ню Йорк или за индекса на пазара на жилища или пък щото е логично...ама се е объркал по средата не дяня с логиката щото такава още не е разбрал че няма...и се е уплашил а пък ако посредата на деня не се е уплашил към края вече се е насрал)))) и т.н.
))
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Никой не е дълъг
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеАко тълпата е на късо тогава кой е дълъг? Нали някой трябва да е насреща.
Дълги са краткосрочните търговци и както показва името им - за кратко))
Индексите се вдигат с орицателен обем...т.е въпречки че цената им се вдига продадените са повече от купените.
Питаш, кой купува? И аз се чудя ама...)) Например:
Или който е бил шорт и затваря, или който вижда тренда, или който е бичи, или който сутринта е мислил логично че пазара ще падне заради ужасните данни от Китай, или заради производствения индекс на Ню Йорк или за индекса на пазара на жилища или пък щото е логично...ама се е объркал по средата не дяня с логиката щото такава още не е разбрал че няма...и се е уплашил а пък ако посредата на деня не се е уплашил към края вече се е насрал)))) и т.н.
))
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеВместо тълпата да се плаши и да затваря къси...тя ги увеличава. - наготово.
Тея, са пънат да видгат индексите..а всички шортят вместо да се плашат.
Сентимента на СП увеличава късите
Кога ще се уплаши тълпата и дали може да се уплаши?
Никога през моя осъзнат живот на пазара не е имало такъв момент да има толкова малко доверие в пазара.
Коментар
Коментар