IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
    Ха, що става с техите бе , не бях поглеждал няколко часа.
    Сектор ротация или нещо повече...

То за последното не виждам някакви причини, ма не е нужно, то като станат ясни отдавна вече ще е станала една...
    Аз се кефя на Teva, но се чудя вече за изход... Един тъп въпрос - ако продам акциите между ex-divident data и датата определена за дивидент т.е. тия дни... къде ще отиде дивидента ?
    За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Ха, що става с техите бе , не бях поглеждал няколко часа.
      Сектор ротация или нещо повече...

То за последното не виждам някакви причини, ма не е нужно, то като станат ясни отдавна вече ще е станала една...

Коментар

• Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение
        Ето тука една кратка дописка за един дядо, който направил $1000 на $2 милиона с buy and hold, но чакал 70г. И сега на 98г., ще ги дари.

http://www.cnbc.com/2017/06/05/warre...2-million.html
        Акъл нема аз никога не бих ги дарил по скоро ще ги запаля но даром никога
        Вся Власть Советам

Коментар

• Ето тука една кратка дописка за един дядо, който направил $1000 на $2 милиона с buy and hold, но чакал 70г. И сега на 98г., ще ги дари.

http://www.cnbc.com/2017/06/05/warre...2-million.html

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

Тежка е съдбата на контрарника и на ботъм фишъра...ма здравата нервна с/ма и волското търпение са си задължителни.
            Човек учи най-много от грешките. Има една снимка с PTJ и на стената зад него се вижда един много красноречив надпис "loosers average loosers".

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
              Всъщност конгресът бил 4-6.06 ...
              https://finance.yahoo.com/news/teva-...120000930.html
              Остава твоята теза за мигрената ...
              ето такова заглавие само посебе за минути изстрелва цената с поне 5% и после релакс

"Teva's migraine drug hits key PhIII goal"

уърдинга е от изключително значение в заглавията на новините, независимо какви са детайлите в самото съдържание.

<начало на оф-топик>:
              знаеш ли колко пъти нескопосаните журналистчета на инвестор медията са усирали за няколко часа и без това смахнатата търговия на бфб???????? лудия поглед е "цар" на дебилските статии!!! да ме прощава, но див социопат и психопат като тоя рядко бива допускан да отразява публични събития, камо ли да се опитва да задава въпроси
              \<край на оф-топика>
              Last edited by Ferry; 01.06.2017, 17:47.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение

каквото и да е в презентацията, на уса пазара само споменато намерение раздвижва волатилноста в една или друга посока
                поне има новини и се правят регулярни ъпдейти, не като на бфб.
                Всъщност конгресът бил 4-6.06 ...
                https://finance.yahoo.com/news/teva-...120000930.html
                Остава твоята теза за мигрената ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                  Това да, но дали не са изложили нещо ново в презентацията си - днес има някакъв конгреса ...мисля, че е свързан МС
                  Сега е момента да направят някои от продажбите на активи за които се канят и да избият всички къси ... че май доста се събраха ...
                  каквото и да е в презентацията, на уса пазара само споменато намерение раздвижва волатилноста в една или друга посока
                  поне има новини и се правят регулярни ъпдейти, не като на бфб.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение

Teva posts positive phase 3 migraine data, plots FDA submission
                    Това да, но дали не са изложили нещо ново в презентацията си - днес има някакъв конгреса ...мисля, че е свързан МС
                    Сега е момента да направят някои от продажбите на активи за които се канят и да избият всички къси ... че май доста се събраха ...

Коментар

• Първоначално изпратено от foggbg Разгледай мнение
                      нещо стана вижте как излетя TEVA
                      Teva posts positive phase 3 migraine data, plots FDA submission

Коментар

• нещо стана вижте как излетя TEVA
                        бавно и тихо нагоре

Коментар

• Първоначално изпратено от absd Разгледай мнение

според мен дъното е около тази цена-колкото и да изглежда безнадеждно положението разпродаването няма да продължи още много дълго
                          Силно се надявам да си познал, че ми писна да добавям ...
                          Снощи чак сънувах, че скача с 12% ...

Коментар

тази Тева се оказа бездънна...нерви да има човек да я търгува....
                            Тежка е съдбата на контрарника и на ботъм фишъра...ма здравата нервна с/ма и волското търпение са си задължителни.

Коментар

според мен дъното е около тази цена-колкото и да изглежда безнадеждно положението разпродаването няма да продължи още много дълго
                              Може само да се гадае къде е дъното
                              Не е малка.компанията,за да я прахосат така,ама знеш ли какво са намислили. ..
                              Еврейска му работа
                              Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение

Да и аз се чудя колко още ще падне,имат да плащат 519 млн $ на Американското правителство,след това бих се качил и аз на Тевата.
                                "В очите на завистта всеки успех е престъпление.."

Коментар

Working...
                                X