Първоначално изпратено от Iv_max
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Има и друга полза до която ти никога няма да достигнеш
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеПогледнато глобано, социалната полза от краткосрочните спекуланти е това, че поддържат пазара ликвиден
Ликвиден пазар....ох господи.
Мишо...когато човек му промият мозъка спасение няма.
Коментар
-
Мисля...
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЕ ти обясняваш какво ти си мислиш, а не това което се случва в действителност. Все пак човек е необходимо да има обратна връзка от реалността за собствените си мисли за тази реалност. Иначе просто не е здравословно и за сметката и за психическото здраве.
Няма начин...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеАйде сега пък , алгосите били маркетмейкъри.
От има няма два месеца или по малко...брой ме и мен за маркетмейкър тогава...щото и аз ( обединен вече с други ) съм алгос.
Коментар
-
кои ми са идолите?
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеИв сега им погледнах портфейла на идолите ти. На мен ми разправяш че съм действал прекалено дефанзивно с моите петдесетина позиции, тези дето им се възхищаваш имат 3947 позиции. Най-голямата им позиция почти достига до 2% от активите им.
Това ли намираш за агресивна игра
Ако имаш пред вид Цитадел...те са врагове...не идоли
Коментар
-
Айде сега пък
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеКаква е тази информация? Алогсите са просто маркетмейкъри. Маркет мейкъри винаги е имало. Защо мислиш, че маркетмейкърството може да се вкара в един тъп алгоритъм?
От има няма два месеца или по малко...брой ме и мен за маркетмейкър тогава...щото и аз ( обединен вече с други ) съм алгос.
Коментар
-
Ами аз ако бях на вас
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеИ дай сега като има информационна асиметрия да не правим нищо?Просто се съобразяваш с нея и не се опитваш да си Ив Макс, който печели десетки % постоянно. В сегашната ситуация аз поне съм доволен и на печалба/стандартно отклонение 1/3 на годишна база...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениепреди месеци ти обяснявах...ти не разбра.
Повече в тоя филм няма да участвам...да обяснявам каквото и да е.
Коментар
-
преди месеци ти обяснявах
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЩо не ги видиш каква доходност правят цитадел като имат толкова много информация
Това че някой хедж фонд се фука колко е велик не значи че това му помага кой знае колко
Повече в тоя филм няма да участвам...да обяснявам каквото и да е.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение...... Алогсите са просто маркетмейкъри. .....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеинформацията на хората зад алгоритмите - движи пазара.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеНе всички сме Барселона ( като Цитадел ) , да имаме желязна защита че тогава чак да атакуваме. А като играеш срещу Барселона освен защита ти трябва и идея за атака иначе ще ти го набутат рано или късно по много.
Това стана прекрасен пример на прима виста.
А като чуя първия ти абзац, е абсолютно ясно че живееш на друга планета. Говоря само за посоката в която мислиш. Номера не е в алгоритъма. Номера е в информацията. Алгоритми има много на пазара....колкото искаш които нямат никакъв смисъл ако нямаш информация.
Не емоциите на хората зад алгоритмите движат пазара - информацията на хората зад алгоритмите - движи пазара.Просто се съобразяваш с нея и не се опитваш да си Ив Макс, който печели десетки % постоянно. В сегашната ситуация аз поне съм доволен и на печалба/стандартно отклонение 1/3 на годишна база...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеНе всички сме Барселона ( като Цитадел ) , да имаме желязна защита че тогава чак да атакуваме. А като играеш срещу Барселона освен защита ти трябва и идея за атака иначе ще ти го набутат рано или късно по много.
Това стана прекрасен пример на прима виста.
А като чуя първия ти абзац, е абсолютно ясно че живееш на друга планета. Говоря само за посоката в която мислиш. Номера не е в алгоритъма. Номера е в информацията. Алгоритми има много на пазара....колкото искаш които нямат никакъв смисъл ако нямаш информация.
Не емоциите на хората зад алгоритмите движат пазара - информацията на хората зад алгоритмите - движи пазара.
Това че някой хедж фонд се фука колко е велик не значи че това му помага кой знае колко
Коментар
-
Гледйте го това
https://www.youtube.com/watch?v=4U2eDJnwz_s
Взех го от зерохедж.
Освен че е забавно е и поучително.
Не че има смисъл...
Коментар
Коментар