Първоначално изпратено от Money
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Що да не става? Предлагам ти бас за нещо, за което ти твърдиш съвсем друго. А това което казвам е безкрайно точно и ясно дефинирано и безусловно доказуемо. Направо можем двамина да отидем в Deutsche Bank и те да ти го потвърдят лично ако искаш. И това мога да уредя
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Не става точно така.Де да можеше.Нали знаеш оная приказка за хилядата коча и .........
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
При положение, че съм на компа нон стоп стопове много не ми се налага да ползвам. И не е вярно, че загубите не се приспадат. Те се вадят от печалбите и се плаща данък на останалото. Но данъкът е огромен и наистина народът избягва да трейдва - тук много мразят да плащат данъци. Аз обаче съм готова да си платя за печалбите отколкото да пропускам печалби заради данъци.
Аз нещо в това демо не се ориентирам - не виждам цените на които съм напазарувала.
За стоповете не си права. Просто няма начин да си нон стоп на компа. И наистина е хубаво да ги сложиш баш в момента, в който купуваш. А не после да ги мислиш и смяташ.
Коментар
-
При положение, че съм на компа нон стоп стопове много не ми се налага да ползвам. И не е вярно, че загубите не се приспадат. Те се вадят от печалбите и се плаща данък на останалото. Но данъкът е огромен и наистина народът избягва да трейдва - тук много мразят да плащат данъци. Аз обаче съм готова да си платя за печалбите отколкото да пропускам печалби заради данъци.
Аз нещо в това демо не се ориентирам - не виждам цените на които съм напазарувала.
Са относно данъка позициите които държиш на загуба и ако ги оставиш за след нова година няма да можеш да неутрализираш печалбата от тази година ако въобще ти остане. До края на годината хубаво е позициите който са ти на загуба да ги затвориш и отвориш на ново ако все пак държиш да ги имаш по този начин ще платиш по малка данък тази година. А за догодина при брокера сметките може да са на доверен човек който плаща данъци в България , са не знам да не проследяват IP адреса от къде влизаш да търгуваш , или по друг начин могат да те засекът или некои да те натопи. Трябва да се консултираш, тук репрезентативния писа нещо. Но имай предвид че това е измама и може да имаш проблеми.
Същото важи за обратното ако баланса по затворените позиции е на минус а държиш дългосрочно печеливши отворени позиции и тъй като загубата няма да се призна за следващата година . Пак затваряш и отваряш позиции до неутрализиране на загубата . Това си е делавера щот няма как да пренесеш загубата на затворените позиции за следващата година. Това за теб не се отнася.
Ако бъркам нещо колегите да поправят.Last edited by Todor Sabev; 14.09.2020, 23:02.
Коментар
-
Николата под 30 е ок за купуване.Ще ти дам инфо за нея от кухнята.
Не разбрах - в крайна сметка шефа на Nikola призна ли за измамите?
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
На демото само с купи/продай няма сми. Поне стопове трябва да ги разучиш много щателно. Аз определено не съм успял все още. Няколко пъти ядох дървото с прекалено близки, а с CXW - обратното. Направих се на тарикат и не сложих. В Елит трейдъра четох много щателно ето това https://www.elitetrader.com/et/threa...-helps.349834/ Определено няма консенсус, но към момента клоня към по-лабави стопове. Предвид резила с AM, където едноминутен рязък спад ме изкара от играта на едно +15%.
Другото - докато плащаш в Дания трябва да спреш да търгуваш толкова активно. Наистина трябва. Доколкото знам при вас продадените на загуба позиции не се приспадат и плащаш като поп за всяко излизане на плюс. Накрая ще се окаже, че и +80% да докараш, пак ще си на загуба.
Коментар
-
Айде стягайте се Фейслифта на грипа идва. Тунингован модернизиран с повече екстри. Но. Аз ще Ве излекувам Да. само Аз и никой друг. Скоро идва една от най-важните дати през годината. Есенното равноденствие. Само няколко са дните, които определят годината и това е един от тях. Идва и времееее Насдака да бъде заразен от подобрения съветско жълт вирус на възмездието, но Модерна и Файцера ще бъдем зад Вас. Хахххххххххххххххххххххххххххххх Дотогава инвестирайте хвърляйте всичко на технолгиите те са вечни, като мумията на Мао.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ED Разгледай мнение
Този се конкурира с OPTION master-ите
В тоя ред на мисли нали бЕгаше далече от техническия анализ?!? Тоя пич говори за CANDLE chart техники и други вуду магии!
В общи линии като видиш някой да обяснява „това никъде няма да го видите, само тук и само от мен“, или „аз нямам saving account, всичките ми пари са в трейдинг сметката. А и защо да имам като правя по 1% седмично от сток маркета?!?!“ БЕГАЙ ДАЛЕЧЕ!
Коментар
-
Nikola на какво отгоре излетя пък сега. Що не пробваш swing trading - има шанс за по-големи печалби, ама разбира се е малко по-рисково.
Коментар
-
Nikola на какво отгоре излетя пък сега. Що не пробваш swing trading - има шанс за по-големи печалби, ама разбира се е малко по-рисково. Пипам внимателно и засега стратегията ми работи перфектно.
Коментар
-
Nikola на какво отгоре излетя пък сега. Що не пробваш swing trading - има шанс за по-големи печалби, ама разбира се е малко по-рисково
Другото - докато плащаш в Дания трябва да спреш да търгуваш толкова активно. Наистина трябва. Доколкото знам при вас продадените на загуба позиции не се приспадат и плащаш като поп за всяко излизане на плюс. Накрая ще се окаже, че и +80% да докараш, пак ще си на загуба.
Коментар
-
Я виж днес про ябълките и николчо как пак се заформя възможност за спекулка
Коментар
Коментар