If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Пресата превъзнася новия ред и могъщия Пауъл (чудесен тайминг за формиране на върхове):
Влязохме в сезона на разпродажбите:
Активните мениджъри също са в кюпа с ритейла:
Обърнатата крива на доходността беше тема преди повече от половин година. Знаем, че тя е предвидила всяка рецесия 12 до 18 месеца по-късно. Вече никой не споменава и е добре да имаме едно наум:
От друга страна позитивите за пазара също са налице:
Все пак сме 2020 – всичко е възможно
Преди изборите тръмп би направил всичко за да бъде преизбран
Хедж фондовете все още са предпазливи. Добра предпоставка за влизане на още пари на пазара:
Wall of Worry – все още има нагнетено напрежение и несигурност, които са бичи сигнали. Концепцията е че докато има за какво да се притесняват инвеститорите пазара катери.
Да видим дали този път ще е различно! Инвестирайте с едно наум!!!
Виждам, че еуфорията все още е голяма. Спадовете се купуват с надежда партито да продължи.
Няколко наблюдения да споделя.
Пазара (особено технологичните) е в параболично поскъпване, а това не завършва добре. В същото време т.н пазарни анализатори се надпреварват да обясняват че е идеален момент за покупки:
Пазара ми се струва е навлязъл в irrational exuberance:
Точно мислех да допиша, че е удобен момент да се кешира и при гмуркане пак, но се въздържах. Тази новина е първото истински нещо при тези, мислех ги вече за тотален scam.
А за дебатът ви по - долу, Тръмп прави страхотни неща за икономиката и пазарът в частност, тук може само да си мечтаем за подобен политик, който да помогне на БФБ. Обама бе спокоен и умерен, но със сравнително слаб екип, край Тръмп не са само Нобелови лауреати, но компенсира с доста опит, разбира от финанси и икономика, не е плиткоумен политик от кариерата, който да е учен само да владее масите с празни приказки. Има си трески за дялане, но подкрепям повечете му действия, изключително са в защита на американският интерес, което е най - важното.
П.П.: Сега чух много точен коментар: "Тесла е страхотна компания с бъдеще, но оценката е прекомерна." Добри проекти имат, но тази цена на този етап не може да я оправдее нищо, все едно че на следващата им кола батерията ще стигне за пробег до Марс и обратно.
Абсолютно съм съгласен с теб!! Адмирации за точната аргоментация!! Аз както казах преди не робувам на никой,а понеже съм учил много математика и ми беше любим предмет вярвам само на цифрите.Знам какво влизаше в акаунта при харизматичния негър и какво влезе при Перушан(Тръмп) .
Точно мислех да допиша, че е удобен момент да се кешира и при гмуркане пак, но се въздържах. Тази новина е първото истински нещо при тези, мислех ги вече за тотален scam.
А за дебатът ви по - долу, Тръмп прави страхотни неща за икономиката и пазарът в частност, тук може само да си мечтаем за подобен политик, който да помогне на БФБ. Обама бе спокоен и умерен, но със сравнително слаб екип, край Тръмп не са само Нобелови лауреати, но компенсира с доста опит, разбира от финанси и икономика, не е плиткоумен политик от кариерата, който да е учен само да владее масите с празни приказки. Има си трески за дялане, но подкрепям повечете му действия, изключително са в защита на американският интерес, което е най - важното.
П.П.: Сега чух много точен коментар: "Тесла е страхотна компания с бъдеще, но оценката е прекомерна." Добри проекти имат, но тази цена на този етап не може да я оправдее нищо, все едно че на следващата им кола батерията ще стигне за пробег до Марс и обратно.
Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар