If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тони, не бих искал да коментирам...само да попитам нещо.
Като как така човек който се определя като фен на контрарното инвестиране поддържа портфейл с РЕ около 20 и форърд такова едва ли по малко от 15 ?
Изглеждаш ми по скъп дори от средното за сип, а все пак като за бфб определена норма на дисконт спрямо хамериканците си е задължителна.
При това голяма част от перата ти са на ол тайм хай или близо...а дивидентите ти са микро...
Какви ти са очакванията от този портфейл ?
ами надявам се да ме радва в дългосрочен план!
хай, лоу няма значение - М+С и фармите просто искам да си ги имам - харесват ми!
То се видя че читавите компании и на Софикс 500 са на доста повъзстановени цени .
Той контрарианскиия е в международната платформа бе - тук си е живо контрарианство че сме на бфб!
Добре аз не поствам за да се хваля, а да обсъдя - така че предложи какво е хубаво да се купува на бфб и защо. Ти какво остави атера и хим(п)? там ли виждаш бъдещето на бфб?
Тони, не бих искал да коментирам...само да попитам нещо.
Като как така човек който се определя като фен на контрарното инвестиране поддържа портфейл с РЕ около 20 и форърд такова едва ли по малко от 15 ?
Изглеждаш ми по скъп дори от средното за сип, а все пак като за бфб определена норма на дисконт спрямо хамериканците си е задължителна.
При това голяма част от перата ти са на ол тайм хай или близо...а дивидентите ти са микро...
Какви ти са очакванията от този портфейл ?
Голям риск си поел. Един евентуален започващ бичи пазар ще те хване по бели гащи. А и как се купува на нашия пазар когато пак всички вкупом се сетят че е евтин и ще се качва...
Моят портфейл вече е доста беден: 0% акции и 100% кеш.
По някое време пак ще се включа, но надали ще е в близките седмици.
Голям риск си поел. Един евентуален започващ бичи пазар ще те хване по бели гащи. А и как се купува на нашия пазар когато пак всички вкупом се сетят че е евтин и ще се качва...
Мой портфейл към момента:
133% акции
-33% кеш
Коментар
ivandavidov
Моят портфейл вече е доста беден: 0% акции и 100% кеш.
По някое време пак ще се включа, но надали ще е в близките седмици.
Абе точно как си го преструктурирал? Интересно ми е, въпреки питието
ааааа разбрах!
Попрехвърлих част от обикновенния хим в привилегия, увеличих БРЕФ - време е да покажат какво могат и махнах някои дребни бройки, като се концентрирах около тези 8. Жалкото е че три от тях са от една група, но като ми харесват - всяка си има достойнства!
Коментар