IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kurta007 Разгледай мнение

Що лъжеш като дърт циганин

Е виж ми мненията преди месец където и на мен се опитваше да ги въртиш тея схеми и се разбрахме какви жаби точно си имал.От ония където са -50% (което за теб е нормална капиталова доходност )
    Земи се спри както ти казаха. На 2лв се фукаш все едно си взел 2млн .Тука има хора с джобни пари ,колкото твоите всички акции+мижавите дивиденти който се взел през годините.

Ти всъщност с тея нормални за теб спадове от -50% ,няма да се учудя ако си вътрешна гума откакто инвестираш.

едит:Абе ,тея дни да не си гледал "Вълкът от Уолстрийт " че се вживяваш толкова напоследък ? хахах
    Вълчане - ти си на борсата от два месеца, взе да даваш акъли за събития отпреди 12 години. Вземи се спри малко - първо чети, после пиши. Много хора тука ще ти кажат, че Шеста година стартира десетгодишна привилегирована емисия на Жабоците. Тая графика е на емисията обикновени акции, към която старите привилегии се трансформираха лятото на 16-а. 13-15-а година от когато стартира графиката - НЕ съм имал от тия акции. Даже на графиката на Тони тоя момент - трансформирането - е отбелязан с червено маркерченце долу - ама то се гледа първо - затова Дядо ви Бог ви е дал две уши, две очички и само по една уста.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
      Импов спри се..Всички знаем какво си направи за годините на Борсата.. Знаем приблизително и колко пари си направил за тези години.. Знаем, че не рискуваш и чакаш само на дивиденти и не си спекулант..Ами 5% могат да се направят и за месец със спекулации, да не кажем за дни.. Като си такъв играч защо не си направил за тези години поне 200-300 000, толкова е нормално за перипетиите ни на борсите за тези години..А ти пълниш форума със хвалби за дивиденти в центове и се гордееш с дивидент от 5процента..От много наваляне и хвалби става комично..Да не излезе Батинката- рисков играч, който може да година- две да е изкарал повече отколкото ти за всичките си години..По писане и хвалби си първи, по резултати си доста назад,, Тук не е училище да те учим , нито е място за избиване на комплекси.. Абе ти да не взимаш някакви хапове много си превъзбуден.. Приятел си, но мисля, че прекаляваш..
      Какви "хвалби за дивиденти" по дяволите? Защо наричаш хвалба информация, която давам? Един има качества за спекулант и прави спекулки, друг предпочита инвестирането и инвестира. Добре е всеки да се развива където може, за да не изгори там, където не го бива. Аз правя това, което мога. Спекулантите може да правят и по 50%, не отричам техните качества... да не говорим, че НЕ се опитвам да ги изкарам на загуба - както тука някои земята изровиха, за да ме изкарат мене на загуба и колкото и информация да им дадох, показваща обратното, не се спират. Не знам дали аз съм самохвалник, но истината е, че нозина тука са просто се показаха като злобни и завистливи. Недоумявам как може да се нахъсваш някой да е на загуба - все едно ти ще спечелиш нещо от това. Цитираш ми Батинката - ами да прави и по 100% на година ако може - нито ще му завидя, нето ще ми се разтрепери сърчицето от злобица, че спечелил 95% повече от мене. Аз - защото за туй не ставам - стремя се да се развивам като дивидентаджия и стратегически инвеститор и се стремя да се справям колкото мога по-добре, както казах и на Форти. Просто казвам какво правя и защо - и с интерес чета другите какво правят и защо... макар напоследък нивото на форумът пада ного - само едни простотии и заяжданици едно мнение на сто си струва да се прочете. Какво наваляне и какви хвалби - темите ги задръствате вие, моята вина е само, че се занимавам да ви отговарям на тъпите заяждания и абсурдните обвинения. И когато се защитавам - изкарваш го "хвалба" - Лобосов се мъчи да ме изкара на загуба, на каквато явно не съм (доказах му го, смятах заради него, графики рисувах - но той си знае неговото), Етихадов скача, че не съм можел да бия индексите (когато му показах, че бия - и то с много - той твърди че индексът на борсата на която основно инвестирам, нищо не струвал), Тони пък ме обвинява, че съм 50% вътре от акция, която никога не съм държал... Щом за тебе 5% е малко, направи повече, няма да ти завидя. Но туканка повечето са като мене - инвестират по-дългосрочно и реинвестират дивидентите. Не мисля, че за тях 5% е малко - а ако някой направи повече, няма да му зловидя, но ще опитам да се поуча от него.

Не било училище да ме учите... ами аз - извинявам се - ама не виждам на какво ще ме научите - на безмислени спорове ли? Наскоро си мислех - с неудоволствие, че тука има 5-6 човека може би, от които човек може да научи нещо - ако някои от другите знаят, те не споделят знанията си, все едно някой ще ги ограби !!! АЗ никога не съм отказал помощ никому, който ми е поискал. Само дето все повече са тия, дето не искат и да се учат, тяхна си работа.

Е, живи и здрави - щом толкова ви мъча, ще гледам да не ви тормозя повече - айде със здраве

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
        Тони, Тони-и-и - първо - показваш ми графика на акция, каквато съм нямал
        Що лъжеш като дърт циганин

Е виж ми мненията преди месец където и на мен се опитваше да ги въртиш тея схеми и се разбрахме какви жаби точно си имал.От ония където са -50% (което за теб е нормална капиталова доходност )
        Земи се спри както ти казаха. На 2лв се фукаш все едно си взел 2млн .Тука има хора с джобни пари ,колкото твоите всички акции+мижавите дивиденти който се взел през годините.

Ти всъщност с тея нормални за теб спадове от -50% ,няма да се учудя ако си вътрешна гума откакто инвестираш.

едит:Абе ,тея дни да не си гледал "Вълкът от Уолстрийт " че се вживяваш толкова напоследък ? хахах
        Last edited by kurta007; 09.09.2018, 20:45.

Коментар

• Тони, Тони-и-и - първо - показваш ми графика на акция, каквато съм нямал, второ - аз ти говоря основно за друга емисия, която хем дава +12%, хем държи цена !!! Това е графиката, която ти трябва:

Click image for larger version

Name:	58.jpg
Views:	1
Size:	28.9 КБ
ID:	3378810

Графиката, която ми показваш ти - е на Простите Жабоци. Преди държах предната привилегирована емисия, която държеше цена 5,20-5,50 кинта... не тази. За три години и облизвации - очаквам да измислите начин и от облизвациите да ме изкарате някак на загуба. Вие сте изперкали - защо постоянно се занимавате с мене? В съседната тема - пуснах две ного важни новини за германското автомобилостроене - НУЛА коментари - тука всички драскате безмислени постове и задявки... затова ли сте във форума - или да научите нещо и да помагате на другите?

Коментар

• Импов спри се..Всички знаем какво си направи за годините на Борсата.. Знаем приблизително и колко пари си направил за тези години.. Знаем, че не рискуваш и чакаш само на дивиденти и не си спекулант..Ами 5% могат да се направят и за месец със спекулации, да не кажем за дни.. Като си такъв играч защо не си направил за тези години поне 200-300 000, толкова е нормално за перипетиите ни на борсите за тези години..А ти пълниш форума със хвалби за дивиденти в центове и се гордееш с дивидент от 5процента..От много наваляне и хвалби става комично..Да не излезе Батинката- рисков играч, който може да година- две да е изкарал повече отколкото ти за всичките си години..По писане и хвалби си първи, по резултати си доста назад,, Тук не е училище да те учим , нито е място за избиване на комплекси.. Абе ти да не взимаш някакви хапове много си превъзбуден.. Приятел си, но мисля, че прекаляваш..
            Last edited by Kiro; 09.09.2018, 20:12.

Коментар

Доста-доста - на края на годината нека да всеки, който му стиска, да си нарисува колчетата - пък да си ги мерим Говорим за дивидентна. Твоето дивидентно колче колко ще е високо: ърм?

Който няма в портфейлченцето си пукната Жаба - няма почти никакъв шанс да ме бие, освен ако не се е нагувичил само в най-сгодни британски акции.
              Сори ама всичко си има граници и не се сдържах...къде си ти, къде сме ние... срещу теб да бегаме нямаш стигане ))))
              Намери си пате, намери си паток ако трябва ама излез от тука(форума) - изперкваш вече, Мите!!!

Last edited by tony1975; 09.09.2018, 19:34.

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение

Стига вече!!! Начетохме се колко си велик!!! Спри се поне малко !!!
                Е-е-е... сега пък: "велик", стига де, не се опитвай да ми вириш цифката . Не съм твърдял такова нещо, драги приятелю - ти го казваш това.

Аз просто се стремя да се справям колкото може по-добре и да се уча, стремя се един вид, така да се каже. Сигурно има такива, дето бият моите 5%, ще се радвам да се поуча от тях... впрочем знам, че един ме бие със сигурност и то не с милимунди.

Коментар

Доста-доста - на края на годината нека да всеки, който му стиска, да си нарисува колчетата - пък да си ги мерим Говорим за дивидентна. Твоето дивидентно колче колко ще е високо: ърм?

Който няма в портфейлченцето си пукната Жаба - няма почти никакъв шанс да ме бие, освен ако не се е нагувичил само в най-сгодни британски акции.
                  Стига вече!!! Начетохме се колко си велик!!! Спри се поне малко !!!

Коментар

Това никой не го знае- кога и как..Импето се хвали с някакви смешни 5% и не знае, че доста хора в този форум са далеч пред него..

Last edited by Императорът; 09.09.2018, 18:45. Причина: Жаби-Жаби-Жаби.

Коментар

• Това никой не го знае- кога и как..Импето се хвали с някакви смешни 5% и не знае, че доста хора в този форум са далеч пред него..

Коментар

ИМПОВ, задайа се е пак криза..накрая да не гувичиш загуби..
                        Нова криза кам 2021

Коментар

Как така 180% от портфейлът ти, бе?
                          не е препоръка порфейла ти да е 150-180% ............. все пак в училище се учи само до 100%

да не забравяме, че си и даскал все пак
                          НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!

Коментар

ИМПОВ, задайа се е пак криза..накрая да не гувичиш загуби..
                            Бе тая криза я чакаме откога-откога. Докато великият мъж ръководи САЩ - няма да има - виж че дори търговска война и рестрикции за 200 МБ - и планове за още толкова - не могат да сринат пазарите чувствително? Ако обонго бе започнал търговска война с Китай, пазарите щяха да се сринат поне с 58%... а при Доналдът - и 5.8% не щат да паднат.

Ако има спад - тъкмо ще доинвестирам и реинвестирам на ниско. Знаеш ли как ща Тинтата например да падне до 12 еврака, както Осма година?

Коментар

• Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнение

верно, че няма .............. от лятото на 2016 бях останал само с една акция ............. но теглото и беше малко в повече - някъде около 150-180%

Как така 180% от портфейлът ти, бе?

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

само 8 !?!?
                                ти направо ме срина
                                аз съм на 2 (само.... ноооо ..... по -важни са другите 2, които чeкам да дойдат ...
                                а те идват сами... няма къде да избягат ..)
                                АЗ - сринал? Виж Интов - имал 50... че какви ли са били тия?

Какво чакаш - Пильоци ли?

Аз имам Трейдинги, Жабоци, Имотаджийски, Атерки.
                                Малки са ми ХЕС, Еланката, Златното леф, Софарма.

Навън: 18 позиции.

Коментар

Working...
                                X