Самият Мъск - пред своите акционери - призна, че проблемът на Тесла е батерията!
Нищо повече не може да се каже! Казано!
..................
Производителите на електрокари би трябвало да предупреждават!
Всяко "бързо" зареждане ускорява окончателното "сдаване на багажа" на батерията и отнасянето й на боклука!
Как ще бъде отнесена на боклука? Я не си продавайте бензинов/дизелчето!
А новата батерия? Колко ще е нова? Колко ще струва? Без пари ще ви излезе!
"Бързото" зареждане не се препоръчва!
Все пак, АКО предстои дълго пътуване (от време на време, защото градското - по условие не е дълго!) ..., та - рядко дълго пътуване, например за една нощ изтощи батерията, с над 60-70%, тогава може би има смисъл от "бързо" зареждане..., ама как ще стане това?
Мииии - звъни се на Мъск!
Той ще го премести (в другата посока) - но ще отговори (сигурен съм!)!
Ще каже нещо такова: на ОСА на акционерите изрично съм предупредил, че литиево-йонните батерии на Тесла създават проблеми!
(ще ни даде датата, дори часът на думите си!)
... (Абе - изобщо не е смешно!)
Нищо повече не може да се каже! Казано!
..................
Производителите на електрокари би трябвало да предупреждават!
Всяко "бързо" зареждане ускорява окончателното "сдаване на багажа" на батерията и отнасянето й на боклука!
Как ще бъде отнесена на боклука? Я не си продавайте бензинов/дизелчето!

А новата батерия? Колко ще е нова? Колко ще струва? Без пари ще ви излезе!
"Бързото" зареждане не се препоръчва!
Все пак, АКО предстои дълго пътуване (от време на време, защото градското - по условие не е дълго!) ..., та - рядко дълго пътуване, например за една нощ изтощи батерията, с над 60-70%, тогава може би има смисъл от "бързо" зареждане..., ама как ще стане това?
Мииии - звъни се на Мъск!
Той ще го премести (в другата посока) - но ще отговори (сигурен съм!)!
Ще каже нещо такова: на ОСА на акционерите изрично съм предупредил, че литиево-йонните батерии на Тесла създават проблеми!
(ще ни даде датата, дори часът на думите си!)

Коментар