...а аз току очаквам техническа критика. От някой, дето наистина разбира...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Електрически автомобили - как започват да влияят на пазарите
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Миличък , писала съм си заглавието на маймуница и като така , съм по всички правила на правописът и . Правя си труда да ти отговоря на последното акцентиране , с което ми разкриваш , че съм жертва на Подмяната , за да те извадя от заблуждение, че знаеш .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеПрочее, ако някой се засяга на тема „фон”, има пълната свобода да се извади оттам. Щото това става според онова, което можеш и това, как решиш да живееш живота си. Разбира се, уважение се печели трудно и на лидерите не им е леко но, светът така е устрен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Лелку,
Нормалният експлоатационен срок зависи от нормите, на които лежи и заложената още при проектиране концепция. В случая, повечето неща са заложни ЦБ и на тази, наречена "пла но ира на о но остаряване" ( за да се купува ново и ново и ново, за да се била "въртяла икономиката", със самоцел Печалба, сеа и на ВСЯКА цена), а това, как си изписваш ника - на неграмотност (виж Българско-английската транскрибция и ще забележиш, че "я" не се пише с "q", а само, някакси, е захвърлено там при подредбата на клавиатура от някого). Последкото акцентирах, да видиш как се става жертва на Подмяната. И после да "кртикуваш някои никове, задето давали решения". Явно, са наистина по--способни, ако ги виждат на целия затъпял фон.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Способностите си личат по резултатите.
Какви са вашите резултати, из...?
2.Обясни, как си представяш, те да за мигновени.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Лелку,
Нормалният експлоатационен срок зависи от нормите, на които лежи и заложената още при проектиране концепция. В случая, повечето неща са заложни ЦБ и на тази, наречена "пла но ира на о но остаряване" ( за да се купува ново и ново и ново, за да се била "въртяла икономиката", със самоцел Печалба, сеа и на ВСЯКА цена), а това, как си изписваш ника - на неграмотност (виж Българско-английската транскрибция и ще забележиш, че "я" не се пише с "q", а само, някакси, е захвърлено там при подредбата на клавиатура от някого). Последкото акцентирах, да видиш как се става жертва на Подмяната. И после да "кртикуваш някои никове, задето давали решения". Явно, са наистина по--способни, ако ги виждат на целия затъпял фон.
Какви са вашите резултати, из...?
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Това , че подчертаваш писаното си слово , какво трябва да значи ? Че е важно инфо , което не бива да се пропуска или че по казаното от теб не може да се спори , или е абсолютната, вечна истина ..?
Нормалния експлотационен срок е различен , за различните технически изделия . Не знам как и от къде ти хрумнаха тези 14 години . Сигурно намираш нещо специално в числото .
Не знам и що доста от никовете в този форум , се занимават и говорят за неща ,от които хал хабер си нямат . Та чак дават и решения , откриват топлата вода и т.н. Ако смяташ ,че знаеш нещо , виждаш смисъл, искаш да се промени статуквото , виждаш твойто решение , като единствено вярно , по-способен си или по-умен , а може би и по-красив , не просто говориш и пишеш за това , а го правиш !
Иначе просто убивш време и ресурс
Нормалният експлоатационен срок зависи от нормите, на които лежи и заложената още при проектиране концепция. В случая, повечето неща са заложници и на тази, наречена "планирано остаряване" ( за да се купува ново и ново и ново, за да се била "въртяла икономиката", със самоцел Печалба, сега и на ВСЯКА цена), а това, как си изписваш ника - на неграмотност (виж Българско-английската транскрибция и ще забележиш, че "я" не се пише с "q", а само, някакси, е захвърлено там при подредбата на клавиатура от някого). Последното акцентирах, за да видиш как се става жертва на Подмяната. И после да "кртикуваш някои никове, задето давали решения". Явно, са наистина по--способни, ако ги виждат на целия затъпял фон.Last edited by Pyramid; 01.03.2021, 16:00.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеПодчертаването е от това че съм копирал ника ти, не е важно и да знам нищо не променя а бъдещето дори не е ясно че съществува. Такъв е живота на техническите изделия и акумулаторите могат да живеят по толкова, друг е въпроса че електромобила е глупост защото не се задвижва с енергия от акумулатори а те трябва да се зареждат с ток произведен някак си. Да влачиш половин тон акумулатори е глупост, тежат колкото 5 човека, кое е по важно да транспортираш хора или акумулатори, питай акумулатори дали им пука къде са. Дефлацията и поведението на централните банкери създават тази икономика на боклуците, ако бяха хора да им пиша едно писмо да спрат да тровят хората но със сигурност няма да им повлияе.
...
Ми колко тежи един двг с трансмисията и всичките течности включително бензина - на нормален автомобил?
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Подчертаването е от това че съм копирал ника ти, не е важно и да знам нищо не променя а бъдещето дори не е ясно че съществува. Такъв е живота на техническите изделия и акумулаторите могат да живеят по толкова, друг е въпроса че електромобила е глупост защото не се задвижва с енергия от акумулатори а те трябва да се зареждат с ток произведен някак си. Да влачиш половин тон акумулатори е глупост, тежат колкото 5 човека, кое е по важно да транспортираш хора или акумулатори, питай акумулатори дали им пука къде са. Дефлацията и поведението на централните банкери създават тази икономика на боклуците, ако бяха хора да им пиша едно писмо да спрат да тровят хората но със сигурност няма да им повлияе.
D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеLelq високия разход на енергия и отделяните количества въглероден двуокис не са в резултат на технологиите които се прилагат сега, а точно на тази технология за къс експлоатационен период, използвай и хвърляй на сметището. За литиевойонните батерии дори липсва някакво приемливо ниво на рециклиране, статистиката сега посочва че няколко процента се рециклират и те са завишени а онзи знак който се поставя и означава че се рециклират е без никаква стойност. Докога така. Ето това е което замърсява и има проблеми с климата чиято тенденция е да нарастнат. Хората могат да създават продукти с интелектуална стойност много по успешно отколкото да се създават материални в изобилие боклуци и икономиката да расте от високо производство на първите а не да нараства планината от боклуци. За съжаление тези които трябва да се обединят за да се случи това въобще не са единни и докато не постигнат единство ще бъде така. Нормалния експлоатационен срок на техническите изделия е 14 години, толкова може да бъде и живота на всеки един акумулатор включително и оловните
Нормалния експлотационен срок е различен , за различните технически изделия . Не знам как и от къде ти хрумнаха тези 14 години . Сигурно намираш нещо специално в числото .
Не знам и що доста от никовете в този форум , се занимават и говорят за неща ,от които хал хабер си нямат . Та чак дават и решения , откриват топлата вода и т.н. Ако смяташ ,че знаеш нещо , виждаш смисъл, искаш да се промени статуквото , виждаш твойто решение , като единствено вярно , по-способен си или по-умен , а може би и по-красив , не просто говориш и пишеш за това , а го правиш !
Иначе просто убивш време и ресурс
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеКой ли? Видя, има кой. Любопитен съм да видя 30-50-% електрички по света, с днешните батерии.
Коментар
-
Lelq високия разход на енергия и отделяните количества въглероден двуокис не са в резултат на технологиите които се прилагат сега, а точно на тази технология за къс експлоатационен период, използвай и хвърляй на сметището. За литиевойонните батерии дори липсва някакво приемливо ниво на рециклиране, статистиката сега посочва че няколко процента се рециклират и те са завишени а онзи знак който се поставя и означава че се рециклират е без никаква стойност. Докога така. Ето това е което замърсява и има проблеми с климата чиято тенденция е да нарастнат. Хората могат да създават продукти с интелектуална стойност много по успешно отколкото да се създават материални в изобилие боклуци и икономиката да расте от високо производство на първите а не да нараства планината от боклуци. За съжаление тези които трябва да се обединят за да се случи това въобще не са единни и докато не постигнат единство ще бъде така. Нормалния експлоатационен срок на техническите изделия е 14 години, толкова може да бъде и живота на всеки един акумулатор включително и оловнитеD.Y.F-091066
Коментар
Коментар