If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Има и АДСИЦ и в БТХ и компании и земеделска земя- ренти и други компании само дивидентни- и от ЦЕНХЛ Имам доста и в Софкомите. Колко е сега годишната лихва 6-7 процента ли
Гледам че само Тим-аджийските банки - ЦКБ и Тексим дават 7% годишно, другите вече паднаха на 6% - успех на депозитарите
Не само, приятелю - не само. Има мнооого други давам само един жокер Софарма трейдинг - 11% доходност за миналата година ми донесе
И да кажа пак за ФПП
Тук говорим за тотално подценен АДСИЦ търгуващ се на 20ст, почти като полу-фалиралия и неможещ да плаща задълженията си и не плащащ дивидент Бенчмарк.
така че.... всеки си знае.
Абе Импе гледам чичо Оги е примамил и Камен Колчев в тауърса - БРАВО! Елана ще ти плаща наем
Има и АДСИЦ и в БТХ и компании и земеделска земя- ренти и други компании само дивидентни- и от ЦЕНХЛ Имам доста и в Софкомите. Колко е сега годишната лихва 6-7 процента ли
Върхов - не сичко в Жабокът (точно - София комерс), даже и он, Жабокът все още не ми е водещата акция - ама мене и другите ми снасят дивидент... от целият ми портфейл само две компании не дадоха нищо - и то може би двете с най-малка тежест в същият... така че - да - диверсифицирал, но и от другите кярнал...
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Дааа точно така. Добре структурирания порфеил от инвестиции към момента може да донесе 10-14процента. Да ми обеснят Мастера и другите лихвополучатели в коя банка дават такива лихви сега
Дааа точно така. Добре структурирания порфеил от инвестиции към момента може да донесе 10-14процента. Да ми обеснят Мастера и другите лихвополучатели в коя банка дават такива лихви сега
Е импе, не знам какво наричаш златна жаба, но каквото и да е, мисля, че не би вложил всичките си кинти в него, нали така. Съответно така смятания дивидент не е върху цялата ти инвестиция. Докато мастъра сложил всичко в "бамка", осчетоводява растеж на целия портфейл, гарантиран, прогнозируем и т.н. Съответно спи спокойно и за забавление ви дразни във форума
Не е препоръка
Гледам че си с 30-поста явно си някой "стар" съфорумец - инкогнито. Златната жаба е София комерс заложни къщи.
Та така - снощи по БТВ-то казаха че "Официалната" инфлация е 4% за 2011г, ха сметни при 6% лихва на депозита колко му е печалбата на Фактс(ако въобще парите са му там). На мен(да не казвам голяма дума преди отчетите де), но очаквам дивидентите само тази година да ми донесат 10-12% допълнителна доходност на портфейла!
Ха-ха-ха - че да не би дивидентът на Златната Жаба да не е гарантиран и да има риск или поне по-голям от рискът за фалиране на бамката? Ама едно е 6% лихвица от бамката, друго е 12% дивидент от Жабето...
Във Феърплеят няма гарантиран дивидент, ама ха на бас, че таз година дивидентната доходност ще е поне 15%...
Е импе, не знам какво наричаш златна жаба, но каквото и да е, мисля, че не би вложил всичките си кинти в него, нали така. Съответно така смятания дивидент не е върху цялата ти инвестиция. Докато мастъра сложил всичко в "бамка", осчетоводява растеж на целия портфейл, гарантиран, прогнозируем и т.н. Съответно спи спокойно и за забавление ви дразни във форума
Не е препоръка
Мисля, че няма артии (еле пък бг-акции). Пичагата вероятно е прав за себе си - депозита няма риск, дивидента е гарантиран !!!
Ха-ха-ха - че да не би дивидентът на Златната Жаба да не е гарантиран и да има риск или поне по-голям от рискът за фалиране на бамката? Ама едно е 6% лихвица от бамката, друго е 12% дивидент от Жабето...
Във Феърплеят няма гарантиран дивидент, ама ха на бас, че таз година дивидентната доходност ще е поне 15%...
Коментар