IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение

Не чете ли отчета?
    А ти къде го прочете?

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
      Новина ли съм пропуснал?
      Не чете ли отчета?

Коментар

• Новина ли съм пропуснал?

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Най-доброто решение е да ходиш на ОСА, щом искаш да имаш пълна информация, включително и неофициална такава която се разисква на място между мениджмънта и акционерите. Така е било и така ще бъде.. не само в БГ , а по целия нормален свят! Не само че не са длъжни от дружеството да обявяват тези разисквания, но даже би било на границите на закона ако го направят.
          За www.x3news.com не си ли чувал? От край време следя официалната информация от публичните компании там.. не обикалям по сайтовете им и да дебна дали ги актуализират всеки час. ДВИ има всяка публична компания.. въпрос на няколко клика е да откриеш как се казва и начин за контакт с него.
          Напиши си домашното колега! Жив и здрав!
          Аз не искам "пълна информация", а информация която са длъжни да подават. Всъщност неофициалната такава" която се разисква на място" , е на ръба на закона, а не липсващата публична такава. То ми е ясно "че така е било", но се надявам и "да не бъде така" в бъдеще. Защото в "нормалния свят", когато има ОСА, мога да прочета отчет, коментари, видео репорт и т.н. на първия час. Можете да проверите за компании като Екинор, Шел, Бритиш Американ Табако, Империал Брандс и т.н. Не искам да влизам в безмислен спор, и ще прекратя дискусията. Останете си вие, и момчето с подводниците във форума.

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение

То големия проблем са не законите, а тяхното прилагане и тълкуване от властите, защото у нас законите са като "врата у поле" ! Някой може да изгори заради казана дума тук във форума докато други широко си боравят и ползват вътрешна информация ! Батя се поизхвърли в защитата на компаниите и пазара ни, но за съжаление сме все още много далече от развитите борси. А институциите ни продължават сладко да спят !
            така е, преди се заблуждавах, че за да тръгне развитието на пазара трябва да се появят къси и маржин сега мисля, че по прости неща трябва да се оправят, първо като горе споменатите и тогава ...
            “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнение

знам че тука всичко е топ, но да попитам като мрънкач: как мога да гласувам на ОСА на щатски компании без да ходя и как там качват записи на дискусиите от оса, а според теб тук в е на границите на закона
              То големия проблем са не законите, а тяхното прилагане и тълкуване от властите, защото у нас законите са като "врата у поле" ! Някой може да изгори заради казана дума тук във форума докато други широко си боравят и ползват вътрешна информация ! Батя се поизхвърли в защитата на компаниите и пазара ни, но за съжаление сме все още много далече от развитите борси. А институциите ни продължават сладко да спят !

Коментар

• аха, щом публикуване на корпоративния сайт какво става с дружеството е на границата на закона .... със сигурност писането тук е 100% извън закона

Коментар

Най-доброто решение е да ходиш на ОСА, щом искаш да имаш пълна информация, включително и неофициална такава която се разисква на място между мениджмънта и акционерите. Така е било и така ще бъде.. не само в БГ , а по целия нормален свят! Не само че не са длъжни от дружеството да обявяват тези разисквания, но даже би било на границите на закона ако го направят.
                  За www.x3news.com не си ли чувал? От край време следя официалната информация от публичните компании там.. не обикалям по сайтовете им и да дебна дали ги актуализират всеки час. ДВИ има всяка публична компания.. въпрос на няколко клика е да откриеш как се казва и начин за контакт с него.
                  знам че тука всичко е топ, но да попитам като мрънкач: как мога да гласувам на ОСА на щатски компании без да ходя и как там качват записи на дискусиите от оса, а според теб тук в е на границите на закона
                  “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение

Всъщност, това май е най-доброто решение.

Коментар

• Първоначално изпратено от penman Разгледай мнение
                      Манчев, стига си писал безсмислици. Като нямаш какво разумно да кажеш, не пиши във форума. Протокола от ОСА е публикуван на сайта на дружеството, но не ни дава информацията, която ни даде съфорумецът Балканджия.
                      Всъщност, това май е най-доброто решение.

Коментар

• Манчев, стига си писал безсмислици. Като нямаш какво разумно да кажеш, не пиши във форума. Протокола от ОСА е публикуван на сайта на дружеството, но не ни дава информацията, която ни даде съфорумецът Балканджия.

Коментар

Веднага след ОСА е публикуван протокол! Защо е това мрънкане сега!?
                          Или за спорта да си псуваме по всичко българско просто?
                          Възможно е. Аз такъв в сайта им не намирам. Последната "новина" отразена в сайта им е че, прекратяват някакъв договор с Инвестор за отразяване. Чудя се защо трябва Тони да задава въпрос какво е станало на ОСА, след като всичко е наред и е прозрачно и публично. С кое от написаното не сте съгласен? Знаете ли кой е ДВИ на дружеството? Аз не знам, но може би това се дължи на факта че съм хейтър и плюя по всичко българско...

Коментар

• Да, възобновяват уебинарите, началото на август ще има. Срока остава.

Коментар

• Благодаря!!!

Не разбирам защо не продадат нещо от спящите и защо спряха уебинарите, но...
                              Нещо за живота на фонда коментираха ли ново?

Коментар

• Аа, за договотите, средно за 4 години имат още. До края на 2025 само за 1500 м2 мисля казаха, че изтичат. За наемни нива, каза, че е сложно, 12,5, 13 Евро на м2 е наема, но говориха за 2 Евро на м2, което не раБрах какво е, отделно са брокер фийс, месец и половина до 2 месеца е комисиона, и безплатен период, но и там е сложно. Гледат да са конкурентни...

Коментар

Working...
                                X