IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от balkandjia Разгледай мнение

това не го разбрах, какво имаш предвид?
    Цитат "С радост обявяваме разширяването на нашето сътрудничество с операторите на coworking пространства, като оборудваме новата локация на Work & Share Synergy Tower. Това е четвъртият coworking център, който имаме привилегията да оборудваме."

Коментар

• Първоначално изпратено от camaz Разгледай мнение
      Аиде, и синерджито направили синергия с Биодит.
      Дано да се получат нещата.
      това не го разбрах, какво имаш предвид?

Коментар

• Първоначално изпратено от 15- Разгледай мнение
        Удавник за сламка се хваща, но все пак прочетох това "Предстои и финализирането на преговори за отдаване на нови площи, включително разширяване на наетите от съществуващи наематели."
        Това го имаше и в предния отчет.

като цяло - разочароващо, не виждам ръст на приходите спрямо q1...

Коментар

• Удавник за сламка се хваща, но все пак прочетох това "Предстои и финализирането на преговори за отдаване на нови площи, включително разширяване на наетите от съществуващи наематели."

Коментар

• Аиде, и синерджито направили синергия с Биодит.
            Дано да се получат нещата.

Коментар

• Прогнози за приходи и печалба за q2?

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                Покана за уебинар на тема
                Финансови резултати за първо полугодие на
                2024 година и текуща информация за
                дейността на ФНИБ АДСИЦ
                С настоящото искаме да Ви поканим във вторник, 06.08.2024г. от 14:00ч. на уебинар с цел
                информиране и запознаване на инвеститорите с междинните финансови резултати за
                първо полугодие на 2024 година и текущата дейност на Фонд за недвижими имоти
                България АДСИЦ.
                В дискусията ще участват и ще са на разположение да отговарят на въпросите ви:
                • Тодор Брешков – председател на съвета на директорите
                • Надежда Дафинкичева – финансови резултати
                Можете да задавате въпросите си предварително на bref@brefbg.com или в реално време.
                Всички, които имат желание да участват в уебинара могат да го направят, като използват
                СЛЕДНИЯ ЛИНК. Запис от сесията ще бъде публикуван на сайта на дружеството.
                За контакти и допълнителни въпроси – 02 9809309, bref@brefbg.com

-"И все пак тя .. .ърти"( и тук ще се случи)!!!

Коментар

• Покана за уебинар на тема
                  Финансови резултати за първо полугодие на
                  2024 година и текуща информация за
                  дейността на ФНИБ АДСИЦ
                  С настоящото искаме да Ви поканим във вторник, 06.08.2024г. от 14:00ч. на уебинар с цел
                  информиране и запознаване на инвеститорите с междинните финансови резултати за
                  първо полугодие на 2024 година и текущата дейност на Фонд за недвижими имоти
                  България АДСИЦ.
                  В дискусията ще участват и ще са на разположение да отговарят на въпросите ви:
                  • Тодор Брешков – председател на съвета на директорите
                  • Надежда Дафинкичева – финансови резултати
                  Можете да задавате въпросите си предварително на bref@brefbg.com или в реално време.
                  Всички, които имат желание да участват в уебинара могат да го направят, като използват
                  СЛЕДНИЯ ЛИНК. Запис от сесията ще бъде публикуван на сайта на дружеството.
                  За контакти и допълнителни въпроси – 02 9809309, bref@brefbg.com

Коментар

Само попитах - сметките ги направихме още преди години, станаха ми интересни тези обеми в разгара на лятото Успех!
                    Аз ще замълча Само ми е интересно кой продава и защо? Акцията е сравнително добре затапена от доста време, но с малко повече импулс и очакваният уж обещан уебинар, може и да стане работата. Отдавна отминаха драмите с апокалипсиса с лихвите, а и последните доклади са позитивни за наемането на площи, и строителството на метрото си върви по план - гледаме мача и чакаме сериозните новини
                    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от wild at heart Разгледай мнение

Трябва ли да има новина? Или и е достатъчно няколко човека да са посмятали на калкулаторите и да имат свободни пари. Аз лично така направих, а не знам другите участници в покупките каква им е мотивацията.
                      Само попитах - сметките ги направихме още преди години, станаха ми интересни тези обеми в разгара на лятото Успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от wild at heart Разгледай мнение

Трябва ли да има новина? Или и е достатъчно няколко човека да са посмятали на калкулаторите и да имат свободни пари. Аз лично така направих, а не знам другите участници в покупките каква им е мотивацията.
                        Подобна, плюс затишието по другите позиции.

Коментар

• Първоначално изпратено от balkandjia Разгледай мнение
                          Добре де, ако имаш 200 к примерно, как може да си вземеш 80 к акции, то няма такова предлагане. Според мен са някакви уговорени сделки.
                          Обаждаш се на инвестиционния си посредник и питаш може ли да ти намери.

Коментар

• Добре де, ако имаш 200 к примерно, как може да си вземеш 80 к акции, то няма такова предлагане. Според мен са някакви уговорени сделки.

Коментар

Новина ли съм пропуснал?

Коментар

Новина ли съм пропуснал?
                                Тонка, според мен ако има новина, отива на 3+. Такива 5-10 ст. са колебания просто...

Коментар

Working...
                                X