IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Инта, аз не бързам за никъде - ни кризата е отминала, ни бфб е нормална борса, ни стабилност някаква - за чий ми е да бързам, Имам си оферта за 80 кинта в балоняка, дреме ми. Казах ти, не се разбивам между 50 акции и не си купувам позиция под 20 000 лева, така че ще си чакам и където ме огрее, там. Дреме ми, че някой купил 100 билета за трагикомедията Халтурко по 3 лева, а сега вече била по 12 лева - няма да я гледам ениуей. А ти, ако искаш да кажеш нещо, го кажи - харесва ми Одесос/Бреф/Старопланинските/Халтурко и т.н., че много искам да те разбирам, но наистина ми е трудно да ти хвана мисълта

За поменатата от мен дор ти пишех имаше и за 50К да купиш, ама сегиз и може и да видиш баира...- сполай ти в чекалнята- твоя си е, заплю си е постигна своето и не пущаш о време, а то си е парА ...

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

Груйчеее, запри се и погледни на сергиятааа! Препоръка еееее!
      Една друга яхта хвърли шварта и потегляяя!
      пп. веке е в предустието и излиза в открито море,- а стигне ли извънтериториални ...- пиши я и нея бегала и сбирай слузззз
      Инта, аз не бързам за никъде - ни кризата е отминала, ни бфб е нормална борса, ни стабилност някаква - за чий ми е да бързам, Имам си оферта за 80 кинта в балоняка, дреме ми. Казах ти, не се разбивам между 50 акции и не си купувам позиция под 20 000 лева, така че ще си чакам и където ме огрее, там. Дреме ми, че някой купил 100 билета за трагикомедията Халтурко по 3 лева, а сега вече била по 12 лева - няма да я гледам ениуей. А ти, ако искаш да кажеш нещо, го кажи - харесва ми Одесос/Бреф/Старопланинските/Халтурко и т.н., че много искам да те разбирам, но наистина ми е трудно да ти хвана мисълта
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Абсолютмо вярно и точно това ме сшира да купя тук, както и неособено ангажирания откъм коректност мениджмънт (това е лично мнение, хора, които имат тук, си ги харесват). Ма току виж се навил и аз да купя при нова промоция, знам ли. Сега се разрових малко за метрото, което, поне за мен, е от основно значение за тази локация, щото нали юпита и ала-бала, пък те са грийн, иначе обезпеченост с тролеи и автобуса на Площада на авиацията (включително до близките села - Герман, Лозен, Панчарево) има предостатъчно, а и с новата улица и големите паркинги, ще могат да идват спокойно и с кола, макар че задръстванията по Цариградско са ужас. Ето и новата станция - изходът и откъм технопарка е точно до сгрдата на Бреф, както вече казах - https://www.sofia-agk.com/ServerFile...0%BD%D0%B5.zif

Ми успех и т.н.

Груйчеее, запри се и погледни на сергиятааа! Препоръка еееее!
        Една друга яхта хвърли шварта и потегляяя!
        пп. веке е в предустието и излиза в открито море,- а стигне ли извънтериториални ...- пиши я и нея бегала и сбирай слузззз
        Last edited by inta53; 07.04.2021, 15:47.

Коментар

• Първоначално изпратено от fur6ton Разгледай мнение

Е, нали цената се е променила при този процес? От 30К стават на 10К, а цената става по три. Или греша?
          Цената стана х3 тогава, но мисълта ми е друга .
          Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от orchis Разгледай мнение
            Ами за мен основният проблем на акцията е че се поемат прекомерни рискове и вече за втори път това се оказва неоправдано. От една страна е ОК че за новата сграда има вече един наемател, от друга, съседната сграда е напълно завършена и напълно празна вече година и нещо. Факт е че дори при консервативни оценки на активите цената на акцията е ниска, но в момента пазарът на бизнес имоти е замръзнал. Нещо подобно се получи с ваканционните имоти преди време и вече десетина години не може да се изчистят. И какво ще стане след като се завърши този проект? Дали няма да почне нова авантюра, нови заеми и т.н.
            Абсолютмо вярно и точно това ме сшира да купя тук, както и неособено ангажирания откъм коректност мениджмънт (това е лично мнение, хора, които имат тук, си ги харесват). Ма току виж се навил и аз да купя при нова промоция, знам ли. Сега се разрових малко за метрото, което, поне за мен, е от основно значение за тази локация, щото нали юпита и ала-бала, пък те са грийн, иначе обезпеченост с тролеи и автобуса на Площада на авиацията (включително до близките села - Герман, Лозен, Панчарево) има предостатъчно, а и с новата улица и големите паркинги, ще могат да идват спокойно и с кола, макар че задръстванията по Цариградско са ужас. Ето и новата станция - изходът и откъм технопарка е точно до сгрдата на Бреф, както вече казах - https://www.sofia-agk.com/ServerFile...0%BD%D0%B5.zif

Ми успех и т.н.
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от top Разгледай мнение

Това не е толкова важно, защото аз тези 30 000 хил акции съм ги купил на толкова, колкото новия е дал за 10 000. Отделно дивидентът на една акция е станал три пъти по-висок, което е добре за мене.
              Имах в предвид че капитала се разводнява , а онзи който купи от увеличението с 1 лев номинал, взима дивидент на акция колкото и онзи на който са му разделили акциите на 3.

Коментар

• Първоначално изпратено от fur6ton Разгледай мнение

Е, нали цената се е променила при този процес? От 30К стават на 10К, а цената става по три. Или греша?
                Това не е толкова важно, защото аз тези 30 000 хил акции съм ги купил на толкова, колкото новия е дал за 10 000. Отделно дивидентът на една акция е станал три пъти по-висок, което е добре за мене.

Коментар

• Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнение

Знаеш за какво говорим. Ако си имал 30к акции стават на 10к, след теб обаче ако някой купи 11к и хоп - вече е с повече.

Коментар

• Първоначално изпратено от top Разгледай мнение

Аз като стар акционер си купих акции от тогавашната емисия и станах нов акционер, т.е. по твоите думи аз какъв съм сега стар или нов акционер?
                    Знаеш за какво говорим. Ако си имал 30к акции стават на 10к, след теб обаче ако някой купи 11к и хоп - вече е с повече.

Коментар

• Ами за мен основният проблем на акцията е че се поемат прекомерни рискове и вече за втори път това се оказва неоправдано. От една страна е ОК че за новата сграда има вече един наемател, от друга, съседната сграда е напълно завършена и напълно празна вече година и нещо. Факт е че дори при консервативни оценки на активите цената на акцията е ниска, но в момента пазарът на бизнес имоти е замръзнал. Нещо подобно се получи с ваканционните имоти преди време и вече десетина години не може да се изчистят. И какво ще стане след като се завърши този проект? Дали няма да почне нова авантюра, нови заеми и т.н.

Коментар

• Същото и е масовият туризъм тип Бенидорм, Алебена - там също влизат в много сериозен и дългосрочен негативен тренд - над 10 г. нанадолнище..не е фън да си в такъв бизнес, който поне 10 г. ще е надолу

Коментар

• Първоначално изпратено от Dr.Tren4eff Разгледай мнение
                          хоум офис не е алтернатива а временно решение.... всичките ни служители имат право да работят дистанционнно....всички искат да са в офиса и да се социализират говоря за сферата на услугите (оутсорсинг) за над 40 човека!!! Поработиха вкъщи, по някой друга седмица през последната година, но вече всички са в офиса
                          Вие пак с вашите наивности и глупости. То и маски да носиш на никой не му харесва, НО ТАКА НИ ТИКАТ.
                          Това е глобална тенденция, която компаниите ще започват да правят - не коментирам дали е по-хубаво или на кой му харесва.
                          Повече такова работене в офиси няма да има никога. Нито у нас нито по света.
                          И на мен ми е интересно какво ще стане с офисите като НИ - но първо ще се мине през сериозна обезценка и фалити, след 10 г. може и друго приложение на им измислят.

Коментар

• Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение
                            Още миналата година ви казах - новите офиси за MS TEAMS, ZOOM, SLACK, GITHUB и т.н.
                            Тук, Лещерко и ЗХБГ са ще се окажат след години най-голямите гробници на пари.
                            хоум офис не е алтернатива а временно решение.... всичките ни служители имат право да работят дистанционнно....всички искат да са в офиса и да се социализират говоря за сферата на услугите (оутсорсинг) за над 40 човека!!! Поработиха вкъщи, по някой друга седмица през последната година, но вече всички са в офиса

Коментар

• След 2-3 г. - 30-40% от българите ще работят от вкъще, ще има и такова законодателство съответно.

Коментар

• Още миналата година ви казах - новите офиси за MS TEAMS, ZOOM, SLACK, GITHUB и т.н.
                                Тук, Лещерко и ЗХБГ са ще се окажат след години най-голямите гробници на пари.

Коментар

Working...
                                X