IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• понеже малко скучая:
    - Общо през четвъртото тримесечие на 2009 г. възнагражденията на Съвета на директорите възлизат на 8,280 лв.
    - Общо през четвъртото тримесечие на 2010 г. възнагражденията на Съвета на директорите възлизат на 6,006 лв.
    - Общо през четвъртото тримесечие на 2011 г. възнагражденията на Съвета на директорите възлизат на 15,325 лв.
    - Общо през четвъртото тримесечие на 2012 г. възнагражденията на Съвета на директорите възлизат на 16,752 лв.
    - Общо през четвъртото тримесечие на 2013 г. възнагражденията на Съвета на директорите възлизат на 18,612 лв.
    - Общо през четвъртото тримесечие на 2014 г. възнагражденията на Съвета на директорите възлизат на 24,777 лв.

дивиденти:
    2010 0.03762342 13.07.2011
    2011 0.20227125 06.06.2012
    2012 0.0615695 15.07.2013
    2013 0.022762 29.05.2014
    2014 много здраве от МНИ

цена на акцията:

вие си я знаете на какви върхове е.

явно съвета се възнаграждава за заслужена работа, разгледани проекти и постигнати резултати! Все пак ако не бяхме на загуба, щяхме да сме на ЦЯЛА 1стотинка печалба - бива ли такава наглост!!! Като не расте СК да лапа МНИ-то, вдигаме възнагражденията на СД, а? Да не забравите че това е на тримесечие, т.е. вече имаме и 100 000лв възнаграждение на господата Донков, Брешков, Джабури и Скарли на година
    Last edited by tony1975; 15.03.2015, 17:56.

Коментар

• Възнагражденията, получени общо през четвъртото тримесечие на 2013г.
      от членовете на Съвета на директорите;
      През четвъртото тримесечие на 2013 г. са начислени следните възнаграждения на
      членовете на Съвета на директорите (СД), съгласно договори за управление:
      - Възнаграждение на Тодор Людмилов Брешков – 6,900 лв.
      - Възнаграждение на Марио Исам-Саади Ал-Джебури – 930 лв.
      - Възнаграждение на Чавдар Иванов Донков – 6,900 лв.
      - Възнаграждение на Николай Христов Скарлатов – 3,882 лв.
      Общо през четвъртото тримесечие на 2013 г. възнагражденията на Съвета на директорите
      възлизат на 18,612 лв.

Възнагражденията, получени общо през четвъртото тримесечие на 2014г.
      от членовете на Съвета на директорите;
      През четвъртото тримесечие на 2014 г. са начислени следните възнаграждения на
      членовете на Съвета на директорите (СД), съгласно договори за управление:
      - Възнаграждение на Тодор Людмилов Брешков – 9,300 лв.
      - Възнаграждение на Марио Исам-Саади Ал-Джебури – 1,020 лв.
      - Възнаграждение на Чавдар Иванов Донков – 9,300 лв.
      - Възнаграждение на Николай Христов Скарлатов – 5,157 лв.
      Общо през четвъртото тримесечие на 2014 г. възнагражденията на Съвета на директорите
      възлизат на 24,777 лв.

Така като се вгледам възнагражденията на СД са нарастнали с 30% за 2014г. Какво точно продиктува този ръст, голям дивидент за акционерите от 2014г.?

Коментар

• ето на някой ако му се чете за имотите в БГ

Коментар

• Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение
          5 човека! (все още имам тук)
          Къде да гледам?

Пробвам да кача файла, ама не става.
          “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнение
            Аз тази година ще отида на събранието, подкрепен с пълномощни от 4 човека.
            5 човека! (все още имам тук)
            Къде да гледам?
            Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

Миналата година се пребориха с ЧЕЗ, тази - лица от БТ излизат с изявления в такава посока..
              Кучетата папат според тоягата! Когато много хора застанат зад кауза, акции и проценти няма да се броят.

Аз тази година ще отида на събранието, подкрепен с пълномощни от 4 човека. Няма да стане бързо, но въпросът е да се почне.

ПП: вижте какво съм качил като документ от 2012 г. Очаквам коментари по него от разбиращите и знаещите.
              Last edited by Alee; 15.03.2015, 09:57.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                Хората са си намерили дойна крава и НЯМА да я пуснат!
                ... Единствената полза е ако намериш такъв адсиц, силно подценен от пазара, който има шанс да иде на счетоводната си цена, демек 1,15. Може би и това е единствената причина да държат тук! е и ниската ликвидност!
                И аз не вярвам някога да пуснат дойната крава. Дружеството винаги може да удължава живота си до безкрай , постоянно да тегли заеми и да увеличава капитала си ако пожелаят. А счетоводната стойност - колкото по-голяма , толкова по-големи таксички.
                Last edited by MrSi; 15.03.2015, 09:45.
                Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа

Коментар

ах ти!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

малко сме бе хора - не става! Кака Дани ..
                  Миналата година се пребориха с ЧЕЗ, тази - лица от БТ излизат с изявления в такава посока..
                  Кучетата папат според тоягата! Когато много хора застанат зад кауза, акции и проценти няма да се броят.

Коментар

Toва беше към Тони (който казва, че 50% от портфейла на съпругата му е инвестирал в БРЕФ).
                    Планът е прост: Откривам телефонния ѝ номер и правя анонимно обаждане, че мъжът ѝ нехае за парите ѝ и само се оплаква как няма смисъл от нищо. Останалото ще го направи Тони
                    Сериозно - няма смисъл да откриваме топлата вода - казвайте колко сме, аз лично съм предлагал на Тони да му направя пълномощно, защото ходеше на едни събрания, но той го прие на шега - за мен бе принципен въпрос, пък и тогава всеки ден бях при нотариус
                    ах ти!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

малко сме бе хора - не става! Кака Дани едно време се бореше за Прайм пропърти - еми не става! Правилника мисля че е така написан, че трябва да гласуват 3/4 за да се случи промяна!!!
                    Хората са си намерили дойна крава и НЯМА да я пуснат! Не случайно и Алианц обявиха че се отказват от адсиц-те, защото разбраха че те са създадени за да папа ОД(да не се чете чичо Оги). Единствената полза е ако намериш такъв адсиц, силно подценен от пазара, който има шанс да иде на счетоводната си цена, демек 1,15. Може би и това е единствената причина да държат тук! е и ниската ликвидност!

п.п. за фонда на Бенча пак се бяха обединили много хора и пак същия резултат!
                    Last edited by tony1975; 15.03.2015, 09:08.

Коментар

• Първоначално изпратено от GG-BG Разгледай мнение
                      Ако не е тайна сподели част от него, за да се включим и ние!
                      Toва беше към Тони (който казва, че 50% от портфейла на съпругата му е инвестирал в БРЕФ).
                      Планът е прост: Откривам телефонния ѝ номер и правя анонимно обаждане, че мъжът ѝ нехае за парите ѝ и само се оплаква как няма смисъл от нищо. Останалото ще го направи Тони
                      Сериозно - няма смисъл да откриваме топлата вода - казвайте колко сме, аз лично съм предлагал на Тони да му направя пълномощно, защото ходеше на едни събрания, но той го прие на шега - за мен бе принципен въпрос, пък и тогава всеки ден бях при нотариус

Коментар

......... Вече имам план за действие
                        Ако не е тайна сподели част от него, за да се включим и ние!

Коментар

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
                          следя позицията с интерес напоследък....хубаво място за пакетче се очертава...ако излязат още продавачи,ще се пълни още по-СноСнО
                          Дано да има още продавачи, чул те господ!!! Ама така като гледам възможности за пазар тепърва ще има. А това е добре.

Коментар

• следя позицията с интерес напоследък....хубаво място за пакетче се очертава...ако излязат още продавачи,ще се пълни още по-СноСнО

Коментар

Добре, разбрахме, че не ти пука за портфела на жената!
                              Вече имам план за действие
                              ?
                              не знам дали сте видели че Брешков декември е купил 100К не цена 0,56ст. Аз сега го виждам!
                              Last edited by tony1975; 14.03.2015, 22:54.

Коментар

едва ли Алианц ще поведат тепърва такава битка. Те решиха и разпродадоха всички адсиц, това е последния който държат и мисля че ако се вдигне на ниво което ги устройва ще разкарат и него!
                                Добре, разбрахме, че не ти пука за портфела на жената!
                                Вече имам план за действие

Коментар

Working...
                                X