Първоначално изпратено от два_таралежа
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Това е Кракра, на апарта само оборудването му и обновяването му е над 280К лв.
Обясни му на чакала, какво значи имот на улица Кракра, стара София и колко често се продава там. Пък пивоварната на Прошек може да я потърси безуспешно на картата. Архитектите работили и строили там за него нямат значение. Не случайно клуба на Архитектите в Бг се намира именно там.
Този имот с цялото оборудване не струва повече от 200к. Обявата е дело на брокерази с цел да се качва изкуствено средната цена. Никой не би взел насериозно подобна обява.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнениеСлучка от днес. Моят колега търсеше апартамент във Варна. минала година му намерих едно къще за 160К, но той го отказа (била скъпа за БДС). Днес той подписа договор за покупка на същото къще, довършено с кухня и баня, а останалото пак по БДС. Цената: 290К. (без никакво самоучастие, 100% финансиране с жилищен кредит). Доводите на колегата: "Писна ми да финансирам хазяйката"
===2079===
Влакогонци, умолявам ви, СПРЕТЕ ДА РУТИТЕ ЦЕНИТЕ, че това вече не се трае!
В случая финансира главно банкстери и брокерази, за него ползите са дълбоко отрицателни.
Вие брокерчетата наистина нямате срам - и на майките сте готови да пробутате надценен кофтор купен с кредит, всичко за проклетите 3%.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение8000€ устройва ли те?Що траеш, като пръднал швейцарец в асансьор???
Апартамента е на мое име. За какви роднини говорите?Last edited by rverb; 28.06.2024, 01:21.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеГоркичките БрокеразЕ, лято е, всеки нанякъде по почивки, няма огледи, само те "зазидани" пред комповете, драскат ли драскат глупости, на които сами не вЕрват.
Коментар
-
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...65635000362489
Имота на ъгъла на Тодор Кръшков и Вела Чорбова, те го писали като "жк. Хаджи Димитър, на границата с Орландовци" ...
Кой се срамува да иска 220к за таван в Орландовци?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Случка от днес. Моят колега търсеше апартамент във Варна. минала година му намерих едно къще за 160К, но той го отказа (била скъпа за БДС). Днес той подписа договор за покупка на същото къще, довършено с кухня и баня, а останалото пак по БДС. Цената: 290К. (без никакво самоучастие, 100% финансиране с жилищен кредит). Доводите на колегата: "Писна ми да финансирам хазяйката"
===2079===
Влакогонци, умолявам ви, СПРЕТЕ ДА РУТИТЕ ЦЕНИТЕ, че това вече не се трае!Last edited by два_таралежа; 21.06.2024, 09:58.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеИма две хипотези, пише, че било център, ама ние, дето не ядем доматите с колците, знаем кой е атрактивния център.
2. Фрустрацията му издава, че той, хем усеща, че дори в неатрактивна част на центъра, ако продаде скъпоценния имот закупен от дедите му, никога не може да постигне техния финансов резултат, щото усеща, че акциите му в кантонската държава на банките,може да се окажат пълен въздух под налягане. Тежка дилема....
Сега имот в България аз лично не продавам. Цената им досега само расте. Данъците смешни. Земите дават прилича рента.
България е коренът, базата. Оттам насетне може да се диверсифицира и да се купува в чужбина.
За акции при мен лично още е рано. Но да се критикуват имотите от “акционери” в темата за имотите е много несериозно.
Истината, никъде в момента не е добър момент. В цяла Европа икономиката буксува. Клиенти от Канада ми пишат как нещата и там не са Ок.
Напоследък наблюдавам поток американци да се изнасят към Европа, така че глупави приказки как България била супер зле не ми се четат. България бавно си напредва. Може би не толкова бързо колкото на мен би ми се искало, но предвид общата картина си е Ок.
- 2 Харесвания
Коментар
-
И за гастарбайтерите има не лоши предложения: ЧАСТНО ЛИЦЕ продава стара каменна къща на 35 км от Варна с. Войводино, Област Варна - Pazarluk.com
===2079===
Днес това- утре нищо....
- 2 Харесвания
Коментар
-
Засилено търсене на имоти във Велико Търново и цени до 2500 евро на кв. м в центъра - Investor.bg
Засилено търсене на имоти във Велико Търново и цени до 2500 евро на кв. м в центъра
По-завишени цени на имотите във Велико Търново се наблюдават в район „Център“ и „Акация“, като цените в централната част стигат до 2500 евро на кв.м, а в „Акация“ горната граница е около 1980 евро на кв.м. Купувачите във Велико Търново имат интерес и към крайградските райони, където цените са в много широки граници – в балканските райони цените варират между 250 и 2200 евро на кв.м.
===2079===
Ето до какво доведе рутенето на цените в темата. хахахахахаДогодина 3500
Last edited by два_таралежа; 21.06.2024, 09:35.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Това е положението:
Иска си човека мелеон. Цените са като на Малибу, но кефа е по-голям.
===2079===
Сещате ли се сега колко струват къщите на кака ви Дюри в Созопол? Айде нема да ви фрустрирам с цифри....Last edited by два_таралежа; 21.06.2024, 08:53.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеама дай оферта за твоя скъпоценен апарт в центъра дали си го заслужава да го купя тогава.
Коментар
-
Има две хипотези, пише, че било център, ама ние, дето не ядем доматите с колците, знаем кой е атрактивния център.
2. Фрустрацията му издава, че той, хем усеща, че дори в неатрактивна част на центъра, ако продаде скъпоценния имот закупен от дедите му, никога не може да постигне техния финансов резултат, щото усеща, че акциите му в кантонската държава на банките,може да се окажат пълен въздух под налягане. Тежка дилема....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Убедем съм, че студентчето дори и ризата си не продава, бедняче, избива комплекси в инвеститорски форум. Предупредил съм щерката да внимава с такива. Обикновено са са с по 2 франка в джоба...нали се сещаш, че той вече се опитва да продава имущество на живи роднини, да не дава Бог!Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
Коментар