If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
айде четете и сравнявайте цените в столиците. Търсене, покачване на цените. И смешни цени в сравнение с европейските. Явно още живеете в 2004-2005 година. Да, разбирам чакалите, да живееш под наем също е инвестиция.
Хахахаха, веселяци, първо къщата не е моята и второ, вече 3г. не инвестирам в имоти. И нещо повече, аз НЕ ПРОДАВАМ , нито имоти, нито акции, нито злато. НЕ ПРОДАВАМ подобни неща, набийте си го в празните перонни глави
Недей да лъжеш!
Сам си написал, че това е твой имот. Защо сега се отричаш от него??
Срам ли те е?
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Аз даже се чудя, че още се намират хора в 21-век да продължават да пишат за комунизъм! Дъщеря ми ще навърши 21 и дори не е чувала за Комунизма?? Какви са тези ретроградни особи, дето списват в темата????
Как може да можеш да обикаляш цял свят надлъж и нашир, да можеш да инвестираш във всички световни борси и да се появи един изхабен войнишки каиш да те убеждава, че живееш. в комунистическа държава, само защото той е останал беден и неуспял????
ха ха
НАВСЯКЪДЕ В ЕВРОПА Е ДИВ КОМУНИЗЪМ.
Десетки хиляди страници РЕГУЛАЦИИ, СУБСИДИИ за трилиони годишно, ма иначе на нас ни опъват ушите за държавна помощ.
Всеки усвоява "инвестиции" и никой не се интересува дали ще ПРОИЗВЕДЕ И ПРОДАДЕ НЕЩО.
Хахахаха, веселяци, първо къщата не е моята и второ, вече 3г. не инвестирам в имоти. И нещо повече, аз НЕ ПРОДАВАМ , нито имоти, нито акции, нито злато. НЕ ПРОДАВАМ подобни неща, набийте си го в празните перонни глави
По време на комунизма съм бил в детската градина, вече ти казах. След това дойде демокрацията. Това с комунистите , путин, копейкин, ДС, белене, руzzия, световна конспирация против всички некадърници, лечимо ли е, или викаш все си така…и докато все пак някой е имал смелост да си бие камшика и да се махне, от паразити като тебе наистина няма никаква полза, освен да пълните вецето.
О, той е ясен. Нещастен, сам човек, без семейство. Където и да отиде, все тая.
По-интересни са онези, които са тук и плюят и се гордеят, че не плащат стотинка данъци, а после псуват, че било зле. Те са истинската проказа за тази държава…
По-интересни са онези, които са тук и плюят и се гордеят, че не плащат стотинка данъци, а после псуват, че било зле. Те са истинската проказа за тази държава…
Не, в грешка си. Вие комунистите сте истинската проказа за тази държава. До сега винаги когато сте били на власт нещата са завършвали по абсолютно един и същ начин - с хипер-инфлация, масови фалити, и в крайна сметка икономическа катастрофа. Защо си мислите, че този път ще е различно?
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар