IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• пичуви, а какво мислите за новото строителство .. принципно ?
    да ви споделя аз какво видях и признавам леко ме изненада от начина по който се поднася обяснението .
    нова сграда, не много голяма, но изолирана на разстояние от шумотевицата и уредена с висока ограда паркинги двор и т.н.
    концептуално е ок .. знам че се строи от 10 години .. акт 16 предстои .. се казва ... сграда е готова за нанасяне, но в действителност акт 16 няма ..
    влязох вътре има големи и не толкова големи жилища, някои от тях завършени до ключ, но празни .. и сега ..
    знаете, че обикновено жилищата се издават с гипсова замаска на стените ... в случая има такава , машинна ..
    всичко хубаво докато не видях стените с пукнатина в гипсовата замаска .. половин сантим цепнатина ... в стените по всички етажи ..
    според вас причина ? аз мисля, че сградата е мръднала ... улегнала или не знам .. вие какво мислите .. ?
    и се чудя като вземе човек на тъмно зелено .. и чака 3-4 години да влезе примерно и влезе и тъкмо нареди меката мебел и си опъне краката на масата докато гледа телевизор и забележи, че мазилката се е разцепила на една от стените отгоре до долу какво праивате ...
    наковали сте се със 150 К € ипотека за въпросното жилище ?
    действителността е илюзия дължаща се на алкохолен недостиг в кръвта

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Направо се чудя Ледосветлението как не го е купил и как не е изкарал 50% капиталова + 50к наеми.
      Ледосветлението изкарва 3 % от цената на имота, а ако омае и продавача и купувача 6%

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Offer? . Браво! Крети, на книга ли? Много си ми симпатик да знаеш. Имаш качества, що не почна в някой офис да разказваш приказки на купувачите.
        В Гръчко книга няма, има пазар Обърка се за пореден път с Пуевен даге.
        Аз на вас ви разказах играта, камиларски И още не можете да го осъзнаете - как без един собствен лев за старт сега имам изплатен 49м2 в Солун и презполовявам 250м2 в Германия.

Коментар

• Аа, къде е Адреналинчо, да каже нещо за нулеваците от позицията на топинвеститор в три ниви, две кирпичени къщи на село и курник в Бургас.

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

32к.
            Избих че и забравих, сега доближавам средата на хана И него ще забравя, вие още ще клечите тука.
            Offer? . Браво! Крети, на книга ли? Много си ми симпатик да знаеш. Имаш качества, що не почна в някой офис да разказваш приказки на купувачите.
            Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Направо се чудя Ледосветлението как не го е купил и как не е изкарал 50% капиталова + 50к наеми.
              Джони вземай го ти - там кърволяка е от контингента. Ще са ти подръка
              Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от nomche Разгледай мнение
                Повишителите, за които няма балон, тоз коптор у Вазов, кога да го чакам на 1,4 млн евра? Все пак е 157 м2, на брокера му е станало неудобно да излъже чак до 160.

https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=6r89n7&f1=1

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение

Имам, разбира се, в акции. Там е истината сега.
                  Инвестирал съм в знания, кола, хубави дрехи.
                  Чета вестници, обяви и мнения и активно напредвам със знанията в сферата на имотите.
                  от акциите аз съм близо до нулата
                  а се надявах да стана милионер догодина.
                  това болднатото е много добре.
                  ако остават пари, помисли и за един часовник, като на хазартчо.
                  синьото зрънчо.
                  препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

с един наемател ли си от началото?
                    защо ми се върти, че плащаш 10% за управление.
                    и за трети път
                    сега 32к ли струва тоя писоар?
                    2 наемателя, "управление" се плаща веднъж като ти намерят наемател + едни дребни на счетоводителя всяка година. Ама ти можеш да ги дадеш 10% на мен, аз ще уредя останалото без проблем, Разбирачев
                    За теб 64к, да се научиш какво и къде ти се върти.

ПП: инак най-елегантната форма за Солун (а и цяла Гърция) е през ЕърБНБ с професионални посредници - всичко от тях, данъци, почистване, посрещане, настаняване - прибираш 50% от брутото. Обаче това е по-смислено за ваканционни имоти като формат, инак един обикновен наем върши отлична работа, както видя за 7 години точно вече - купих 2014та.

Коментар

сега като се замислям, не съм те чул ти да се хвалиш с инвестиции
                      имаш ли някаква поне?
                      иначе те разбирам, трябва редовно, почти всяка вечер да мажем ските.
                      Имам, разбира се, в акции. Там е истината сега.
                      Инвестирал съм в знания, кола, хубави дрехи.
                      Чета вестници, обяви и мнения и активно напредвам със знанията в сферата на имотите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение

Похвали се ти , в какви курници си инвестирал, а не само да дрънкаш брокерски клишета във форума.
                        ИзпъкнИ с некой имот, а не само с празнословие.
                        сега като се замислям, не съм те чул ти да се хвалиш с инвестиции
                        имаш ли някаква поне?
                        иначе те разбирам, трябва редовно, почти всяка вечер да мажем ските.
                        препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

Солун 49м2, те даже преди кризата нямаха данък имоти въобще.
                          с един наемател ли си от началото?
                          защо ми се върти, че плащаш 10% за управление.
                          и за трети път
                          сега 32к ли струва тоя писоар?
                          препоръка е

Коментар

на мен щеше да ми е странно ако иска да купува все по-скъпо.
                            +1 За съжаление втората маломерка я взех с 500 евро по- скъпа от първата и за по- голям ремонт.

Коментар

• Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение

Бил вложил парите в нещо по смислено - Ти утрепа коня с правата лопата

Бота вложи парите в банка на 0% лихва - Това е най смисленото което е успял да измисли

ТОЙ лично вече признава за 10% капиталова загуба и една камара загуби от ренти - Ти обясняваш как бил инвестирал смислено

Боже колко мъка има по перона боже
                              Похвали се ти , в какви курници си инвестирал, а не само да дрънкаш брокерски клишета във форума.
                              ИзпъкнИ с некой имот, а не само с празнословие.

Коментар

• Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение

Да разгледаме два варианта с 10% поскъпване и 10% поевтиняване на година и покупка с кредит на имот вяска година - С 20% самоучастие за всеки

Купуваш първият на 50к
                                Вторият на 45к
                                Третия на 40к ако банката ти даде
                                Четвърти със сигурност няма да ти даде защото по прървите два ти вече си на минус а на следващата година банката може и да ти поиска допълнително обезпечение или да ти ги направи предсрочно изискуеми и да трябва да продаваш на пожар

Купуваш първият на 50к
                                Вторият на 55к
                                Третият на 60к

Стига да имаш сърце банката и за четвърти ще те финансира защото вижда печеливш бизнес

Дето се вика падащ нож се не лови
                                честно казано не съм чул банката да е искала доп. обезпечение при падащи цени на имотиту.
                                плащаш ли си овреме, не вярвам да си правят експерименти.
                                препоръка е

Коментар

Working...
                                X