Първоначално изпратено от travelboy
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениеднес в софия, утре сещайте се къде
https://www.investor.bg/bylgariia/45...sechie-326293/
за който не се сеща - в банско.
На мен хич не ми е приятен цветния, имам приятел живее в един от високите блокове, но си взе сега в строеж и ще се мести.
Коментар
-
Защо е нужно да се купува апартамент в София , примерно апартаменти , които струват 200 000 евро се отдават за по 500-600 евро в доста добро състояние , по добре да се купят имоти в провинцията , апартаменти или магазини и ги отдаш под наем и със 90 -100 000 евро си решаваш проблема с апартамента , вместо да даваш 200 000 евро , ти даваш само 100 000 евро и си избиваш софиският наем ... Със земеделската земя дори са нужни само 40- 50 000 максимум 60 000 евро инвстиция за да си избиеш наема на апартамента ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от travelboy Разгледай мнение
И какво ще го правиш.Намаляващо население с бързи темпове.Намаляващи наеми.Очаква се данъците да се вдигнат.Само да спасиш кеша.Видиш ли тенденция-бягай.В един момент ще са като камък на шията.Много бързо забравихте 2008.
п.п. А и моя релакс там е а.ати кефа!
п.п.п. Аз купих новото си основно жилище 2013г.Ти кога купи?Last edited by blackaquarius; 20.04.2021, 01:34.Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
поскъпването на имотиту не го засяга, нито него, нито заплатката.
проблема им е, че след като поскъпне имотиту тръгват нагоре и наемите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Мяучо, понеже си ми симпатичен, избрал съм те първи да те светна за сделката. Засега имаш три непознавания. Но те считам за морален стожер, който няма да предаде параметрите на трети лицатова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
Не тъжа,но отчитам рисковете при залитане в ни без да има адекватна икономическа полза от тези ни..
Коментар
-
По-скоро се дразниш от поскъпването на имотите, които стават все по невъзможно да си ги позволиш...всичко останало са тра ла ла бизнес....глупости на търкалета..поредния фалирал и депресиран бизнес бой
проблема им е, че след като поскъпне имотиту тръгват нагоре и наемите.
препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от travelboy Разгледай мнение
Ами аз рядко изказвам мнение ама се дразня от явни манипулации.Първо да уточня.Имоти и инвестиция са взаимоизключващи се понятия.Инвестиция има в бизнес, производство акции.Със същият ефект можете да си купите долари и да чакате 2 години да поскъпнат.Правил съм го и печалбата е много по-голяма от имот.И няма разходи по прехвърляне и ежегодни данъци.Но това е СПЕКУЛАЦИЯ не инвестиция.Същото е и с имотите.Спекулация и хазарт.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga
Що обръщаш внимание на фалшиви герои, гледай им сеира само ,достатъчно е.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Нямам предварителен. Радвам се за Софията, би следвало и ти да се радваш...защо тъжиш?това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
-
А, тридесет купувача, защо се крият зад още 30 000?
Математика. Препоръчвам https://www.youtube.com/watch?v=_cqTOJp8U1c
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от blackaquarius Разгледай мнение
Просто споделям. Купих си преди 6 месеца и сега договарям още един. А какво на теб ти се струва изобщо не ми пука.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
Що се радваш като си кандидат купувач? Предварителен имаш ли? Да не ти кажат ама инфлация и имаме още кандидати дай +10%
Коментар
-
Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение
Грозно негрозно. Математика е това. Къде са липсващите 60 апарта на ден? Мълчание.
Коментар
Коментар