IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Жилищата ще продължат да поскъпват през второто и третото тримесечие на годината, запазвайки тенденцията от 2020 г. Това прогнозира Българската народна банка в новото издание на своя “Икономически преглед”. И посочва, че цените сега са само с 8,2% по-ниски от пика им в края на 2008 г.

Причината за очакваното поскъпване е в засиленото търсене на имоти заради по-големия интерес от страна на домакинствата, показвало наблюдение на НСИ от януари 2021 г.
    В края на 2020 г. цените на жилищата са нараснали във всички големи градове, тъй като кредитната активност се повишава на фона на понижение на лихвите и таксите, казват от БНБ.
    Освен това се натрупвали спестявания, а липсвали алтернативи за инвестирането им. Така общо за миналата година цените на жилищата се качват с 4,6% на годишна база.
    В същото време централната банка наблюдава спад на потребителските кредити и такива за инвестиционни цели заради икономическата несигурност и затягането на условията от банките.

Коментар

• Първоначално изпратено от the Judge Разгледай мнение

По накавръковата справка е малко повече дори 1448 https://www.imot.bg/6tuc1q

Сега 1300 дали ще ти хареса повече а? Така по-бързо ще свикнеш нали?
      [ATTACH=CONFIG]n3774315[/ATTACH]

Фраассс, с ФАКТИТЕ по кратуната. Айде сега започвайте да ме плюете. Аз съм виновен за покачването.
      накавръковата справка няма от втори етаж нагоре и беше двустаен мисля.

Коментар

По накавръковата справка е малко повече дори https://www.imot.bg/6tubg8

[ATTACH=CONFIG]n3774312[/ATTACH]
        Значи сравняваш офертните цени на брокитата за двустайни тухли от втори етаж нагоре със средните цени на НСИ.

Коментар

• Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение

Къде ги видя 1300 средно бе? Май пак сте се напили като кучета...
          По накавръковата справка е малко повече дори 1448 https://www.imot.bg/6tuc1q

Сега 1300 дали ще ти хареса повече а? Така по-бързо ще свикнеш нали?
          Click image for larger version

Name:	Screenshot 2021-06-21 122451.jpg
Views:	1
Size:	81.7 КБ
ID:	3774315

Фраассс, с ФАКТИТЕ по кратуната. Айде сега започвайте да ме плюете. Аз съм виновен за покачването.
          Last edited by the Judge; 21.06.2021, 12:28.

Коментар

Знам, че покачването на цените много боли, особено когато няма шанс за напускане на деЦката. До 2029-та още много болка те чака. хахахахаха, хихихихихихи, хохохохохохохо
            Ще пищят като недозаклани прасета. Никой обаче, така и не се осмели от перонците на какво се базира тяхното "експертно" мнение за предстоящ спад на цените???
            ПП Още веднъж пледирам за имотен ценз в темата, доказуем със заверен НА пред някой модератор

Коментар

• Първоначално изпратено от Yandox Разгледай мнение

това са фалшиви данни
              изобщо не е трудно да поръчаш статия във
              пресата
              така както са те поръчали и теб
              Станчева
              имотите изобщо няма да растят повече
              ако ще растят защо не купуваш
              а само пишеш от 5:00 до 23:55 :
              Къде ги видя 1300 средно бе? Май пак сте се напили като кучета...

Коментар

• Първоначално изпратено от Yandox Разгледай мнение

това са фалшиви данни
                пресата
                Станчева
                Знам, че покачването на цените много боли, особено когато няма шанс за напускане на деЦката. До 2029-та още много болка те чака. хахахахаха, хихихихихихи, хохохохохохохо

Коментар

• Въпрос към съфорумците: Реших да стана съсед на Берти и сега трябва да избера един от 2-та апартамента

този Продава 3-СТАЕН в град София, Княжево - 117 кв.м / 107000 EUR :: imot.bg Обява

или този Продава МЕЗОНЕТ в град София, Княжево - 237 кв.м / 225000 EUR :: imot.bg Обява ?

Надявам се Берти да ме вземе за управител на фирмата, докато той върти кормилото на трактора нейде из долината на царете. А когато пак ви обещае МЯУ и то пак забрави да се покаже, ще му набивам яки чембери.
                  Last edited by the Judge; 21.06.2021, 12:07.

Коментар

През януари - Средната цена на жилищата в София надхвърли 1100 евро/кв.м | СЕГА (segabg.com) 1100
                    Днес почти 6 месеца по-късно - 1300
                    До края на годината - 1500

Ето кой ще баннат заради тази информация: Без Модерация - Форум Инвестор.БГ (investor.bg)
                    това са фалшиви данни
                    пресата
                    Станчева

Коментар

• През януари - Средната цена на жилищата в София надхвърли 1100 евро/кв.м | СЕГА (segabg.com) 1100
                      Днес почти 6 месеца по-късно - 1300
                      До края на годината - 1500

Ето кой ще баннат заради тази информация: Без Модерация - Форум Инвестор.БГ (investor.bg)

Коментар

• Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение

Хахахахаха, сделките през 2007-ма - престъпления, абе ти в час ли си какви ги плещиш, аз имах сделка през тази година, закупуване на общинско жилище чрез пощенска банка. Какво ще речеш за сделките през 2002-ра, когато закупихме най-скъпото жилище с помощ от съда. Престъпление? 1994г. закупен апартамент, какво е според объркания ти ум...ужас...човека ти сравнява средна заплата с цена на м2, а ти в невъзможност да го обориш за покупателната, пишеш пълни небивалици
                        тази а и миналата а и по миналата
                        година имаш много сделки

но ще е пълна дебилщина ако си викал
                        и нотариус затова
                        на касите на Лидл не е необходимо
                        да те придружава лице което да удостовери
                        подписа ти

Коментар

• Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение

Хахахахаха, сделките през 2007-ма - престъпления, абе ти в час ли си какви ги плещиш, аз имах сделка през тази година, закупуване на общинско жилище чрез пощенска банка. Какво ще речеш за сделките през 2002-ра, когато закупихме най-скъпото жилище с помощ от съда. Престъпление? 1994г. закупен апартамент, какво е според объркания ти ум...ужас...човека ти сравнява средна заплата с цена на м2, а ти в невъзможност да го обориш за покупателната, пишеш пълни небивалици

Лордиевич,

Надявам се цените на имотите да не покачат с повече от +30% до края на тази година, защото иначе песимиста ще ме скъса от подигравки че не съм познал покачването, а и нервите на перонЯ съвсем ще се опънат.

Коментар

Седларов освен че бъркаш пак сметките, 2007-ма бяха още времената когато никой не питаше за произход на пари, никой не плащаше данъци и нещата минаваха кеш. А тогава и данъците бяха доста по-високи. Ще се изненадам през цялата 2007-ма година да има дори и една сделка в която да няма престъпление от някакъв вид. Всичките са за конфискуване и без това. Сега мисля че поне 5 пъти по-малко се перат пари което изцяло оправя дори грешните ти сметки.

Коментар

Седларов освен че бъркаш пак сметките, 2007-ма бяха още времената когато никой не питаше за произход на пари, никой не плащаше данъци и нещата минаваха кеш. А тогава и данъците бяха доста по-високи. Ще се изненадам през цялата 2007-ма година да има дори и една сделка в която да няма престъпление от някакъв вид. Всичките са за конфискуване и без това. Сега мисля че поне 5 пъти по-малко се перат пари което изцяло оправя дори грешните ти сметки.
                              жестоки престъпления срещу личността на кибиците, зплатке.
                              всички са за трибунал!
                              и конфискация, разбира се.
                              препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от blackaquarius Разгледай мнение

Ти строител ли си, защото ако не си ти пикам на "специалиста".
                                Ясно си пише, че съм специалист по всичко. Обиждаш ме, като ми ограничаваш познанията само до строителство.

Коментар

Working...
                                X