Първоначално изпратено от Yandox
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Yandox Разгледай мнение
това са фалшиви данни
изобщо не е трудно да поръчаш статия във
пресата
така както са те поръчали и теб
Станчева
имотите изобщо няма да растят повече
ако ще растят защо не купуваш
а само пишеш от 5:00 до 23:55 :
- 1 like
Коментар
-
Въпрос към съфорумците: Реших да стана съсед на Берти и сега трябва да избера един от 2-та апартамента
този Продава 3-СТАЕН в град София, Княжево - 117 кв.м / 107000 EUR :: imot.bg Обява
или този Продава МЕЗОНЕТ в град София, Княжево - 237 кв.м / 225000 EUR :: imot.bg Обява ?
Надявам се Берти да ме вземе за управител на фирмата, докато той върти кормилото на трактора нейде из долината на царете. А когато пак ви обещае МЯУ и то пак забрави да се покаже, ще му набивам яки чембери.Last edited by the Judge; 21.06.2021, 12:07.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the Judge Разгледай мнениеПрез януари - Средната цена на жилищата в София надхвърли 1100 евро/кв.м | СЕГА (segabg.com) 1100
Днес почти 6 месеца по-късно - 1300
До края на годината - 1500
Ето кой ще баннат заради тази информация: Без Модерация - Форум Инвестор.БГ (investor.bg)
изобщо не е трудно да поръчаш статия във
пресата
така както са те поръчали и теб
Станчева
имотите изобщо няма да растят повече
ако ще растят защо не купуваш
а само пишеш от 5:00 до 23:55 :
Коментар
-
През януари - Средната цена на жилищата в София надхвърли 1100 евро/кв.м | СЕГА (segabg.com) 1100
Днес почти 6 месеца по-късно - 1300
До края на годината - 1500
Ето кой ще баннат заради тази информация: Без Модерация - Форум Инвестор.БГ (investor.bg)
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Хахахахаха, сделките през 2007-ма - престъпления, абе ти в час ли си какви ги плещиш, аз имах сделка през тази година, закупуване на общинско жилище чрез пощенска банка. Какво ще речеш за сделките през 2002-ра, когато закупихме най-скъпото жилище с помощ от съда. Престъпление? 1994г. закупен апартамент, какво е според объркания ти ум...ужас...човека ти сравнява средна заплата с цена на м2, а ти в невъзможност да го обориш за покупателната, пишеш пълни небивалици
година имаш много сделки
но ще е пълна дебилщина ако си викал
и нотариус затова
на касите на Лидл не е необходимо
да те придружава лице което да удостовери
подписа ти
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Хахахахаха, сделките през 2007-ма - престъпления, абе ти в час ли си какви ги плещиш, аз имах сделка през тази година, закупуване на общинско жилище чрез пощенска банка. Какво ще речеш за сделките през 2002-ра, когато закупихме най-скъпото жилище с помощ от съда. Престъпление? 1994г. закупен апартамент, какво е според объркания ти ум...ужас...човека ти сравнява средна заплата с цена на м2, а ти в невъзможност да го обориш за покупателната, пишеш пълни небивалици
Лордиевич,
Надявам се цените на имотите да не покачат с повече от +30% до края на тази година, защото иначе песимиста ще ме скъса от подигравки че не съм познал покачването, а и нервите на перонЯ съвсем ще се опънат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение
Седларов освен че бъркаш пак сметките, 2007-ма бяха още времената когато никой не питаше за произход на пари, никой не плащаше данъци и нещата минаваха кеш. А тогава и данъците бяха доста по-високи. Ще се изненадам през цялата 2007-ма година да има дори и една сделка в която да няма престъпление от някакъв вид. Всичките са за конфискуване и без това. Сега мисля че поне 5 пъти по-малко се перат пари което изцяло оправя дори грешните ти сметки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение
Седларов освен че бъркаш пак сметките, 2007-ма бяха още времената когато никой не питаше за произход на пари, никой не плащаше данъци и нещата минаваха кеш. А тогава и данъците бяха доста по-високи. Ще се изненадам през цялата 2007-ма година да има дори и една сделка в която да няма престъпление от някакъв вид. Всичките са за конфискуване и без това. Сега мисля че поне 5 пъти по-малко се перат пари което изцяло оправя дори грешните ти сметки.
всички са за трибунал!
и конфискация, разбира се.
препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от blackaquarius Разгледай мнение
Ти строител ли си, защото ако не си ти пикам на "специалиста".
Коментар
-
Първоначално изпратено от Специалист по всичко Разгледай мнение
Разходите за строителство отдавна нямат връзка с цените на имотите. Е, ако купувачът не се казва Цветан Цветанов.Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от the Judge Разгледай мнение
Не бе всичко е еднакво 1:1..
растят ли имотите уе банско
растят ли
с по 200€ на година
хихихихихи
Last edited by X_Y; 20.06.2021, 22:00.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от blackaquarius Разгледай мнение
Според мен още няма балон. Разходите за строителство се увеличават, а от там и цените.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение
седларов, оти мамалигарите не се бутат с лакти за селските имоти край вазе, както сънуваше ??
глей ся, това е краен квартал във Констанца, няма една дупка и хартийка по улиците,
румънците се връщат от чужбина, вдигнаха им пенсии и заплати, имотите растат със двуцифрени числа навсякъде, няма работна ръка, схващаш ли ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Специалист по всичко Разгледай мнение
Синдромът "този път е различно"...Не е пропуснал нито един финансов балон в последните няколко века.
Не твърдя нищо конкретно, само го отбелязвам като исторически факт.Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.
Коментар
Коментар