IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Yandox Разгледай мнение

това са фалшиви данни
    изобщо не е трудно да поръчаш статия във
    пресата
    така както са те поръчали и теб
    Станчева
    имотите изобщо няма да растят повече
    ако ще растят защо не купуваш
    а само пишеш от 5:00 до 23:55 :
    Къде ги видя 1300 средно бе? Май пак сте се напили като кучета...

Коментар

• Първоначално изпратено от Yandox Разгледай мнение

това са фалшиви данни
      пресата
      Станчева
      Знам, че покачването на цените много боли, особено когато няма шанс за напускане на деЦката. До 2029-та още много болка те чака. хахахахаха, хихихихихихи, хохохохохохохо

Коментар

• Въпрос към съфорумците: Реших да стана съсед на Берти и сега трябва да избера един от 2-та апартамента

този Продава 3-СТАЕН в град София, Княжево - 117 кв.м / 107000 EUR :: imot.bg Обява

или този Продава МЕЗОНЕТ в град София, Княжево - 237 кв.м / 225000 EUR :: imot.bg Обява ?

Надявам се Берти да ме вземе за управител на фирмата, докато той върти кормилото на трактора нейде из долината на царете. А когато пак ви обещае МЯУ и то пак забрави да се покаже, ще му набивам яки чембери.
        Last edited by the Judge; 21.06.2021, 12:07.

Коментар

• Първоначално изпратено от the Judge Разгледай мнение
          През януари - Средната цена на жилищата в София надхвърли 1100 евро/кв.м | СЕГА (segabg.com) 1100
          Днес почти 6 месеца по-късно - 1300
          До края на годината - 1500

Ето кой ще баннат заради тази информация: Без Модерация - Форум Инвестор.БГ (investor.bg)
          това са фалшиви данни
          пресата
          Станчева

Коментар

• През януари - Средната цена на жилищата в София надхвърли 1100 евро/кв.м | СЕГА (segabg.com) 1100
            Днес почти 6 месеца по-късно - 1300
            До края на годината - 1500

Ето кой ще баннат заради тази информация: Без Модерация - Форум Инвестор.БГ (investor.bg)

Коментар

• Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение

Хахахахаха, сделките през 2007-ма - престъпления, абе ти в час ли си какви ги плещиш, аз имах сделка през тази година, закупуване на общинско жилище чрез пощенска банка. Какво ще речеш за сделките през 2002-ра, когато закупихме най-скъпото жилище с помощ от съда. Престъпление? 1994г. закупен апартамент, какво е според объркания ти ум...ужас...човека ти сравнява средна заплата с цена на м2, а ти в невъзможност да го обориш за покупателната, пишеш пълни небивалици
              тази а и миналата а и по миналата
              година имаш много сделки

но ще е пълна дебилщина ако си викал
              и нотариус затова
              на касите на Лидл не е необходимо
              да те придружава лице което да удостовери
              подписа ти

Коментар

• Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение

Хахахахаха, сделките през 2007-ма - престъпления, абе ти в час ли си какви ги плещиш, аз имах сделка през тази година, закупуване на общинско жилище чрез пощенска банка. Какво ще речеш за сделките през 2002-ра, когато закупихме най-скъпото жилище с помощ от съда. Престъпление? 1994г. закупен апартамент, какво е според объркания ти ум...ужас...човека ти сравнява средна заплата с цена на м2, а ти в невъзможност да го обориш за покупателната, пишеш пълни небивалици

Лордиевич,

Надявам се цените на имотите да не покачат с повече от +30% до края на тази година, защото иначе песимиста ще ме скъса от подигравки че не съм познал покачването, а и нервите на перонЯ съвсем ще се опънат.

Коментар

• Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение

Седларов освен че бъркаш пак сметките, 2007-ма бяха още времената когато никой не питаше за произход на пари, никой не плащаше данъци и нещата минаваха кеш. А тогава и данъците бяха доста по-високи. Ще се изненадам през цялата 2007-ма година да има дори и една сделка в която да няма престъпление от някакъв вид. Всичките са за конфискуване и без това. Сега мисля че поне 5 пъти по-малко се перат пари което изцяло оправя дори грешните ти сметки.

Коментар

• Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение

Седларов освен че бъркаш пак сметките, 2007-ма бяха още времената когато никой не питаше за произход на пари, никой не плащаше данъци и нещата минаваха кеш. А тогава и данъците бяха доста по-високи. Ще се изненадам през цялата 2007-ма година да има дори и една сделка в която да няма престъпление от някакъв вид. Всичките са за конфискуване и без това. Сега мисля че поне 5 пъти по-малко се перат пари което изцяло оправя дори грешните ти сметки.
                    жестоки престъпления срещу личността на кибиците, зплатке.
                    всички са за трибунал!
                    и конфискация, разбира се.
                    препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от blackaquarius Разгледай мнение

Ти строител ли си, защото ако не си ти пикам на "специалиста".
                      Ясно си пише, че съм специалист по всичко. Обиждаш ме, като ми ограничаваш познанията само до строителство.

Коментар

• Първоначално изпратено от Специалист по всичко Разгледай мнение

Разходите за строителство отдавна нямат връзка с цените на имотите. Е, ако купувачът не се казва Цветан Цветанов.
                        Ти строител ли си, защото ако не си ти пикам на "специалиста".
                        Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.

Коментар

• Първоначално изпратено от the Judge Разгледай мнение

Не бе всичко е еднакво 1:1..

растят ли имотите уе банско
                          растят ли
                          с по 200€ на година
                          хихихихихи
                          Last edited by X_Y; 20.06.2021, 22:00.

Коментар

• Първоначално изпратено от blackaquarius Разгледай мнение

Според мен още няма балон. Разходите за строителство се увеличават, а от там и цените.
                            Разходите за строителство отдавна нямат връзка с цените на имотите. Е, ако купувачът не се казва Цветан Цветанов.

Коментар

• Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение

седларов, оти мамалигарите не се бутат с лакти за селските имоти край вазе, както сънуваше ??
                              Гледам, двайсетина минути не моеш ми разбра въпроса,
                              глей ся, това е краен квартал във Констанца, няма една дупка и хартийка по улиците,
                              румънците се връщат от чужбина, вдигнаха им пенсии и заплати, имотите растат със двуцифрени числа навсякъде, няма работна ръка, схващаш ли ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Специалист по всичко Разгледай мнение

Синдромът "този път е различно"... Не е пропуснал нито един финансов балон в последните няколко века.
                                Не твърдя нищо конкретно, само го отбелязвам като исторически факт.
                                Според мен още няма балон. Разходите за строителство се увеличават, а от там и цените.
                                Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.

Коментар

Working...
                                X