Първоначално изпратено от 4i40
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Ти само пиши и гледай отстрани...така е най-лесно, ипотечка имаш да погасяваш, със сигурност няма да бъдеш обран, то кво и да ти оберат на тебе кат нищо не си набрал.най-много и малкото с което си купил 0,001 коин да глътнеш водица.
Продължавай все така, в края на пътя те чака пак 17% лихва по ипотека, както си свикнал
- 1 like
Коментар
-
Забравиха се златни правила от времето на реалните цени на имотите.
1. Цената на имота е приблизително 10 г наема - стигна 20, а сега за 50 се пише....Бахти безсмъртните 'ора...
2. Колко м2 можеш да си купиш с една средна залата ? В белите страни беше 2м2, при нас 1/2 м2....( май пак е така...)
Балона се надува ....Кога ще се пукне, никой не казва...
Днес прочетох, че цените растат, но сделките намаляват. Последните шарани са в мрежата и чакат тиганя....
Блоковете в града и комплексите от къщи в покрайнините никнат като гъби....
Инвеститорите са оглупели от алчност. Днес говорих с един строител ....Правят изкоп за огромен блок....
Да му мислят инвеститорите, те си актували на 2 седмици и не им дреме под шапката....
пп Давам си срок до края на август да продам жилището....
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнениеНа есен обмислям да се изнасям в Атина (ноември) и април да се връщам тука.
Не виждам какво може да прави разумен човек в чалгария на Духанпрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
лично познавам хората зад проекта , а ти?
освен ако не искаш да се пофалиш..
ама пак си не е довод.Last edited by ratten; 12.07.2021, 22:35.препоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
АЗ лично познавам финансовия отчет.препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
СаламТуй раздават за фелдшери при инвестирането, все някой трябва и да бъде обран
най-много и малкото с което си купил 0,001 коин да глътнеш водица.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Знам много добре какво трябва да изкарам.Туй раздават за фелдшери при инвестирането, все някой трябва и да бъде обран
Коментар
-
Формулата си я пропуснал с незавършения си 8 клас - имаш два лихвени процента и трябва да изкараш положителна разликаОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Щот не видиш къде са на 20 и по-малко. Сефте.
Коментар
-
камиларя е анти-индикатор, поради новината че Ники Салама ще става премиер е решил да дозакопа гастарските пари...там дето аз инвестирам ти и не си чувал какво се задава в тези области.
Така отговарям и на оня бияча с мозък на поотраснала горила че инвестирам в сферата си.Last edited by bulgarian lev; 12.07.2021, 21:19.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
С уточнението че просто влагам кеш и оставям буфер за имоти и/или нужди...все още се питам формулата каква е. Но събитията не позволяеват мотане.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
И със какво ще го обезпечат тоя кредит? С гол гъз ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Ех, Радев май ще требе да ме учиш и мен тея неща как стават....:натам е тръгнало....-(Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Ми грешна дума ползвах сори не таргет , а прогноза....И предпочитам да купя като са 30 години, а не като са 50...
Сещаш ли се защо ?
Коментар
Коментар