IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Днес май пак захлебихме, а? При мен нови 2%.

Остави ги тези заблудени души да си се радват на надценените кофтори.

Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

2,22% при мен в еуро

Според мен е добре да си затворите позициите на текущо 5540 СП....... После пак ..... От по ниско ниво .....
    Но вие си знаете ....

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
      2,22% при мен в еуро
      Пилците ги бройте на есен.
      Надуват балони ,ще им се пукнат бузите вече .Още няколко месеца макс до изборите
      5100-5700 рейндж засега в СП

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

2,22% при мен в еуро

Коментар

• Индекс ЛЕОНИА Плюс за 15.08.2024: 3.55%

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

Значи 84% от населененито тъне в лукс.Толкоз от него има собствен имот.

ПП.Научи ли какво е ДДС и има ли то почва у нас?

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Числото е 10 за нормално съотношение не 20. 20 е БЕЗУМИЕ. В България е 40-50 !?!?!?!? И на запад е такова безумие което изсмуква парите за развитие и всичко в киреча
              До 20 е приемливо за желани райони. Хората с пари не наемат жилища над определена цена дългосрочно а ги купуват. Затова наемите може да не могат да настигнат цените. Над 20 обаче е изкривяване което обикновено е свързано с евтини пари. Може да са евтини кредити, мръсни пари, липса на алтернатива за инвестиции, психоза и т.н.

Коментар

• Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение

Явно никога не си живял по времето на комунизма и не знаеш изобщо какво пишеш !
                В целият свят имотите са много луксозна стока и няма никакво значение дали ни харесва това на на нас или не, те са това.
                Отделно на написаното от мен по-горе в БГ, все още има много евтини имоти ,но те не се намираат в големите градове още по-малко пък на " жълтите павета " в София. Парцелите пък са много ама много скъпи за да си строиш бунгало на тях както си решил.
                Няма никакъв смисъл да ме хейтиш защото ти пиша истината и не мога да влияя на цените ,а мнението ми е ,че имотите като цяло ще стават още по скъпи, парцелите пък ще поскъпват още повече.
                Значи 84% от населененито тъне в лукс.Толкоз от него има собствен имот.

ПП.Научи ли какво е ДДС и има ли то почва у нас?

Коментар

• Първоначално изпратено от rverb Разгледай мнение

Явно Ви натиснаха някакъв мазол свързан с комунизма.

Луксозна стока са чантите LV, Не правят нищо повече от една обикновена чанта, но струват в порядъци повече. Жилищата са необходимост. В цял свят когато съотношението продажна цена / годишен наем е над 20, не се нарича МНОГО ЛУКСОЗНА СТОКА а е флаг че икономиката и политическата система имат проблеми.
                  Числото е 10 за нормално съотношение не 20. 20 е БЕЗУМИЕ. В България е 40-50 !?!?!?!? И на запад е такова безумие което изсмуква парите за развитие и всичко в киреча
                  Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Имотите в БГ , поскъпват и ще поскъпват още доста. Ако не сте го разбрали това още, толкова по-зле за вас, на мен лично не ми пука изобщо.
                    Ако някога започнат да поевтиняват драстично нас вече няма да ни има и не виждам защо да коментираме подобни хипотези. За сега са само нагоре, е има някоя и друга година спад ,но след това наваксват драматично. Мдам, има вечно поскъпващи активи и се виждат прекрасно
                    Имотите в България поскъпват заради евтините пари. И на Юпитер биха поскъпнали ако някоя банка започне да отпуска кредити с достатъчно ниска лихва.

Коментар

Явно никога не си живял по времето на комунизма и не знаеш изобщо какво пишеш !
                      В целият свят имотите са много луксозна стока и няма никакво значение дали ни харесва това на на нас или не, те са това.
                      Явно Ви натиснаха някакъв мазол свързан с комунизма.

Луксозна стока са чантите LV, Не правят нищо повече от една обикновена чанта, но струват в порядъци повече. Жилищата са необходимост. В цял свят когато съотношението продажна цена / годишен наем е над 20, не се нарича МНОГО ЛУКСОЗНА СТОКА а е флаг че икономиката и политическата система имат проблеми.

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение

Къде се вижда по-точно??
                        От 2008 са поскъпнали с "огромните" 30-40% а РЕАЛНАТА инфлация оттогава е над 300% сигурно.100% е само Шарлатанската !
                        Реално даже са поевтиняли.Имотите в БГсе вдигат заради инфлацията,а не защото са много хубави или пък търсени,но дефакто не колкото реалната такава.
                        И не те интересуват цените,пък подскачаш 10 метра .Според мен много те интересуват
                        няма ни една стока дето да е поскъпнала с 300%. Дори и подстрижката е с по-малко. Според НСИ е 69% от 2008, бих се съгласил че е 100%
                        Last edited by bota156; 15.08.2024, 18:03.
                        Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Имотите в БГ , поскъпват и ще поскъпват още доста. Ако не сте го разбрали това още, толкова по-зле за вас, на мен лично не ми пука изобщо.
                          Ако някога започнат да поевтиняват драстично нас вече няма да ни има и не виждам защо да коментираме подобни хипотези. За сега са само нагоре, е има някоя и друга година спад ,но след това наваксват драматично. Мдам, има вечно поскъпващи активи и се виждат прекрасно
                          Къде се вижда по-точно??
                          От 2008 са поскъпнали с "огромните" 30-40% а РЕАЛНАТА инфлация оттогава е над 300% сигурно.100% е само Шарлатанската !
                          Реално даже са поевтиняли.Имотите в БГсе вдигат заради инфлацията,а не защото са много хубави или пък търсени,но дефакто не колкото реалната такава.
                          И не те интересуват цените,пък подскачаш 10 метра .Според мен много те интересуват
                          Last edited by danetha; 15.08.2024, 17:52.

Коментар

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение

За съжаление продавачите в момента съвсем са скъсали с реалността- в Люлин имаш панеляци и епк- та по 3000 евра квадрата
                            To и в Плевен беше така преди да минат на воден режим.

Коментар

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение

За съжаление продавачите в момента съвсем са скъсали с реалността- в Люлин имаш панеляци и епк- та по 3000 евра квадрата
                              При толкова страхотни и неораничени възможности за нвестиции да дадеш такива пари за имот и то в БГ и то в Люлин..
                              Не е луд този, който яде баницата.

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение

Няма вечно поскъпващи активи ! Еле пък по банановите държави и то такива с висок % ромско население.

И Китай и те си мислеха така навремето,а 4-5г падат вече в бездната без признаци на съживяване
                                А къде е тяхната инфраструктура и имоти,къде са нашите....

Спадът на цените на жилищата в Китай се задълбочава до ново 9-месечно дъно

https://www.investor.bg/a/534-novini...-mesechno-dano

Коментар

Working...
                                X