Първоначално изпратено от ejonny2376
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Не съм макроикономист ,но с влизането в зоната и в БГ ще се намалят лихвите както е в страните от централна и западна Европа, а и цените ще се доближат много до тези в европейските столици. Поне така мисля без да имам икономическо образование.Значи цени 500 евро метъра, може.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Ти за мен не се притеснявай. Аз съм си купил прекрасно жилище и си живея с голям кеф в него. Не съм наследил имот в който не искам да живея, нито пък съм "купил" имот с доверен адвокат в който също не ми се живее. Кютай си там у сървърното и си трай.
И не - въпросът ми не е заяждане. Питам конкретно:
- Кога имотите в Банско ще стигнат 2200?
- Имаш ли имоти в София? (Тук всички знаем отговора - нямаш). Следователно си нулевак откъм Софийски имоти. Как може истината да е заяждане?
ПС: Аз питам пък модератора: Когато един участник във форума си даде Логин-данните на друг (който междувременно е баннат 100 пъти със 100 различни акаунта) какво следва?Last edited by ejonny2376; 23.11.2021, 14:26.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Ти остави центъра на София - в този сегмент точно ти си най-големият нулевак.
Големият въпрос за теб е - хотелите-руини в Банско и те ли вървят по 2200? И ако не, кога ще достигнат тези нива? 2069?
пп за модератора: това горното не е ли заяждане?Last edited by bulgarian lev; 23.11.2021, 14:20.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
през 2011-та започна новия цикъл, ако теорията за 18-годишния цикъл е вярна, то кога ли ще се спука следващия балон??
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнениеНЕ ИМОТИТЕ ПОСКЪПВАТ, А ПАРИТЕ ПОЕВТИНЯВАТ
Експертът напомни, че пазарът на имоти винаги е цикличен и допълни, че най-важният въпрос е за това кога ще бъде върхът на цикъла. Личното ми очакване е, че това няма да е през 2022 или 2023 г., каза експертът и допълни, че лично той харесва теорията за 18-годишния цикъл.
https://m.dir.bg/business/imoti/eksp...e-poevtinyavatОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеДокога ще поскъпват имотите у нас - Имоти - www.pariteni.bg
====
Докога?!!!
[ATTACH=CONFIG]n3833962[/ATTACH]
2200. Някой спомня ли си какво казваше Купата за нивата?
Големият въпрос за теб е - хотелите-руини в Банско и те ли вървят по 2200? И ако не, кога ще достигнат тези нива? 2069?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
каза Веселин Петров, изпълнителен директор на ДСК Дом...........................
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнениеНЕ ИМОТИТЕ ПОСКЪПВАТ, А ПАРИТЕ ПОЕВТИНЯВАТ
Експертът напомни, че пазарът на имоти винаги е цикличен и допълни, че най-важният въпрос е за това кога ще бъде върхът на цикъла. Личното ми очакване е, че това няма да е през 2022 или 2023 г., каза експертът и допълни, че лично той харесва теорията за 18-годишния цикъл.
https://m.dir.bg/business/imoti/eksp...e-poevtinyavat
Коментар
-
НЕ ИМОТИТЕ ПОСКЪПВАТ, А ПАРИТЕ ПОЕВТИНЯВАТ
https://m.dir.bg/business/imoti/eksp...e-poevtinyavat
Коментар
-
Докога ще поскъпват имотите у нас - Имоти - www.pariteni.bg
====
Докога?!!!
2200. Някой спомня ли си какво казваше Купата за нивата?
Last edited by bulgarian lev; 23.11.2021, 13:51.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
червеното е шум в ушите на стадото.
болда е, какво смятат да правят....тоест нищо по въпроса.
като колега трябва да можеш да различаваш икономическите послания.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Нежеланието на председателя на "Банк дьо Франс" да настоява за още стимули идва в условията на силен инфлационен натиск, съчетан със заоблачената от поредния взрив на инфектираните с коронавируса икономическа перспектива на еврозоната, чийто страни членки отново започват да въвеждат строги карантини.
Сложи си очилата
по-важно е да се замислиш, какво всъщност казва.
ако трябва седнете с рулетката да го обсъдите.препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
червеното е шум в ушите на стадото.
като колега трябва да можеш да различаваш икономическите послания.
Сложи си очилата
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеАйде и ЕЦБ втвърди тона ...
https://www.banker.bg/pari-i-pazari/...ez-mart-2022-a
Вилроа дьо Гало повтори, че той и колегите му все още смятат инфлационния възход за временен, но приемат мното сериозно ограниченията в предлагането и следят зорко в каква посока вървят трудовите възнаграждения. "Не трябва да действаме прибързано и да затягаме паричната политика преждевременно", посочва френският банкер. Но допълва, че положението се променя и трябва да се действа адекватно.
като колега трябва да можеш да различаваш икономическите послания.препоръка е
- 1 like
Коментар
Коментар