Първоначално изпратено от Thrace
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
споко, като купиш ще си инвеститор, сега трябва да си понижител, проекто-инвеститор
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от okean Разгледай мнениеЗдравейте,
Следя от известно време темата и днес реших да се регистрирам.
Доколкото разбирам има 3 лагера тук:
- повишители
- понижители
- наблюдатели
Друго разделение, което виждам е:
- инвеститори
- проекто-инвеститори, все още чакащи точния момент
Засега съм наблюдадел проекто-инвеститор. Но не знам дали ще се считам за инвеститор, ако купувам с цел да се ползва от семейството, а не за печалба.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
ти забелязал ли си, че когато някой настъпи прясно Ако и се хлъзне да пада
първата му работа е да се хване за двамата най-близкостоящи и да ги повлече
"Колебанията в климата могат да се съпътстват и с разклатено психично здраве. Емоционалната лабилност може да споходи всекиго. При едни се случва изключително рядко, при свръхтежък стрес, при други е неотделима черта от характера. При трети пък се появява внезапно, без предизвестие, най-често при смяната на времето. Възможно е това да се дължи на понижаването на температурите, на скъсяването на деня, на носталгия по свободата на лятото, на потискащо предчувствие за отговорностите, които се увеличават през есента и пр. Не е изключено влияние да оказва и пониженият имунитет, с който ни се налага да се справяме през застудяването. Причините могат да бъдат безброй. Психиката може да се потисне трайно в депресия или по-рядко да хвръкне в мания. Кои от вас и в каква степен сте застрашени от промяна на психиката през есента, преценете сами."
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Трябва първо да купят, а едва след това да гонят доходност.но те са майстори, високорискови играчи, само дето им нема профита.
Коментар
-
Първоначално изпратено от okean Разгледай мнениеЗдравейте,
- повишители
- понижители
- наблюдатели
- инвеститори
Засега съм наблюдадел проекто-инвеститор. Но не знам дали ще се считам за инвеститор, ако купувам с цел да се ползва от семейството, а не за печалба., сега трябва да си понижител, проекто-инвеститор
Коментар
-
Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнениеГраби народе, не остана -
Сделките с имоти в София нараснаха с близо 44% в периода от октомври до декември спрямо предходното тримесечие, показват данни на Агенцията по вписванията.
Чепеларе е №1 със 64% повишение
В Русе увеличението на сделките е с 16,8%, във Варна е с 5,6%, а в Бургас с 3,9%.
https://trud.bg/%D1%81%D0%B4%D0%B5%D...%B0-%D1%81-44/
Бургас ще бере ядове с този мижав ръст.
не е 30 % , защото 30% от 700 000 са 210 000 празни , а статистиката е за отдавна надхвърлили 250 000
при подходящи обстоятелства , мисля че има шанса да достигне 50% неизползваемост в близките 2 г .
въпреки че и още сега има едни 50 000 заети но неефективни , които да изкривят % -таLast edited by corner; 21.02.2024, 15:20.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
https://www.24chasa.bg/spravochnik/article/1067994
Влияе ли смяната на сезоните върху психиката ви?
Колебанията в климата могат да се съпътстват и с разклатено психично здраве. Емоционалната лабилност може да споходи всекиго. При едни се случва изключително рядко, при свръхтежък стрес, при други е неотделима черта от характера. При трети пък се появява внезапно, без предизвестие, най-често при смяната на времето. Възможно е това да се дължи на увеличение на наема, на носталгия по свободата нв децката, на потискащо предчувствие за отговорностите, които поражда собствеността. Не е изключено влияние да оказва и пониженото либидо, което ни сполетява след 40 години прекарани в децката. Причините могат да бъдат безброй. Психиката може да се потисне трайно в депресия или по-рядко да хвръкне в мания. Кои от вас и в каква степен сте застрашени от промяна на психиката заради безимотност, преценете сами.
дано е от полза на колегите стрелочниципрепоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнениестатията:
Как влизането в еврозоната ще промени имотния пазар в България? - Investor.bg
===2049===
Коментарите под статията:
[ATTACH=CONFIG]n4158740[/ATTACH]
Имам чувството, че някой не желае да е от малкото зазидани, а иска да има и много други като него.
Влияе ли смяната на сезоните върху психиката ви?
Колебанията в климата могат да се съпътстват и с разклатено психично здраве. Емоционалната лабилност може да споходи всекиго. При едни се случва изключително рядко, при свръхтежък стрес, при други е неотделима черта от характера. При трети пък се появява внезапно, без предизвестие, най-често при смяната на времето. Възможно е това да се дължи на понижаването на температурите, на скъсяването на деня, на носталгия по свободата на лятото, на потискащо предчувствие за отговорностите, които се увеличават през есента и пр. Не е изключено влияние да оказва и пониженият имунитет, с който ни се налага да се справяме през застудяването. Причините могат да бъдат безброй. Психиката може да се потисне трайно в депресия или по-рядко да хвръкне в мания. Кои от вас и в каква степен сте застрашени от промяна на психиката през есента, преценете сами.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Граби народе, не остана -
Сделките с имоти в София нараснаха с близо 44% в периода от октомври до декември спрямо предходното тримесечие, показват данни на Агенцията по вписванията.
Чепеларе е №1 със 64% повишение
В Русе увеличението на сделките е с 16,8%, във Варна е с 5,6%, а в Бургас с 3,9%.
https://trud.bg/%D1%81%D0%B4%D0%B5%D...%B0-%D1%81-44/
Бургас ще бере ядове с този мижав ръст.Last edited by unimog; 21.02.2024, 14:28.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнениестатията:
===2049===
[ATTACH=CONFIG]n4158740[/ATTACH]
Имам чувството, че някой не желае да е от малкото зазидани, а иска да има и много други като него.
първата му работа е да се хване за двамата най-близкостоящи и да ги повлечепрепоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Здравейте,
- повишители
- понижители
- наблюдатели
- инвеститори
Засега съм наблюдадел проекто-инвеститор. Но не знам дали ще се считам за инвеститор, ако купувам с цел да се ползва от семейството, а не за печалба.
Коментар
-
статията:
===2049===
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Thrace Разгледай мнение
Но виждайки непосредствено околие, което бих дефинирал като гето дори и за София; метро на 1км минимум; панелка за ремонт...
for that reason, I'm out.
--
Преди 3 години за тази цена можеше да се вземе ново строителство на хубава локация в широк център. Какво нещо е живота.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Thrace Разгледай мнение
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар