Първоначално изпратено от nkavrakov1982
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
В Биткойна има много смисъл и бъдеще. В имотите никакъв (поне такъв, който да оправдава цени над 1000 Евро на квадрат).
Какво бъдеще има специално в Биткойна ? За какво може да се ползва ?
Всички други активи, форма на пари през различните времена имат някакво предназначение , полза, улеснение, все нещо. Дори Холандските лалета имат. А биткойна специално какво има освен реклама ? Дори и Понци схемите са по-добре :-)
Почвам да се чудя тези всичките енергоемки криптогупости дали не се спонсорират от Енергийните производители
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеБиткойн пирамидата отиде в канала полека лека,сега остава и балона с имотите да се спука.Last edited by ejonny2376; 23.01.2022, 11:45.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнениеКолеги, напоследък все по-рядко пускам справки поради обезстрчението от цените. Та начи днес има добра и лоша новина.
Цените продължават да растат яко, НО предлагането се УВЕЛИЧАВА за първи път от не знам кога. Дали не сме достигнали неква точка.... Повод за замисляне...., а може и да е случайно и временно....
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнениеКолеги, напоследък все по-рядко пускам справки поради обезстрчението от цените. Та начи днес има добра и лоша новина.
Цените продължават да растат яко, НО предлагането се УВЕЛИЧАВА за първи път от не знам кога. Дали не сме достигнали неква точка.... Повод за замисляне...., а може и да е случайно и временно....
всички знаят какво следва
рязък скок, надолу разбира сеLast edited by ratten; 23.01.2022, 11:26.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
студията винаги качват повече цена от тристайните - особено при неспирен 10г път на горе
в този ред на мисли покупката на малки жилища може да ти осигури по-добра капиталова и рои във подобен пазар, а при продажба след 10г ще може да вземеш заветния тристаен. ако наистина вярваш в безспирния и безпроблемен ръст на НИ си е престъплене, че не си взел студио 1,2,3 или там колкото кеш имаш.
действай, че колко време стана само обесняваш за ръст и не вземаш
накрая ще вземе да купи някой от цитираните по-горе трима.
Досега нямах възможност да купя, а и нямаше неща които да ми харесат. толкова много, че да се раздвижа Последните няколко месеца направих няколко опита и наличното на пазара/обява беше меко казано боклук....
Кавръка може и да вземе особено ако продаде къщата. Другите двама никога....:-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Мога да купя кеш това, което харесвам. Просто по-малко количество. А количеството е важно защото следващият път като ще мога да купя кеш отново докато се навири вместо 3-стаен ще купувам студио за същите пари.
Посочените 3-ма колеги никога не са били част от пазара или влияещи на него. Има други реални купувачи, които действат. Дали ще е кеш от корупция / миналата година предполагам е рекордна в тази част/, от печалби покрай вируса и въобще бизнес. Приказките как всичко в страната е потънало са забавни след като БВП расте яко / дори да е инфлационно пак показва, че има повече кеш в страната/ и няма да спира при тва без милиардите покрай вируса от ЕС, без тези след борда, без кеша от новият умопокрачителен дълг / ще му мислим след 10 години, а до тогава иху-аху/
Има МНОГО гориво за поне 10 години напред....
в този ред на мисли покупката на малки жилища може да ти осигури по-добра капиталова и рои във подобен пазар, а при продажба след 10г ще може да вземеш заветния тристаен. ако наистина вярваш в безспирния и безпроблемен ръст на НИ си е престъплене, че не си взел студио 1,2,3 или там колкото кеш имаш.
действай, че колко време стана само обесняваш за ръст и не вземаш
накрая ще вземе да купи някой от цитираните по-горе трима.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
Ако не може да купиш кеш (това, което си харесваш) и се чудиш за кредит - това е по-важното поне според мен. Щом феновете на 'олл ин тула' и нулев тореланс към кеша почват да се чудят...е може да се напъне още малко, но кой ще купува нагоре ? Жони, Кавръчето, Жулиъс ?
Пазар без мотивирани купувачи е трудна работа...невъзможна почти.
Посочените 3-ма колеги никога не са били част от пазара или влияещи на него. Има други реални купувачи, които действат. Дали ще е кеш от корупция / миналата година предполагам е рекордна в тази част/, от печалби покрай вируса и въобще бизнес. Приказките как всичко в страната е потънало са забавни след като БВП расте яко / дори да е инфлационно пак показва, че има повече кеш в страната/ и няма да спира при тва без милиардите покрай вируса от ЕС, без тези след борда, без кеша от новият умопокрачителен дълг / ще му мислим след 10 години, а до тогава иху-аху/
Има МНОГО гориво за поне 10 години напред....
- 2 Харесвания
Коментар
-
Пазар без мотивирани купувачи е трудна работа...невъзможна почти.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Колеги, напоследък все по-рядко пускам справки поради обезстрчението от цените. Та начи днес има добра и лоша новина.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Счетито не е купувал нищо и не му отпускат кредити защото е безработен за съжаление
А бе не знам дали ми отпускат , защото не съм искал.
ПП. Леко с мастичката.
Коментар
-
Радев, колко пъти си купувал на зелено ? Има и ипотечка при това не от една банка на такъв процент....
- 1 like
Коментар
-
Радев, колко пъти си купувал на зелено ? Има и ипотечка при това не от една банка на такъв процент....препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
Пак си написал един тон глупости.Ама имаш известно прозрение.Имам предвид че си прав че печели тоя дет прави обратното на мнозинството.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар