Първоначално изпратено от nradev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Сигурно има с какво :-) Акциите вероятно не стават за обезпечение.... дори и ЕТФ-ите :-)И то без допълнителни разходи.И без многото разправии дето ти ще имаш.
Last edited by nradev; 21.01.2022, 17:36.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Става за офиси, не и за живеене. Кой би живял в подобно недоразумение? Шум и мръсотия около Баучер и Маринелата.
Аз искам сутрин да мога да излезя да се изпикая на спокойствие в парка и да си пия кафето сред дърветата. Това ми е дефиницията за качествен живот (ако може да има такъв в София).
Тва дето го пишеш е най-добре да стане на село.... Всъщност с твоята работа не разбирам защо се мъчиш със София..... За 500К половин село е твое...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
A кредита с какво ще обезпечиш,щото на зелено не дават.
Коментар
-
Да, сложни са нещата. Ще видим какво ще се случи. Първо да взема, после да се построи и после ще видим дали ще се довършва или просто седи на тъмно. Не се знае как ще е наемният пазар и дали ще има смисъл....
Това което ме интересува е да направя така че в следващите 10 години да нямам нито лев свободен извън стандартните семейни разходи. Това ми е приоритет номер 1 и всичко останало е второстепенно - какъв имот, наеми , дали ние ще ползваме даден имот.... всичко това е след като съм похарчил всичко с хандикап / кредит/
Варианта с къщите в близост до София със сигурност е по-перспективен от апартите...., но за капиталова не за наеми.... В селата около Радомир е пълно с такива обновени къщи....
- 1 like
Коментар
-
Златният устройва ли те ? Над 10-ти етаж ще се вижда цяла София.
Интересно какви ще са цените сега там. Преди няколко години бяха около 3К и тук им се смеехме как толкова скъпо....
Аз искам сутрин да мога да излезя да се изпикая на спокойствие в парка и да си пия кафето сред дърветата. Това ми е дефиницията за качествен живот (ако може да има такъв в София).
- 1 like
Коментар
-
Ей, голяма тайна, голямо нещо.
Никой не се е втурнал да купува, споко. Щом не е на първа линия до Южния, забрави. Не съм ти конкуренция.
- 1 like
Коментар
-
Има още 1-2 потенциални парцела. И да не са на 1 линия, са близо - 50 метра макс. В момента са с виза за проектиране. Но цените за половин квадрат ще са 3000+ без ДДС.
Интересно какви ще са цените сега там. Преди няколко години бяха около 3К и тук им се смеехме как толкова скъпо....
- 1 like
Коментар
-
То може ли да има такива нови все още ?
Не става въпрос за конкуренция, а за анонимност....
Коментар
-
Ей, голяма тайна, голямо нещо.
Никой не се е втурнал да купува, споко. Щом не е на първа линия до Южния, забрави. Не съм ти конкуренция.
Не става въпрос за конкуренция, а за анонимност.... Района не е от интересните за теб вече писах.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
50 000+К евро (или шест цифрена в лева) за довършване на тристаен периферен ми се струват леко множко. Ако няма да живееш в него - не може да избиеш довършителните с наем, защото ще ги амортизират преди да си ги избил и пак ще трябва да правиш ремонти и обзавеждане. Ако се ползва за лично тогава няма значение сумата - стига да имаш да я платиш.
мои приятели се насочиха към периферията на София (20км _ след околовръстното в хубави зони) и строят или купуват и ремонтират страри къщи.
ПП не ти говоря за Перник и Радомир, а по-скоро в другата посока.
Да, сложни са нещата. Ще видим какво ще се случи. Първо да взема, после да се построи и после ще видим дали ще се довършва или просто седи на тъмно. Не се знае как ще е наемният пазар и дали ще има смисъл....
Това което ме интересува е да направя така че в следващите 10 години да нямам нито лев свободен извън стандартните семейни разходи. Това ми е приоритет номер 1 и всичко останало е второстепенно - какъв имот, наеми , дали ние ще ползваме даден имот.... всичко това е след като съм похарчил всичко с хандикап / кредит/
Варианта с къщите в близост до София със сигурност е по-перспективен от апартите...., но за капиталова не за наеми.... В селата около Радомир е пълно с такива обновени къщи....
- 1 like
Коментар
-
Хаха , тва е повече от квартала . Направо питай за номерата на апартите.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
Kaжи поне кой е инвеститора.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
50 000+К евро (или шест цифрена в лева) за довършване на тристаен периферен ми се струват леко множко. Ако няма да живееш в него - не може да избиеш довършителните с наем, защото ще ги амортизират преди да си ги избил и пак ще трябва да правиш ремонти и обзавеждане. Ако се ползва за лично тогава няма значение сумата - стига да имаш да я платиш.
мои приятели се насочиха към периферията на София (20км _ след околовръстното в хубави зони) и строят или купуват и ремонтират страри къщи.
ПП не ти говоря за Перник и Радомир, а по-скоро в другата посока.
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар