Първоначално изпратено от bulgarian lev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от yalokin Разгледай мнение
Не съм брокер, Жонка, споменавал съм го 10ина пъти.
Иначе мрънкачите никой не ги уважава, но може само във форума да си такъв (ако на живо не говориш много, може и да не те шамаросат)
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
За 2008 не знам, но за покупката ми 2007 съм изключително доволен :-)
ПП По ПП-то пак не си в час. Населението на София за периода се е увеличело доста, а на 95% от сграденият фонд са му изтекли 15% от живота . Построеното през периода не може да компенсира овехтяването в никаква степен :-)
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеБаш тъй ше стане... !100%
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
ооо "...без ТЕЦ, без асансьор..."
песимисчо няма да се навие
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
2040 ще сме вече 5 милиона, от които само 1 милион трудоспособно население, останалото ромове и пенсии.
Дори сегашният брой жилища да разделиш на глава от населението, нещата изглеждат отчайващо зле за имотопритежателите.
Не бих се учудил 1 апартамент да струва колкото 1 годишна средна заплата. Просто защото няма да има кой да работи, а имотите няма да са нужни на никого.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеhttps://www.dnes.bg/stranata/2022/01...1-50-lv.518490
Честито на плевенчани
В Плевен билетът за градския транспорт става 1.50 лв.
Месечната карта за една линия - 56 лв., за всички линии - 74 лв.
Прочети още на: https://www.dnes.bg/stranata/2022/01...1-50-lv.518490
- 2 Харесвания
Коментар
-
И през 2008 всички говореха така, а то какво стана? 15 години по-късно - нула разлика.
ПС: От 2008 насам броят жилища се увеличи, а населението намаля. Все с двуцифрен процент.
ПП По ПП-то пак не си в час. Населението на София за периода се е увеличело доста, а на 95% от сграденият фонд са му изтекли 15% от живота . Построеното през периода не може да компенсира овехтяването в никаква степен :-)
Коментар
-
В София скоро ще спрат метрото заради неплатени сметки за ток.
Тогава ще ги видя всички купили на "топ-локации" до метро.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Ще е 3-5 средни годишни заплати. Всичко извън този интервал е временно и нетрайно
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Да вдигат каквото искат 20 години се возя гратис ,не ми дреме ,не че ми е все тая като цяло но виж проблема е в нас .Защо стоим и гледаме как ни докарват беди на главата насила ?
Искаш ли да ти кажа че ако масово хората излязат на улиците но не само в България а и в Европа и срещу инфлацията и срещу всичките им мизерии за има няма два месеца и цените ще паднат и паричната политика ще коригират и нещата ще си дойдат на мястото
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Зарежи ги тези схеми ,на такива неща могат да се радват само хора които не са в час как са нещата извън България .
И моето дете живее така в момента ,на 15 мин са от града ,лятото ходихме и се връщахме НО разликата е от тук до космоса .
Опъната магистрала ,няма задръствания ,няма проблеми няма стрес да се чудиш дали ще стигнеш и да закъсняваш,няма мизерии като у нас .
Тука от който и път към София да тръгнеш ,това не са пътища ами селски пътеки и се почват едни колони едно чудо ,зарежи ,това не си е работа за нормални хора ,трябва да си мазохист за да живееш така че и децата си да измъчваш
около Мадрид, Барцелона, Валенсия .. мани ти да няма трафик и лудница - по-голяма е от нашата. Големи пътища, но и много повече народ са.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Ще видим,ще видим. Ако ходя на оглед няма да е с колегите ти брокерасти, бъди сигурен. Мен стабилните хора ме уважават. С отрепки от вашия бранш не се занимавам.
Иначе мрънкачите никой не ги уважава, но може само във форума да си такъв (ако на живо не говориш много, може и да не те шамаросат)
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеhttps://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...62748496616309
Red Apple в квартал Иван Вазов на 2600 евро на квадрат
Обзаведен след ремонт
Коментар
Коментар