IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Ми никой нема да ви ги вземе. Дръжте си ги. Просто ще е незаконно да се ползват в реалният свят. Лошо се изразих не незаконно, а строго наказуемо... и всичко приключва. Всъщност дори и в момента не съм сигурен / не знам/ дали е законно да се ползва платежно средство в дадена страна различно от нейната валута.....
    Поне в рамка да можеше да ги сложите :-)
    Ще...Щееее... Щеее

Коментар

Парите дето се изкарват по света къде ще ходят ? Това че масово обикновените хора ще обеднеят не означава същото и за богаташите.
      А имотите ще са още по-недостъпни защото те дават свобода. Нещо, което няма как да се допусне.
      ти си исторически обременен с тия тули
      айде стига вече

всяко нещо си има цена, а придобиването просто за спорта обрича парите да 'спят' много години напред.
      ако парите ти капят лесно като на тези със схемите и корупцията тичай да пазаруваш на рои около 2% и да се радваш и да слугуваш на наематели.
      но недей казва, че това да платиш маржа на един предприемач, който строи и ти продава е единствения път за инвестиране на пари от заплата.

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Все пак трябва да знам какво ползвам нали ? :-)
        Бай Пеше 21 век сме :-) Е голяма част от старите сгради са 1-2 века назад :-)
        Песи аз съм съгласен че трябва да знаеш какво ползваш и колко струва..Да се сранява опоплението на два апартамента в различни сгради не е толкова лесно нещо.При оразмеряването на парното си има правила..Това че на някои при 20 градуса им е студено а на други топ;о е субективно.

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
          Моите очаквания са че сега започва истинската икономическа криза.И най яко ще го отнесе Запада..Започва обедняването на Западните държави.Вече няма колонии и никой не може да граби и краде...Ще трябва наистина да се работи а с труд няма как да си богат...Имотите ще са последна грижа и ще поевтинеят щото просто няма кой и с какво да ги купи...
          Парите дето се изкарват по света къде ще ходят ? Това че масово обикновените хора ще обеднеят не означава същото и за богаташите.
          А имотите ще са още по-недостъпни защото те дават свобода. Нещо, което няма как да се допусне.

Коментар

И в старото и в новото е манджа с грозде.Топлофикация отчита топломера на сградата вашите са за дяловото разпределение..При вертикалното изпълнение е едно при хоризонталното друго....За една и съща кубатура и температура няма как да се получи такава разлика...
            Има , в единият случай половината крадат за сметка на ''балъците''. В моят няма как да стане.
            И после е въпрос на качество на строителните работи и материали - изолация, тухла, прозорци....

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Ти си безнадежден случай.
              Искрено се надявам повечето да са като теб, така неминуемо ще се освободят хубави апартаменти старо строителство на добрите места и ще има сериозен дискаунт при тях. Вие си се бутайте в тези картонени кутийки.
              Ето, за всеки влак си има пътници :-) За съжаление мнозинството гледа към новото. И аз искам да ходят в старите коптори :-)

ПП Апарта за който става въпрос е малко по-голям от твоите във Вазов и цифрите са различни, но разликата идва най-вече от това че няма съседи които да те крадат....

Коментар

Песи намали глупостите и си гледай програмирането.Парното и тока не са ти сила...Пущате си разни фантасмагории и си вярвате...
                Все пак трябва да знам какво ползвам нали ? :-)
                Бай Пеше 21 век сме :-) Е голяма част от старите сгради са 1-2 века назад :-)

Коментар

• Моите очаквания са че сега започва истинската икономическа криза.И най яко ще го отнесе Запада..Започва обедняването на Западните държави.Вече няма колонии и никой не може да граби и краде...Ще трябва наистина да се работи а с труд няма как да си богат...Имотите ще са последна грижа и ще поевтинеят щото просто няма кой и с какво да ги купи...

Коментар

И в старото и в новото е манджа с грозде.Топлофикация отчита топломера на сградата вашите са за дяловото разпределение..При вертикалното изпълнение е едно при хоризонталното друго....За една и съща кубатура и температура няма как да се получи такава разлика...
                    Ако за всеки апартамент строен преди 2010 идваха по 500 лева парно, досега щеше да има революция. Песито говори пълни измишльотини и си мисли, че някой му верва.

Коментар

Толкова Бай Пеше - имам и по-стар апарт на индивидуално отчитане, а не обща манджа с грозде и там за 2-3 пъти по-малко площ сметката е повече. А той е поне 2 ПЪТИ по-евтин от стари сгради дето добронамерени съседи се топлят за твоя сметка....:-) 500 лева е минимума.... :за такъв размер -)

Коментар

При теб е прогнозно, при мен е ежемесечно реално....
                        Ново Джони, ново....
                        За всичко е така....:-)
                        Ти си безнадежден случай.
                        Искрено се надявам повечето да са като теб, така неминуемо ще се освободят хубави апартаменти старо строителство на добрите места и ще има сериозен дискаунт при тях. Вие си се бутайте в тези картонени кутийки.

Коментар

Боби, не си запознат с нещата. При ''старият'' ми апарт топломера е разположен вътре в апарта и след него под пода към радиаторите. На теория може някак да се вържеш преди топломера / не знам как ще стане, но да речем че е възможно/ или да го манипулираш ако си спец. Мога да имам след него 60 вързани радиатори и не върви да ги махам и слагам кога ми е кеф.
                          При новите апарти топломерите са в коридора на общите части. Как ще се вържеш преди топломера или манипулираш като всички са там ? Отчитат се дистанционно и т.н.
                          Новото няма НИЩО общо със старото и във тази част....А Топлофикация какво мами е друг въпрос....това ми е извън контрола., но никога / няма грешка/ няма да купя апарт без нея. Разбира се в новата версия и никога стар апарт пак по същата причина ако ще да е на Московска....:-)
                          Песи намали глупостите и си гледай програмирането.Парното и тока не са ти сила...Пущате си разни фантасмагории и си вярвате...

Коментар

• https://www.investor.bg/bloomberg-tv...zarite-344288/

"Инвеститорите трябва да си зададат и въпроса при едно такова евентуално агресивно увеличение на лихвите и последващо потапяне на пазарите, дали Федералният резерв няма отново да обърне своята политика и да се втурнат да спасяват пазарите, където доверието ще бъде доста разклатено".

ЕС няма къде много да отлага повишаването на лихвите, тя трябва да го направи".

На въпроса за състоянието на пазара на недвижимите имоти и по-специално при индустриалните и офис площите гостът каза: "Оценките на индустриалните имоти и парцелите в България също са на доста високи нива и не мисля, че могат да предложат висока възвращаемост".

Коментар

Market Summary > S&P 500
                              4,397.94+2,103.25 (91.66%)past 5 years

Market Summary > S&P 500
                              4,397.94+542.58 (14.07%)past year

Аз съм 25% за последната година напред и 2.5-3 пъти за последните 5 години в зависимост от апарта.
                              Това за ЕТФ-ите на Радев :-) Иначе биткойн ме бие от секъде :-)
                              Друга ми беше мисълта ,не ме разбра иначе процените не се гледат така , за минимум 10 годишни прозорци,като теглиш чертата излиза същото ,защото тук нямаш сложени проценти с разходи за ремонти ,и всички останали разходи по едно жилище .
                              Както и да е ,пратил съм ти съобщение .Виж го

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Песимисте посвещавам този линк на теб

https://www.infostock.bg/infostock/c...zi-bichi-pazar
                                Дж. Грантъм: Намираме се във "вампирската фаза" на този бичи пазар

23 Януари 2022 10:00

Съединените щати наближават края на „супербалон“, обхващащ акции, облигации, недвижими имоти и стоки след огромни стимули по време на пандемията на COVID, което потенциално ще доведе до най-голямото намаление на богатството в нашата история, след като песимизмът се завърне на пазарите, според легендарния инвеститор.

Това е „докато, точно когато започнете да мислите, че нещото е напълно безсмъртно, то накрая, и може би малко антиклиматично, не се завърти и умре“, каза Грантъм. "Колкото по-рано, толкова по-добре за всички."
                                Market Summary > S&P 500
                                4,397.94+2,103.25 (91.66%)past 5 years

Market Summary > S&P 500
                                4,397.94+542.58 (14.07%)past year

Аз съм 25% за последната година напред и 2.5-3 пъти за последните 5 години в зависимост от апарта.
                                Това за ЕТФ-ите на Радев :-) Иначе биткойн ме бие от секъде :-)

Коментар

Working...
                                X