Първоначално изпратено от ddb
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от cecostef Разгледай мнение
...или инвеститора ще каже мяу.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ddb Разгледай мнение
защо не продадете къщата на маминия земеделец? Той си търсеше нещо близо до хобито му.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениевчера, за първи път от 2015-та получих дискаунт от инвестирора
....3%!
дали вече не е тук големото мау
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Големия минус е липсата на каквато и да е адекватна медицинска помощ,болницата е на практика една сграда ,поради тази причина си замина и баща ми ,навремето го оставиха с частично лечение ,и сега покрай Ковида вече си го довършиха .Карлово е града в който прекарах детските си години ,всичко което си изброил е вярно,демографията му е колапс,има си и доста роми но сме живяли нормално с тях ,и те са си хора като хора ,основно се крепи всичко на поделението,завода в Сопот оръженйния ,но в последните години има живот ,доста малки фирми се направиха ,почти са се сляли двата града Карлово и Сопот.
Природа,балкана ,въздуха,пътя Карлово-Пловдив ,доста позитиви ,не малко уникално място ,Балкана пази града от аномалии ,бедствия и наводнения и т.н.той е като огромна стена която изолира града от север ,гледката всеки може да я види ,неповторима .
Но както споменах и по -рано масово карловци ходят да се лекуват в Пловдив,освен да стане чудо и някой ден да се налеят инвестиции там и болницата да се вдигне ,това е .
Цените по офертни на жилищата почти са изравнени с тези в Пловдив и доста пловдивчани купуват там ,като теглим чертата за живеене не е ок защото на практика живеейки там оставаш без липса на здравни услуги и по спешност ако си си пътник на 100 процента .
Остава варианта да купиш с цел бъдеща инвестиция в стойност за локация с уникални природни дадености,но остава въпроса с наливането на пари за поддръжка в перспектива ,за мен за хора с доста солидни възможности .
Това е за Карлово,и на мен не ми се изка да продавам етажа и гражите ,на топ място ни е къщата до Ловния парк и стадиона ,зад нас е панорама Балкана целия се вижда ,но не виждам как ще станат нещата защото толкова пари трябва да се набият в ремонти и изкупуване на дял ,че икономически ще съм погребан там без каквато и да е опция за някаква стойност спрямо налетите пари .
За живеене по ред причини не става в момента ,всичко се изнася от там .Last edited by keep_calm; 11.11.2021, 13:57. Причина: Спазвайте добрият тон и се обръщайте един към друг с никовете , които ползвате в сайта.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Карлово е готино място за живеене, имам роднини там. Инфраструктурата е добра - за 40 минути си в Пловдив, шосето е в отлично състояние. Въздухът е супер, освен това си е южен Склон и е слънчево. Центърчето са го пооправили.
Откъм работни места - мъка. Демография - катастрофална. Има и зелени тук-там. Като навсякъде.
Планината е голямо богатство. И не е застроено като Банско.
Природа,балкана ,въздуха,пътя Карлово-Пловдив ,доста позитиви ,не малко уникално място ,Балкана пази града от аномалии ,бедствия и наводнения и т.н.той е като огромна стена която изолира града от север ,гледката всеки може да я види ,неповторима .
Но както споменах и по -рано масово карловци ходят да се лекуват в Пловдив,освен да стане чудо и някой ден да се налеят инвестиции там и болницата да се вдигне ,това е .
Цените по офертни на жилищата почти са изравнени с тези в Пловдив и доста пловдивчани купуват там ,като теглим чертата за живеене не е ок защото на практика живеейки там оставаш без липса на здравни услуги и по спешност ако си си пътник на 100 процента .
Остава варианта да купиш с цел бъдеща инвестиция в стойност за локация с уникални природни дадености,но остава въпроса с наливането на пари за поддръжка в перспектива ,за мен за хора с доста солидни възможности .
Това е за Карлово,и на мен не ми се изка да продавам етажа и гражите ,на топ място ни е къщата до Ловния парк и стадиона ,зад нас е панорама Балкана целия се вижда ,но не виждам как ще станат нещата защото толкова пари трябва да се набият в ремонти и изкупуване на дял ,че икономически ще съм погребан там без каквато и да е опция за някаква стойност спрямо налетите пари .
За живеене по ред причини не става в момента ,всичко се изнася от там .
ПП
Като изключим факта че съм пристрастен защото съм израстнал там ,странично мнения на хора които познавам и са ходили в Карлово,никой на практика не е останал с негативни впечатления за града дори напротив обратото е .
Има история,инфраструктура,за мен локация с потенциал но без някакъв срок за съжаление неизвестен
Last edited by nkavrakov1982; 11.11.2021, 11:45.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениевчера, за първи път от 2015-та получих дискаунт от инвестирора
....3%!
дали вече не е тук големото мау
пп. имаш съобщение
Коментар
-
Първоначално изпратено от Demertsel Разгледай мнениеEvergrande фалира и всичко потъна в червеното!
Само обраха парите на хората казината хаха
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Лев, ето нова обява на нашата локация.
Как да го убедя да дисконтира едни 300к? Много е алчен, ама много.
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...lur&f1=1&fe7=1Last edited by X_Y; 11.11.2021, 09:39.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от распутин
Aз пък гледам една оферта за Карлово,едно апартче на четвъртия етаж, чист въздух наоколо,дали има бъдеще развитие тоя град?
[ATTACH=CONFIG]n3826939[/ATTACH]
Откъм работни места - мъка. Демография - катастрофална. Има и зелени тук-там. Като навсякъде.
Планината е голямо богатство. И не е застроено като Банско.Last edited by ejonny2376; 11.11.2021, 00:52.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ddb Разгледай мнениесоларките/ соларни бойлери топлят само вода. Те нямат връзка с акумулатори. Ако имаш предвид фотоволтаик, то пък е странно, че не правиш разлика между соларен бойлер и фотоволтаична система инженерино с диплома от МЕИ. Ти къща нямаш, живееш в апартамент приписан от мама и тати, та къде е "солара с акумулатор" ? Смешник-комедиант... Поне се замисляй когато поемаш знания от Гугъл.
факт, че нямам къща, но познай какво правя ... строя си нещичко с мерак - бързо леко и оптимизирано откъм потребление на енергия, че ми е интересно.
наздраве!
покрай цените на желязо, бетон и материали ме боли главата, но като съм се хванал на хорото ще играя.Last edited by X_Y; 11.11.2021, 09:42.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Кукичката е пенсията. Кредита може да го плаща където и да работи. Продаде ли къщата няма да е на минус от това което е платил, но трябва и 10 години да са минали де....
Та така пенсията на 70 години и тогава започва живота....:-)
Инак сте ми супер-смешни с кавръка как цитирате тоя - оня, при условие че съм работил с години във въпросното фирме, даже стартирах към немско с пари от схемите с акции за служители именно хахахаха
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Крети мое да връзва само някой който не е наясно с пакетите в САП. Колата не е служебна а СОБСТВЕНА. Става твоя след 5-тата година и да поемат месечна вноска както е посочил в зависимост от позицията ти. ВСИЧКИ средни нива / разбирай синиъри, лийдове, архитекти/ с неговият опит взимат НЕТО повече от него в момента / когато е заминал не е било така, но заплатите се вдигнаха тук повече от при него/ . Моите приятели там са такива... средни.... Нагоре те специално НЕ искат макар да са им предлагали многократно защото ще вземат 1-3-5К повече, но задълженията и работата са също повече. Но да речем че е личен избор... Всички са учили/завършили във ФМИ, някои с над 5.50 / не знам дали знаеш какво е това за ФМИ/ , а не в Габровският филиал в Ловеч. И не е въпроса до ученето, а това че са били приети там / при моето поколение и за донаборници кат нас това беше топ на топа.... т.е. с много гръб в главата/
Не знам как се гради меринджейска кариера там иначе. Може и да е прав за връзките и роднините генерално, но не е задължително.
Има хиляди бонуси, като годишна индексация, заплата в акции с отстъпка, здравно, фитнес, тенис и кво ли не.
Имам и приятели отишли в САП Германия и САП Америка. Тези в Германия са греда спрямо сегашната ситуация поради данъците в Германия, и вече е по-добре у нас и никой не иска в Германия за постоянно / ходят чат пат командировки/. Тези в Америка са по-добре от тук и в Германия във финансов план.
От моите приятели у нас никой няма с имоти за под 500К евро... собствени без или след кредитите.... Къде Крети ще се сравнява по това с тях...Това са фактите,
Крети някога сигурно е имал добра причина да замине, но от настоящата ситуация това е грешка. Разбира се за него няма връщане назад и той няма да признае че се е объркал.... :-)
500к евро имоти кога ме няма - особено в долината на САП - Овча Купел, купувай си по-качествен алкохол, почнал е да те уврежда сериозно
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар