Първоначално изпратено от MorskiShop
Разгледай мнение
Това за острова в кухнята ... аз също бих го направил ако има място. В кухнята плотовете и шкафовете никога не стигат. Само не прави изгъзици с уникални решения, че след 10-на години ше трябва да сменяш уреди , това онова и ако са някакви нестандартни ше трябва да разбиваш и шкафове и всичко дори да не искаш да ги сменяш.
Искай на майсторите разбивка парите за какво са. После ше дойдат и ше кажат това излезна повече, тези материали сме ги смятали за по-малки пари. На мен първия ремонт ми излезна златен зашото контрактора бил смятал офертата с най-евтините материали , после вика ако искаш от тази марка оше ХХХ. Не вярвам да мине без цигании , ма поне да имаш нещо написано и да знаеш какви материали и дейности са включени. Ма като ти казвам материали, буквално снимка на етикета на лепило, цимент или плочка. За всеки случай смятай 30% отгоре на това което ти казват.
P.S. Абе най добре се обади на тройката или някой познат с подобни решения и отидете на гости с некви шишета хем Вие да пийнете хем жена ти да види някакви опции, че после да не се окаже че и тя не е знаела какво иска.
Коментар