Първоначално изпратено от maverik
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
- 4 Харесвания
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Хахахаха, лукс викаш, без канализация и да газя кал до колене като излезя на улицата (то там няма и улици де). И сградата като духне ветеро да падне, щото кой знае кой мафиот я е строил и с какви материали...
Хонорарът нямам проблем и 10% да е, стига да свършиш работа за толкова. Аз плащам с удоволствие на хора, които заслужават сумата. Ако примерно тази твоя оферта беше до Ам. Посолство (където знаеш, че търся) и ми беше свалил с трикове цената от 550к на 450к, можеше и 50к хонорар да ти дам - нищо против. За едно ходене до агенцията по вписванията (дето сам мога да си свърша работа за 1 лев) и за едно идване до Вадите с рейс 64 да ти дам 5% - никакъв шанс приятелю.
6% има и ддс
Коментар
-
Жонка, това е имот, който нЕма да излиза изобщо на пазар. Вие блеете само в имотните портали. Тенденцията отдавна е друга, респективно маркетинга.
Не ми се обяснявай за проверки, щото съм сигурен, че изобщо не знаеш какво виждаш.
А щом си на рейс и станахме приятели - нямам шанс, ще трябва да вдигна на 10% ...
Хахахаха, лукс викаш, без канализация и да газя кал до колене като излезя на улицата (то там няма и улици де). И сградата като духне ветеро да падне, щото кой знае кой мафиот я е строил и с какви материали...
Хонорарът нямам проблем и 10% да е, стига да свършиш работа за толкова. Аз плащам с удоволствие на хора, които заслужават сумата. Ако примерно тази твоя оферта беше до Ам. Посолство (където знаеш, че търся) и ми беше свалил с трикове цената от 550к на 450к, можеше и 50к хонорар да ти дам - нищо против. За едно ходене до агенцията по вписванията (дето сам мога да си свърша работа за 1 лев) и за едно идване до Вадите с рейс 64 да ти дам 5% - никакъв шанс приятелю.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнение
Е кЪ бре,,,
Стига да го платиш...
Коментар
-
Кръстова е, нЕма с'ми да ти пиша изобщо, мое си мечтаеш само за тоя лукс, в който не е живяно изобщо.
Упсс, да ти кажа хонорара, срещу който бих работил за услуга по покупка от твоя страна - 5%...
Това без ДДС-то ...
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
Ама ти и ддс ли внасяш.Ай стига хуморески.
Стига да го платиш...
Коментар
-
Кръстова е, нЕма с'ми да ти пиша изобщо, мое си мечтаеш само за тоя лукс, в който не е живяно изобщо.
Упсс, да ти кажа хонорара, срещу който бих работил за услуга по покупка от твоя страна - 5%...
Това без ДДС-то ...
- 1 like
Коментар
-
Пиши на ЛС подробности за локацията. 2021 ме притеснява - не съм фен на най-новото строителство, все пак искам сградата да издържи поне 20-30 години, а при тези сгради няма гаранция.
Ако не е непосредствено (максимум 500 метра) до парк (Южния, Борисовата) или ако се намира в Манастири, Ливади, Папури, Хладилници, Вади, Витоши и подобни недоразумения - няма смисъл да пишеш, не се интересувам (мерси за офертата все пак)...
Това без ДДС-то ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Ще, ще , ще тука някои 7 години щекат, други си инвестираме. Ето, ярък пример Кавръчето ЦЕЛИ 5 години чака спада , а през това време от младеж, стана на чичак
https://www.economic.bg/bg/a/view/ka...ladezhi-106157
Коментар
-
Ще ти драсна на л.с., че тук Ептен ше скъсат синджира...препоръка е
Коментар
-
РЕАЛНИ. Тераса с маунтин вЮ...
2021
Ако не е непосредствено (максимум 500 метра) до парк (Южния, Борисовата) или ако се намира в Манастири, Ливади, Папури, Хладилници, Вади, Витоши и подобни недоразумения - няма смисъл да пишеш, не се интересувам (мерси за офертата все пак)...
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
Ти сигурен ли си че знаеш какво е опция?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от yalokin Разгледай мнение
Въпросът е върху какво ще е кол-опцията при положение че си като костенурка (цялата собственост ти е на гърба)
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Кат се откажат да платят ЧСИ-то ще им ги върне ли :-)
Явно има пак некви схеми....:-)Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
Коментар