IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Не, не се изнервям, опитвам се да бъда обективен. Вероятно средната продължителност на живота е по-висока от българската, сигурен съм.
    Абе у Бг всеки порка, яде на корем (и онези ядат много), все в колите, няма спорт, няма дявол. Само фитнес за част от младите в последните години и помпане със стероиди и тестостеронови деривати. И пак живеят повече. Не съм статистически достоверен и анализа би бил по-сложен, това се опитвам да изясня.
    Не са холерици. Тук всеки втори е луд. Половината нерви сам си ги прави. Карат го яваш, яваш арабелите. Като вица за маняна и имшаллах.
    Last edited by Selena2024; 19.08.2024, 20:32.

Коментар

• Първоначално изпратено от rverb Разгледай мнение

Виждам че се изнервяте когато разговора не върви в посока на наратива Ви.

В Катар продължителността на живота е 80 години в България 73. И това при много по-големи жеги. Истината е че никой не се ражда здравно културен. Има си програми за превенция, има и спешна помощ а често нещата опират и до това просто да се обърне внимание на човека като отиде на лекар и да се разберат причините за оплакванията му а не да се предпише първото лекарство от листа.

Рим е известен с жегите през лятото. По целия град има паркирани линейки за да могат да стигнат с няколко минути по-бързо като се наложи. Стоят по площадите , надули климатиците и чакат. Но дори за това трябват пари. Как са линейките в София ?
      Не, не се изнервям, опитвам се да бъда обективен. Вероятно средната продължителност на живота е по-висока от българската, сигурен съм.
      Абе у Бг всеки порка, яде на корем (и онези ядат много), все в колите, няма спорт, няма дявол. Само фитнес за част от младите в последните години и помпане със стероиди и тестостеронови деривати. И пак живеят повече. Не съм статистически достоверен и анализа би бил по-сложен, това се опитвам да изясня.
      Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

На едно от най-хубавите места, с чисто нова инфраструктура, заведения, магазини и т.н + 2 гаража.

П.с казах 200 + квадратЯ, т.е между 201 и 299 кв.
        И кое е най-хубавото място, де? Аз отде да знам къде е хубаво във Варна.

Коментар

В кой квартал е това? 200те квадрата. Бриз? Чайка? Траката?
          Вероятно Свети Константин и Елена, макар, че и там стана голяма блъсканица.

Коментар

Това пич, зависи и от здравната култура, ходенето на лекар, генетични фактори и пр. Има много социално-значими заболявания - захарен диабет, затлъстяване, хипертония и пр. Проблеми с кръвнородствените бракове и т.н. У нас здравната култура е ниска, както и финансовата, би прибавил Радев. Имат достъп, това е важно, ние също, щото много страни нямат бърз достъп до квалифицирана лекарска помощ.
            Виждам че се изнервяте когато разговора не върви в посока на наратива Ви.

В Катар продължителността на живота е 80 години в България 73. И това при много по-големи жеги. Истината е че никой не се ражда здравно културен. Има си програми за превенция, има и спешна помощ а често нещата опират и до това просто да се обърне внимание на човека като отиде на лекар и да се разберат причините за оплакванията му а не да се предпише първото лекарство от листа.

Рим е известен с жегите през лятото. По целия град има паркирани линейки за да могат да стигнат с няколко минути по-бързо като се наложи. Стоят по площадите , надули климатиците и чакат. Но дори за това трябват пари. Как са линейките в София ?

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

Финбансовата сие направо нулева за 99% от населението.Даже тия с дипломи от УНСС взети последните 20 години и те са финасово неграмотни поне 90% от тях
              Ми те и докторите така, тези от 30-40 годишните, но и по-големи. Щото са се фелдшеризирали, нищо не четат, не се квалифицират, не посещават международни форуми...само гледат кинти да шлевят.
              Или ако се обучават добре в тяхната сфера им липсва общи познания, сега трябва мултидисциплинарно да се работи. Аз ги питам нещо, те мигат или усукват. Па тва нещо тънко да ги питам и въпроса ми не схващат.
              Last edited by bulgarian lev; 19.08.2024, 20:03.

Коментар

Това пич, зависи и от здравната култура, ходенето на лекар, генетични фактори и пр. Има много социално-значими заболявания - захарен диабет, затлъстяване, хипертония и пр. Проблеми с кръвнородствените бракове и т.н. У нас здравната култура е ниска, както и финансовата, би прибавил Радев. Имат достъп, това е важно, ние също, щото много страни нямат бърз достъп до квалифицирана лекарска помощ.
                Финансовата си е направо нулева за 99% от населението.Даже тия с дипломи от УНСС взети последните 20 години и те са финасово неграмотни поне 90% от тях
                Last edited by nradev1111; 19.08.2024, 20:11.

Коментар

Ще предпочиташ я, като висиш по цели дни из форумите, още дълго ще раниш хазяина.
                  Не ме бърка. Вися щото сега ми е скучно. Работя от 9,30 докъм 14 часа. Да си ме видял да поствам редовно тогава? Освен нещо набързо на цигара време или кафе.

Коментар

На едно от най-хубавите места, с чисто нова инфраструктура, заведения, магазини и т.н + 2 гаража.

П.с казах 200 + квадратЯ, т.е между 201 и 299 кв.
                    Last edited by better; 19.08.2024, 19:48.

Коментар

Засега предпочитам да съм мобилен. Но ще помисля. Инак, като търсех апарта отдаваха се за минути, особено качество/приемлива цена. Лакти и опашка за огледи. Кат му казах на хазаина че съм доктор и зрял човек който няма да му оповръща апартамента и ме предпочете веднага.
                      Тя жена ми вместо да ми купи отиде и захлупи в Бургас.
                      Ще предпочиташ я, като висиш по цели дни из форумите, още дълго ще раниш хазяина.

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

Селското стопансво е губещ отрасъл на всякъде по света.Не случайно го субсидират.
                        Ама нашите феодали станаха мутимелеонери от нищо, от субсидии и не ги брига кво ше отгледат.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

...България е южна страна. Лятото в равнината винаги е било ад. Неслучайно чобаните още преди векове по половин година са били по баирите.
                          Щом се отглеждал мисир и слънчоглед, никакъя ад не е било.

Коментар

Нали ти казах, че имам 3. Последния все още го обзавеждам - 200 + кв на стотина м от плажа, с панорама от всички стаи. Тва достаттчно ли е?

Коментар

• Първоначално изпратено от rverb Разгледай мнение

Аз питах за качеството , къде е по-добро ? Колко е средната продължителност на живота например ?

Коментар

Better4o, може ли едно въпросче? Как си представяш варианта да купиш някога имот? Варианти:
                                1: цените падат, до какви нива ти влиза ок? 400?, 600?, 1000€/м²? Къде? Варна?, София?, Петрич?, Тополовград?
                                2: 0,3 коня стават 200К€ и ти купуваш имот на чаршията във Варна или топ център София, които са паднали драстично от 4К€, на 2,5К€. А може и в конове да са минали цените...както беше с долара преди време, но ти си малък и немаш и идея.
                                3: От закъсали ипотекари и Търг от ЧСИ? Бетърчо, пиле шарено, толкова може да се окапеш там, че бедна ти е фантазията.
                                Бетърчо, имаш ли други варианти за покупка, които при добро желание би споделил?
                                Нали ти казах, че имам 3. Последния все още го обзавеждам - 200 + кв на стотина м от плажа, с панорама от всички стаи. Тва достаттчно ли е?

Коментар

Working...
                                X