Първоначално изпратено от bulgarian lev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Last edited by Selena2024; 19.08.2024, 20:32.
-
Първоначално изпратено от rverb Разгледай мнение
Виждам че се изнервяте когато разговора не върви в посока на наратива Ви.
В Катар продължителността на живота е 80 години в България 73. И това при много по-големи жеги. Истината е че никой не се ражда здравно културен. Има си програми за превенция, има и спешна помощ а често нещата опират и до това просто да се обърне внимание на човека като отиде на лекар и да се разберат причините за оплакванията му а не да се предпише първото лекарство от листа.
Рим е известен с жегите през лятото. По целия град има паркирани линейки за да могат да стигнат с няколко минути по-бързо като се наложи. Стоят по площадите , надули климатиците и чакат. Но дори за това трябват пари. Как са линейките в София ?
Абе у Бг всеки порка, яде на корем (и онези ядат много), все в колите, няма спорт, няма дявол. Само фитнес за част от младите в последните години и помпане със стероиди и тестостеронови деривати. И пак живеят повече. Не съм статистически достоверен и анализа би бил по-сложен, това се опитвам да изясня.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
На едно от най-хубавите места, с чисто нова инфраструктура, заведения, магазини и т.н + 2 гаража.
П.с казах 200 + квадратЯ, т.е между 201 и 299 кв.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
В кой квартал е това? 200те квадрата. Бриз? Чайка? Траката?
Коментар
-
Това пич, зависи и от здравната култура, ходенето на лекар, генетични фактори и пр. Има много социално-значими заболявания - захарен диабет, затлъстяване, хипертония и пр. Проблеми с кръвнородствените бракове и т.н. У нас здравната култура е ниска, както и финансовата, би прибавил Радев. Имат достъп, това е важно, ние също, щото много страни нямат бърз достъп до квалифицирана лекарска помощ.
В Катар продължителността на живота е 80 години в България 73. И това при много по-големи жеги. Истината е че никой не се ражда здравно културен. Има си програми за превенция, има и спешна помощ а често нещата опират и до това просто да се обърне внимание на човека като отиде на лекар и да се разберат причините за оплакванията му а не да се предпише първото лекарство от листа.
Рим е известен с жегите през лятото. По целия град има паркирани линейки за да могат да стигнат с няколко минути по-бързо като се наложи. Стоят по площадите , надули климатиците и чакат. Но дори за това трябват пари. Как са линейките в София ?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Финбансовата сие направо нулева за 99% от населението.Даже тия с дипломи от УНСС взети последните 20 години и те са финасово неграмотни поне 90% от тях
Или ако се обучават добре в тяхната сфера им липсва общи познания, сега трябва мултидисциплинарно да се работи. Аз ги питам нещо, те мигат или усукват. Па тва нещо тънко да ги питам и въпроса ми не схващат.Last edited by bulgarian lev; 19.08.2024, 20:03.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Това пич, зависи и от здравната култура, ходенето на лекар, генетични фактори и пр. Има много социално-значими заболявания - захарен диабет, затлъстяване, хипертония и пр. Проблеми с кръвнородствените бракове и т.н. У нас здравната култура е ниска, както и финансовата, би прибавил Радев. Имат достъп, това е важно, ние също, щото много страни нямат бърз достъп до квалифицирана лекарска помощ.Last edited by nradev1111; 19.08.2024, 20:11.
Коментар
-
Ще предпочиташ я, като висиш по цели дни из форумите, още дълго ще раниш хазяина.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
В кой квартал е това? 200те квадрата. Бриз? Чайка? Траката?
П.с казах 200 + квадратЯ, т.е между 201 и 299 кв.Last edited by better; 19.08.2024, 19:48.
Коментар
-
Засега предпочитам да съм мобилен. Но ще помисля. Инак, като търсех апарта отдаваха се за минути, особено качество/приемлива цена. Лакти и опашка за огледи. Кат му казах на хазаина че съм доктор и зрял човек който няма да му оповръща апартамента и ме предпочете веднага.
Тя жена ми вместо да ми купи отиде и захлупи в Бургас.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Селското стопансво е губещ отрасъл на всякъде по света.Не случайно го субсидират.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
...България е южна страна. Лятото в равнината винаги е било ад. Неслучайно чобаните още преди векове по половин година са били по баирите.
Коментар
-
Нали ти казах, че имам 3. Последния все още го обзавеждам - 200 + кв на стотина м от плажа, с панорама от всички стаи. Тва достаттчно ли е?Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от rverb Разгледай мнение
Аз питах за качеството , къде е по-добро ? Колко е средната продължителност на живота например ?Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Better4o, може ли едно въпросче? Как си представяш варианта да купиш някога имот? Варианти:
1: цените падат, до какви нива ти влиза ок? 400?, 600?, 1000€/м²? Къде? Варна?, София?, Петрич?, Тополовград?
2: 0,3 коня стават 200К€ и ти купуваш имот на чаршията във Варна или топ център София, които са паднали драстично от 4К€, на 2,5К€. А може и в конове да са минали цените...както беше с долара преди време, но ти си малък и немаш и идея.
3: От закъсали ипотекари и Търг от ЧСИ? Бетърчо, пиле шарено, толкова може да се окапеш там, че бедна ти е фантазията.
Бетърчо, имаш ли други варианти за покупка, които при добро желание би споделил?
Коментар
Коментар