Първоначално изпратено от better
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от travelboy Разгледай мнение
Абе не знам кой ще ги плаща тия вноски.Днес четох,че завод за кабели в Плевен затваря и 1300 души са на улицата.След това друг в Карнобат с 1000 души догодина също затваря.
В един миг високите заплати в някои сектори ще останат история.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнениеИ наемите хвърчат - поне в големите градове
Бургас, София и Варна са сред първите в Европа по поскъпване
https://www.segabg.com/hot/category-...lemite-gradove
Който се скръндза за вноска, на висок наем се натриса
древна шумерска поговорка
Средния ап от 100 кв върви около 800-900 лв, т.е 4,5 евра на кв.Last edited by X_Y; 16.09.2024, 10:19.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от travelboy Разгледай мнение
Абе не знам кой ще ги плаща тия вноски.Днес четох,че завод за кабели в Плевен затваря и 1300 души са на улицата.След това друг в Карнобат с 1000 души догодина също затваря.
Преди време срина със земята Варна, сега пак бомби се очакват. И от тогава дo сега, 100 процента ъп на имотите. Не е лошо…Last edited by X_Y; 16.09.2024, 09:27.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнениеИ наемите хвърчат - поне в големите градове
древна шумерска поговоркаLast edited by X_Y; 16.09.2024, 09:29.
- 2 Харесвания
Коментар
-
И наемите хвърчат - поне в големите градове
древна шумерска поговорка
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
искаш ли да говоря с трайко
наше момче е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Е, то събота вечер, ако не разтегнем локумите и да философстваме, кога?
Иначе за останалото, в администрацията наистина, особено на сладките позиции %-та уредени хора наистина е доста висок. Но и средата е доста токсична. Има хора, които умеят да са продуктивни в такива условия, но аз лично не успявам. Затова сменям, докато не попадна там където ми харесва.
Не всеки обича да прави такива маневри обаче. Други пък обстоятелствата ги притискат.
Но това да бачкаш нещо, където си супер лесно заменяем е огромен стрес.
наше момче епрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
Абе малко на философия отиваме ... ако няма никой в гората и падне дърво ше има ли звук ?
Системата слага всеки на някакво място независмо дали е комунизъм или друга. Тоя консул дето не може една снимка да направи , да не си е намерил сам мястото? По администрацията има една камара "наши" хора и някой не наши вкарани пак от системата че все пак трябва да се върши работа. Ти сам ли си намери мястото ? Ма баш това с което се занимаваш ли искаше да се занимаваш ? Щото аз по принцип си търсех място на принц ма системата ме сложи да бачкам и днес.
Иначе за останалото, в администрацията наистина, особено на сладките позиции %-та уредени хора наистина е доста висок. Но и средата е доста токсична. Има хора, които умеят да са продуктивни в такива условия, но аз лично не успявам. Затова сменям, докато не попадна там където ми харесва.
Не всеки обича да прави такива маневри обаче. Други пък обстоятелствата ги притискат.
Но това да бачкаш нещо, където си супер лесно заменяем е огромен стрес.
Коментар
-
"Липсата на аргументи и квалификациите които използваш, ясно те позиционират. " Айде легай че ше изгориш от злоба.
Селенката само пред ден-два се опитваше да те изчетка, ма ти си див катил и не можа да се удъриш да не и скочиш и на нея. Легай вече че ше се пръснеш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Недей да скромничиш. Ти си от новите строители на съвременна България. С двата крака на земята.
на ботчо също му се пише на сметката
и един ден, като оправи терасата ще трябва да се направи на домакинпрепоръка е
Коментар
-
сегатчо, разбирам, че тези, дето сте навън, но не си връщате паспортите, защото имате интерес
откопавате страната, но не ми е приятно когато се говори на "ма"
и ботчо ме дразни, като говори така, но той поне не е толкова претенциозен
Коментар
-
няма такова нещо
опитвам се да създавам условия за най-близките си
когато мога, правя дребни жестове и към непознати
толкова от мен
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
От една страна това също не е лош вариант. Ако територията ни предоставя Х ресурси (вкл. финансови) за 3 млн души...теоретично по-силните ще асимилират по-слабите, други ще заминат в чужбина и в края на мача, резултатът пак ще 3 млн.
За добро или лошо, светът и природата работят по този начин - ресурсите са ограничени и поддръжката на даден стандарт, пряко корелира с броя на населението. По-малко население = по-висок стандарт за останалите.
Дали. При повече население цените са по-ниски на всичко и има кой да плаща пенсии.
- 1 like
Коментар
-
ratten идва от RATT нали?
https://www.youtube.com/watch?v=0SR-U7i15UQ
За какво си го сложил тоя плъх на автара ?
но тук заради официалнаta комуникация съм си сложил само фамилиятапрепоръка е
Коментар
Коментар