Първоначално изпратено от Bailor
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
да ама не
общо взето си висят обявите на етажите в Карлово, а Кавръчето успя, защото си оправи документите за гаража, който всъщност 'продаде' етажа.
взе си някакви акции, които снасят дивиденти и е ок
работи си, ходи си на почивки в чужбина с гаджето, ходи до испания при детето и си чете аз акции и най-важното има доходност от капитала без да гледа в чуждата паница
не го мислете със Селена - добре е!
но ти секретарка ли си на накавръчко?Last edited by ratten; 21.08.2024, 21:46.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнение
А къде живее? В смисъл като се прибере от воаяж от чужбина къде спи, при майка си ли? Щото ако е така, всичко останало звучи доста нелепо. Да е жив и здрав, писмата до ецб и призивите за колективизация не звучаха много добре.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнениеАко е продал и то баш на върха,евала
И то в Карлово,където са само роми купувачите
Аз навремето му казах,че ако има търпението да чака 4-5г,ще вземе на безценица оборите на радка и радомирския, долу баш на дъното като се панират.
Та може и да стане тая работа
А такива като Николайчо ще са клиенти на ЧСИ-тата до живот.Просто още не го знаят
7-8 години?
тя работата със сигурност ще стане, но не тая а онаяLast edited by RUBLA; 22.08.2024, 00:02.препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнениеLast edited by Bailor; 21.08.2024, 21:15.
Коментар
-
явно не познаваш Кавръчето - само това ще ти кажа и няма да влизам повече в полемики характерни за нашенския манталитет...
- 2 Харесвания
Коментар
-
да ама не
общо взето си висят обявите на етажите в Карлово, а Кавръчето успя, защото си оправи документите за гаража, който всъщност 'продаде' етажа.
работи си, ходи си на почивки в чужбина с гаджето, ходи до испания при детето и си чете аз акции и най-важното има доходност от капитала без да гледа в чуждата паница
- 3 Харесвания
Коментар
-
явно не познаваш Кавръчето - само това ще ти кажа и няма да влизам повече в полемики характерни за нашенския манталитет...
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от direkto4eto2 Разгледай мнениеЗабавно е как все се споменава да имаш кредит като нещо лошо.
Аз съм към момента с 59% съотношение вноски/нетен доход и ме е яд, че не съм на повече.
Каква е тази стигма и този страх не разбирам. Да правиш пари с чужди пари е най-сладко. Особено на тези лихвени условия.
Естествено, трябва да имаш един много щедър буфер. Всичко може да стане.Last edited by Bailor; 21.08.2024, 20:00.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Ако е продал и то баш на върха,евала
И то в Карлово,където са само цигани купувачите
Аз навремето му казах,че ако има търпението да чака 4-5г,ще вземе на безценица оборите на радка и радомирския, долу баш на дъното като се панират.
Та може и да стане тая работа
А такива като Николайчо ще са клиенти на ЧСИ-тата до живот.Просто още не го знаятLast edited by danetha; 21.08.2024, 19:48.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
И аз така съм забелязал, че наследниците продали имот бърже ги наобикалят гаджета. После започва живот на бързи обороти - почивки, акции, нова колица и зимъска като изпукат и последната стотинка, се чува мечешки вой.
При толкова години лишения и кътане, накрая вместо да вземе бленуваното ЕПК, когато му се отвори шанс за втори път, отново реши да го пропусне. Както спомена Селенка, дано да има късмет.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
да ама не
При толкова години лишения и кътане, накрая вместо да вземе бленуваното ЕПК, когато му се отвори шанс за втори път, отново реши да го пропусне. Както спомена Селенка, дано да има късмет.
- 3 Харесвания
Коментар
-
да ама не
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
все нещо ще наследи от баба, дедо или родители... но да гледа бързо-бързо да се оттърве и от унаследеното...
Колето продаде етажа от къщата "на връх" както го беше посъветвал неговия ментор, сега се оказа, че откакто е продал, "връо" се е удвоил
не го мислете със Селена - добре е!това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
Коментар