IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение

Ми супер ! Нали и аз това казвам - след погребението ви, децата ви ще получат наготово всички ваши имотчета, и ще цъкат щастливи по дискотечки, партита и чужди дестинации... На третата седмица/на третата текила вече ще са ви забравили и никой няма да ви помни - гаранция...

Не мога да разбера защо толкова злобеете срещу нас - живеещите в децката, след като децата ви ще са същите като нас - ще получат наготово много имотчета без да са си мръднали пръста, и те ще живеят в децката, която вие така удобно сте им подсигурили, и няма да им се налага да стават роби на банки...
    Говориш като човек без деца. А като добавим, че говориш и като човек без корени, направо ми дотъжава за теб. Защо така със злоба в сърцето говориш? Стабилният градеж на богатство става с редица поколения, не се гледа само рамките на един човешки живот. Моите баби и дядовци са се трепали да има за родителите ми- да ги изучат като първи вишисти във фамилията. После родителите ми са се блъскали и лишавали да направят от мен и сестра ми хора с образование, че и нещо бонус- имот за единия и другия. Аз сега на мой ред ще добавя от себе си и ще искам детето/двцата ми да надскочи/ат всички преди него/тях. В това се състои смисълът на това да имаш семейство- царят на утрешния ден са нашите деца и внуци, не ние самите. Тъстът ми е с такова мислене, всичко що е взел от родителите и изградил е за него самия и ако може, ще си го отнесе с него на оня свят или ще го занули преди това. Това не е мислене на човек искащ да остави нещо след себе си. Та не бъди със злоба към хората, които искат да оставят тухла, дърво и кладенче след себе си, за някой друг. Светът не започва и не приключва с нас.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
      Дъщеря ми преди часове ме изкритикува...пълен си с имоти, не мога да ги преброя. Дай нещо и на мен. Казах и изчакай, като заслужиш. Мойте имоти не са кой знае какви, но виде ли как снасят? Или и да си видела не си сметнала, или си го приела за даденост. Ще почешеш грива още 4 години и може да се размисля, рекох и.

Таралеже, другата седмица ще ги водя на семеен туризъм на къщето. Щерката и още една нейна приятелка с нея. А една кака екстра, ти знаеш, пита кога ще наминем...пак ше отложим, щерката е първа, винаги ще е.
      Добре си й казал, щерката ти на колко е? Да се напъне да направи нещо и тя, а ако не й се напъва поне да хване някой, който или има вече или ще се напъне той самия.

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
        ами ако на втората година ти падне заплатата под 2600лв . , или се смята за заварено положение
        Last edited by corner; 07.10.2024, 18:31.

Коментар

• Чувам че в момента търсенето на апартаменти под наем в София е ЧУДОВИЩНО. Айде нЕкой понижител да се похвали че е свободен (наемател)

Коментар

• Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение

Юлката ги чекаше, берджо също, колето (ама той вече е аут)
            бе май имаше и други...

един даже закъсали ипотекари му се привиждаха, щеше да ги "спасява"...

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
              Вилроа дьо Гало: ЕЦБ вероятно ще намали лихвите през октомври поради риска от слаба инфлация

https://www.investor.bg/a/539-banki-...aba-inflatsiya

буахахахаха

кой чекаше високи лихви?
              Юлката ги чекаше, берджо също, колето (ама той вече е аут)

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
                Заплатите отдавна са минали 3500 (средна). Задава се ново печатане и още ще се вдигат цени и заплати. Целта: обезценяване на кеша.

За имотите знаеш: НАГОРЕ, НАГОРЕ, НАГОРЕ. (при тях обезценка няма)

Коментар

• Опала.......

https://www.dnes.bg/sofia/2024/10/07...-kredit.622526

Коментар

• Вилроа дьо Гало: ЕЦБ вероятно ще намали лихвите през октомври поради риска от слаба инфлация

https://www.investor.bg/a/539-banki-...aba-inflatsiya

буахахахаха

кой чекаше високи лихви?

Коментар

• Липсващите мнения са тук:
                      Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни? - Форум Инвестор.БГ (investor.bg)
                      रादोस्त

Коментар

Нали уж беше купил двустайна тухла в Иван Вазов. Как я пренесе "извън БГ"?
                        Тристайна тухла, 84 квадрата, ул. Янко Забунов малко след Ники Пилето посока стадиона. Отделно офиса и "сървърното" на Ангел Кънчев.
                        Имотите на ДС-то изобщо не ги слагаме в сметките.
                        Last edited by ejonny2376; 07.10.2024, 14:32.

Коментар

Това е предимството на виртуалните имоти, че много лесно се пренасят през границите. (с няколко клика на мишката и хоп... готово)

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Сещам се за всичко. И съм сигурен, че никой няма да получи нито лев. Дори мама и тате ако ги изпреваря. Всичко е извън БГ и никой няма най-бегла представа къде и колко. Съдбата на кофторите не ме интересува.

Коментар

• Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение

Не се притеснявай. Едва ли ще са навити да се занимават с виртуални имоти. Плевника в Априлци също няма да им привлече вниманието.
                              Хаха, имотите ми (тези на мое име) са сигурно 1/5 от всичко. И пак струват колкото цялото Оброчище накуп.

Коментар

завалията не се сеща, че братовчедите могат да са наследници само ако са измрели мама, тате, баби и дядовци, чичовци и лели.
                                Сещам се за всичко. И съм сигурен, че никой няма да получи нито лев. Дори мама и тате ако ги изпреваря. Всичко е извън БГ и никой няма най-бегла представа къде и колко. Съдбата на кофторите не ме интересува.
                                Last edited by ejonny2376; 07.10.2024, 13:28.

Коментар

Working...
                                X