Първоначално изпратено от Frosty
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
- 2 Харесвания
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеДъщеря ми преди часове ме изкритикува...пълен си с имоти, не мога да ги преброя. Дай нещо и на мен. Казах и изчакай, като заслужиш. Мойте имоти не са кой знае какви, но виде ли как снасят? Или и да си видела не си сметнала, или си го приела за даденост. Ще почешеш грива още 4 години и може да се размисля, рекох и.
Таралеже, другата седмица ще ги водя на семеен туризъм на къщето. Щерката и още една нейна приятелка с нея. А една кака екстра, ти знаеш, пита кога ще наминем...пак ше отложим, щерката е първа, винаги ще е.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеLast edited by corner; 07.10.2024, 18:31.
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
Юлката ги чекаше, берджо също, колето (ама той вече е аут)
един даже закъсали ипотекари му се привиждаха, щеше да ги "спасява"...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнениеВилроа дьо Гало: ЕЦБ вероятно ще намали лихвите през октомври поради риска от слаба инфлация
https://www.investor.bg/a/539-banki-...aba-inflatsiya
буахахахаха
кой чекаше високи лихви?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
За имотите знаеш: НАГОРЕ, НАГОРЕ, НАГОРЕ. (при тях обезценка няма)
Коментар
-
Вилроа дьо Гало: ЕЦБ вероятно ще намали лихвите през октомври поради риска от слаба инфлация
https://www.investor.bg/a/539-banki-...aba-inflatsiya
буахахахаха
кой чекаше високи лихви?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Нали уж беше купил двустайна тухла в Иван Вазов. Как я пренесе "извън БГ"?
Имотите на ДС-то изобщо не ги слагаме в сметките.Last edited by ejonny2376; 07.10.2024, 14:32.
Коментар
-
Нали уж беше купил двустайна тухла в Иван Вазов. Как я пренесе "извън БГ"?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Сещам се за всичко. И съм сигурен, че никой няма да получи нито лев. Дори мама и тате ако ги изпреваря. Всичко е извън БГ и никой няма най-бегла представа къде и колко. Съдбата на кофторите не ме интересува.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
Не се притеснявай. Едва ли ще са навити да се занимават с виртуални имоти. Плевника в Априлци също няма да им привлече вниманието.
Коментар
-
завалията не се сеща, че братовчедите могат да са наследници само ако са измрели мама, тате, баби и дядовци, чичовци и лели.Last edited by ejonny2376; 07.10.2024, 13:28.
- 1 like
Коментар
Коментар