Първоначално изпратено от Zalmoxis
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Привет от Сао Пауло - Бразилия. Последно бях тук преди 8 години, нещата са дръпнали напред осезаемо. Нямам идея имотите как са ценово, но стандартът се е повишил и това си личи по инфраструктурата. Не можем да кажем същото за София или за който и да било български град.
Честито, разбирам си купил 2 имота в Плевен. Само не разбирам за какво са ти.
Ти защо отново позволи на банския анти-инвеститор да се логва с твоя профил?
Иначе картината е ясна. Не може да има изненада.
Local Purchasing Power in Sofia is 75.71% higher than in Sao PauloPrice per Square Meter to Buy Apartment in City Centre 2,541.17 €
(12,933.93 R$)2,179.42 €
(4,283.80 лв)-14.24 % Price per Square Meter to Buy Apartment Outside of Centre 1,614.49 €
(8,217.39 R$)1,420.18 €
(2,791.46 лв)-12.04 %
ПП Никога не съм ходил в Бразилия. Като турист съм сигурен че е хубаво. Има много неща които да се видят и пипнат.... Приятно изкарване.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Да, спомням си. Ама реших че ще се занимаваш с медицина.
И аз. Човек се учи докато е жив.
Честито, разбирам си купил 2 имота в Плевен. Само не разбирам за какво са ти.
Ти защо отново позволи на банския анти-инвеститор да се логва с твоя профил?Last edited by ejonny2376; 30.05.2022, 19:06.
- 1 like
Коментар
-
Съветите за телевизори ще намерите тук:
Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни? - Форум Инвестор.БГ (investor.bg)रादोस्त
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнение
Не, не нямам нищо общо с медицината. Бях те питал по едни специфични въпроси свързани с Г6ФН и Таласемия минор ако си спомняш.
И аз. Човек се учи докато е жив.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
-
Там много напреднах, особено в молекулярната патология. Без нея не може, стана задължителна. Учи я отсега. Сега отивам в Австрия на обучение по молекулярна патология на белодробните карциноми и отделно нетуморна патология.
О, сори! Залмоксис май се занимаваше с медицина. С теб другата наука ще дискутираме. За инвестициите. Винаги бих се поучил.
По-скоро аз се уча на инвестиции, за сега се получава
Коментар
-
Е тва е приказкаОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от manyyy Разгледай мнение
Остави Каката :]
Може да дискутираме науката , скучна ще й е подобна тема
О, сори! Залмоксис май се занимаваше с медицина. С теб другата наука ще дискутираме. За инвестициите. Винаги бих се поучил.Last edited by bulgarian lev; 30.05.2022, 18:22.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Заповядай! С удоволствие. Ама каката не давам
Коментар
-
Няма лошо
Аз прекарвам някоя друга седмица през летата в Плевен и с децата ще има къде да плуваме. Близо ще ми еОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Обади се. Ще отскочим за по един скоч, а аз ще взема една млада кака да изглеждам сваляч.
Може да дискутираме науката , скучна ще й е подобна тема
Коментар
-
Айде поканете ме и мене :-)Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Обади се. Ще отскочим за по един скоч, а аз ще взема една млада кака да изглеждам сваляч.
Коментар
-
Баси, тея ще ме накарат да стана плувец на дърти години.
Аз прекарвам някоя друга седмица през летата в Плевен и с децата ще има къде да плуваме. Близо ще ми е
Коментар
-
Първоначално изпратено от manyyy Разгледай мнение
При следващата командировка в Плевен ще го посетя и аз Десизо Мони.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
Коментар