Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Виж сега бомбите са реалност.
Само напомням че член 5 на НАТО може да бъде задействан и през хибридни атаки,например срязан кабел в морето или атака по инфраструктура на държава членка
Който следи войната е в час,Вие първи ще си заминете ,защото даже и няма да усетите като засвирят сирените .
Следим, може би повече и от теб, но това не значи да смесваме темите.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнение
С каква тежест според вас са ипотеките във микса от фактори от които зависи свалянето/падането на цените/срива на имотите?
за да имат някаква, трябва значителна част от ипотекарите да стигнат до принудителна продажба и то доста съгласувано във времето.
няма да обяснявам, колко малко е вероятно да се случи.препоръка е
- 5 Харесвания
Коментар
-
Като ти останат празни жилищата без наематели догодина ще си спомниш какво съм казал.
Запомни че последните 2 години и тази 2022 година каквото съм казал е станало.Войната също я пиши в това.
От Ковида насам не си спрял да обявяваш как всеки момент цените ще паднат, а те от тогава насам са над 40% отгоре
- 6 Харесвания
Коментар
-
Виж сега бомбите са реалност.
Само напомням че член 5 на НАТО може да бъде задействан и през хибридни атаки,например срязан кабел в морето или атака по инфраструктура на държава членка
Който следи войната е в час,Вие първи ще си заминете ,защото даже и няма да усетите като засвирят сирените .
- 3 Харесвания
Коментар
-
Еее какво говорим тук от сума ти време. Ипотеките не са фактор, или айде не са с такава тежест, каквато им се придава. И да се разчита че 1000-2000 ипотеки ще свалят цените с 40% е нелепо.
Кавръков е ясен. От 2017г. насам се е объркал в цикъла на цените. Това или трябва да те вкара в лудницата, или трябва да упорстваш, докато си жив и мърдаш.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Еее какво говорим тук от сума ти време. Ипотеките не са фактор, или айде не са с такава тежест, каквато им се придава. И да се разчита че 1000-2000 ипотеки ще свалят цените с 40% е нелепо.
Кредита,количеството кредит винаги е бил фактор на имотния пазар в България,още повече сега в момента.
Коментар
-
То не бяха лихви, ковид, демография бомби.
секвестиране на имоти , бесилки...
Коментар
-
Аз бях коментирал, че 2017 когато се чудех сега ли да купувам или не, Кавръков и Бертрам бяха на амбразурата, че цените ще падат, и добре че не ги послушах.
Моля те, със една торба сол трябва да се приемат техните прогнози , по-скоро блянове
Помниш ли какво обясних ПРЕДИ войната даже?
Лихвите ще се вдигнат и пазара ще обърне след средата на 2022 година.
Инвестор ме поканиха да го коментирам официално и моята прогноза се реализира в момента,така че факта че си се мушнал ,не означава че другите няма да се набутат на кола,защото последните 6 месеца който е теглил кредити си е потурчил живота .
Коментар
-
С каква тежест според вас са ипотеките във микса от фактори от които зависи свалянето/падането на цените/срива на имотите?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
Някои от тях не си мечтаят да купят евтино, а да заграбят чужда собственост. Помня бляновете на Кавръков тук преди 8 месеца
секвестиране на имоти , бесилки...
- 4 Харесвания
Коментар
-
Даам, не следя форума последната половин годинаНо Кавръков внася много шум тук и ме обърка. А те били сутрешни молитви и вечерни блянове
Запомни че последните 2 години и тази 2022 година каквото съм казал е станало.Войната също я пиши в това.
Коментар
-
Даам, не следя форума последната половин годинаНо Кавръков внася много шум тук и ме обърка. А те били сутрешни молитви и вечерни блянове
Моля те, със една торба сол трябва да се приемат техните прогнози , по-скоро блянове
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Е, това и ще стане, ама много боклучави понижители си мечтаят разни неща
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар