If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ейй, много бурно имотното море бре! То са вълни отляво, вълни отдясно... от едната страна на океана, ся пък от другата... Утре бай Джером като изгърми едни 0.75% и 30-год. ипотеки ще минат 8%..... Ся пък и 70% от дръпнатата версия на Пена & Вуте са решили да отлагат.... докога - не се знае, засега с един лазарник! Да'н земат да капичнат азиатския пазар? Сал' ние като една стабилна лодка в бурния океан устояваме на всички ветрове - източни и западни! Все така да е!
Ами тука Привличането на кеш отново носи печалба за банките
Повишаването на лихвените проценти съживява избледнелите им спомени за това какво означава да живееш без безплатни пари
Изведнъж всички искат вашия кеш, пише редакторът на Financial Times Брук Мастърс. Само преди година много американски и европейски банки активно се опитваха да се измъкнат от държането на кеш на клиенти, защото бяха затрупани с депозити.
Тенденцията беше доста екстремна в Европа, където лихвите на Европейската централна банка бяха отрицателни от години. UBS и Credit Suisse, наред с други, таксуваха своите богати клиенти с до 0,6 процента просто за привилегията да имат голям баланс в сметките си. Но американските банки също продължиха да намаляват лихвените проценти, които плащаха по корпоративни депозити, с надеждата да накарат клиентите да отидат другаде.
Не каза правилно ли съм видял или съм се припознал?
Ами тука Привличането на кеш отново носи печалба за банките
Повишаването на лихвените проценти съживява избледнелите им спомени за това какво означава да живееш без безплатни пари
Изведнъж всички искат вашия кеш, пише редакторът на Financial Times Брук Мастърс. Само преди година много американски и европейски банки активно се опитваха да се измъкнат от държането на кеш на клиенти, защото бяха затрупани с депозити.
Тенденцията беше доста екстремна в Европа, където лихвите на Европейската централна банка бяха отрицателни от години. UBS и Credit Suisse, наред с други, таксуваха своите богати клиенти с до 0,6 процента просто за привилегията да имат голям баланс в сметките си. Но американските банки също продължиха да намаляват лихвените проценти, които плащаха по корпоративни депозити, с надеждата да накарат клиентите да отидат другаде.
Мечти. А какви са реалностите? Делът на необслужваните ипотеки е РЕКОРДНО НИСЪК - 4,2%. Преди три месеца беше 4,6%, в началото на годината беше 5,3%, преди година беше 5,6%, преди ковид беше 6,2%! Инфлацията направи вноските по старите ипотеки смешни.
Така беше преди година, колко ли е сега делът на необслужваните ипотеки? 2.7%
Този форум не ми е бил интересен тогава. За набутването май ти си го направил, точно на върха. Аз както показах съм купувал от 2017 та, точно 2020 та краша съм увеличил покупките, а на върха съм разтоварил една част. Качих и картинки затова, ако искаш потърси назад в темата, ако искаш недей, все ми е тая.
П.с я посочи къде съм продал жилище? Или ме бъркаш с някой или сънуваш.
Разбрах. 2017 и 2020 си купувал картинки, а 2021 си продал наследствения във Варна и си се набутал реално в битхуйни. Но пък ти е все тая.
Те квото и да си мислят, не са по-умни от онези дет са измислили Биткойн, да не говорим, че най-големите мозъци работят в криптосверата, а тия дет говориш за тях обърнаха палачинката и решиха, че могат да печелят от криптото, вместо да гледат отстрани.
Ха ха,те правителствата и Централните банки,и те това си мислят .
Те квото и да си мислят, не са по-умни от онези дет са измислили Биткойн, да не говорим, че най-големите мозъци работят в криптосферата, а тия дет говориш за тях обърнаха палачинката и решиха, че могат да печелят от криптото, вместо да гледат отстрани.
Не можем да вярваме какви си ги вършил 19та и 20та, защото не си споделял нищо до пролетта на 21-ва. Но от приказките ти тогава личи, че си набутал в убити_коне парите от продадено жилище баш февруари миналата година.
Този форум не ми е бил интересен тогава. За набутването май ти си го направил, точно на върха. Аз както показах съм купувал от 2017 та, точно 2020 та краша съм увеличил покупките, а на върха съм разтоварил една част. Качих и картинки затова, ако искаш потърси назад в темата, ако искаш недей, все ми е тая.
П.с я посочи къде съм продал жилище? Или ме бъркаш с някой или сънуваш.
Коментар