If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
По темата: Имам чувството, че сделките здраво са паднали?!? Някой има ли такова инофо от първа ръка. За 3 дена, 4 брокера се сетиха за мене. Явно искат да ми чуят гласа. Знам ли? 3-ма от тях говореха за застой. А според мен си изглежда на спад в сделките
Сега ги видях. Останали някви боклуци от 60 кв по долните етажи. Тез дет стават са на 5 етаж и то на 1100 евро! Тук нещо не е наред според мен, цената е абсурдно ниска, както казах във Варна дори в кайсиева няма такива цени.
Само ръстът от акциите ми вчера купува 100 квадрата от този проект в Люлин. Аз пари за такива боклуци никога не бих похарчил, по-добре да ги хвърля в кофата отколкото да пълня джобовете на подобни измамници-строители.
Добре би било да кажеш, колко загуби имаш преди вчрашния "рЪст".
Като ви гледам колко големи "оптимисти" сте всички държачи на тоалетна хартия от вчера и се сещам за едни подскоци.
Днес как е хавата - достига ли средната или още си под вода?
Интересно, лично аз нямам такива наблюдения, което не го прави невярно.
Имам чувството, че повечето имигранти в тази тема са някакви виртуални скици. Аз като работех в Брюксел получавах 9000 евро. 2300 евро отиваха за наем, 600 евро за ток, вода, газ. И тук е тънкия момент. Давах на месец по 2000 евро за кюстюми,парфюми, часовници и т.н. защото работата ми го изискваше, и нямаше как да ходя с какво да е. Ходиш ли при клиенти, няма как. 2000 еврака лизинг на колата и бензин. Просто системата там ти дам един лъскав живот. Реално за две години успях да спестя 30 000 евро. При положение, че заминах с идеята да правя кинти... Някакви субекти имали заплата в БГ от 10к и заминали за 10к в чужбинско... Еми глупави хора. С 10к в БГ си крал. С 10к в Западна Европа си средна класа...Даже като живял в Англия, Белгия и България не мога да си представя, че някой от БГ с 10к заплата ще отиде в Западна Европа за същите пари. Просто спада на стандарта на живот е брутален. Наистина брутален. Мога много да говоря за живота на запад от 1-во лице, а не от спомените за разни стринки, вуйни, баби или дядовци...
Относно раждаемостта. Също картинката е следната. Масово, ама масово жените до 30 се отдават на живот, екскурсии, професионално развитие, и други разни глупости. На 35 вече се усещат, че изпускат влака и почват разни приказни за замразяване на яйцеклетки и т.н.... като, че ли някой после ще им ги иска...На запад, е още по-засисено... Там до 40 жените си мислят, че са девойки..., а мъжете са им длъжни за нещо си... И после недоумяват защо мъжете им се женели за рускини, украинки или азиатки...
Е, как за какво? Друго не може да помирише? Както и ти.
Само ръстът от акциите ми вчера купува 100 квадрата от този проект в Люлин. Аз пари за такива боклуци никога не бих похарчил, по-добре да ги хвърля в кофата отколкото да пълня джобовете на подобни измамници-строители.
Николко не бих дал - кой би купил само 1 етаж? Не е ясно колко квадрата е дворът. 150.000 лева са много дори за целия имот. 30к-40к макс.
Кавръков е убеден, че струва тези пари, желая му успех, но еда ли ще му ги брои някой. По добре да се разберат там с брат си някак - брат му да му откупи дела щом не гои ска за него и така.
Благодаря ти за безпристрастната оценка джони. Аз предложих на Кольо 30К за етажа и виждам, че се припокриваме. Жалко, че Кольо няма да продаде и ще се наложи аз да чакам старта на разпродажбата на проекта на Тобо в Дружба.
Струва ли си? Как мислиш? Ти колко би дал за подобно нещо?
Николко не бих дал - кой би купил само 1 етаж? Не е ясно колко квадрата е дворът. 150.000 лева са много дори за целия имот. 30к-40к макс.
Кавръков е убеден, че струва тези пари, желая му успех, но еда ли ще му ги брои някой. По добре да се разберат там с брат си някак - брат му да му откупи дела щом не гои ска за него и така.
Не вярвам цената да е 1090 евро дори и в Люлин. Преди 10 год по време на кризата там им търсеха 600-700 евра. В момента във Кайсиева градина - Варна няма такива цени.
Не вярвам цената да е 1090 евро дори и в Люлин. Преди 10 год по време на кризата там им търсеха 600-700 евра. В момента във Кайсиева градина - Варна няма такива цени.
Коментар