IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• от фейса

не се лъжете, че тук 'няма как да се получи' нещо сходно ... зад океана са винаги крачка пред Европа и в частност България

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Единият купил прословута маломерка в Бургас (с потребителски при това), все едно е Бъкингамският Дворец. Другият взел едни 800 лева наем и вече се брои за най-големият инвеститор в имоти от североизтока. Доообре, приемам.
      Електроджони, че аз не съм се хвалил, просто, локацията "говори'. Днес довърших шпакловка на хол 16м2. в подножието на вр. Колош. Ще се присмееш, какъв хол е това? Ами нормална дневна за етажа на планинската ми вила. Ако за теб това е малка квадратура, каня те на следващия етаж да ми помогнеш с шпакловка от гипсово лепило, особено на таваните, после грунд, шкурене със 150, после нанасяне на фина шпакловка и отново шкурене с 220.

ПП Потребителският беше въпрос на чиста сметка, привлечен ресурс в пъти по-евтин от инфлацията, без да пипам акции и жълто
      Last edited by Bailor; 01.11.2022, 23:02.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Хахахахах сериозно ли се Фали с 800 лв наем? Че то само едната дръжка на бравата ми (беше 2020) в сф е толкоз.
        Ами да, имал някакъв имотец във Варна, който отдавал за 800 кинта, хахаххаха. Те 800 лева в Шоумен са си пари де, в това забравено от бога гето. За мен и теб 800 лева са една вечеря с хубаво вино, само че тези папуняци освен за апартамент не са чували за друг начин да се харчат/инвестират пари, как да не им се смееш на такива...
        Last edited by ejonny2376; 01.11.2022, 22:49.

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение

Аз пък залагам на долар 5,50~7.50 лв през 2029-та, тъй като е повече от ясно, че беге-то с този дефицит и с тази галопираща инфлация няма да бъде допусната в еврозоната. От което следва, че правителството няма да може да си финансира дълговете, и бордът рано или късно ще изгърми...
          Еврозоната има нужда от България, не обратното. Насила ще ни вкарат, ако трябва. Това, дето гръмна е еврото. Една от причините имотите трудно да слязат много в номинално изражение.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Дали съм се оплакал? Хахаха.
            По-добре прочети това МОЙ варненски инвеститоре:

"Панелните квартали като „Младост“ и „Люлин“ са по-добро място за живеене, отколкото новите „Кръстова вада“, „Витоша“, „Манастирски ливади“ и „Малинова долина“."

https://www.pariteni.bg/novini/imoti...va-vada-244091
            Нз не съм бил там, със сигурност единия лъже. Честно да ти кажа по съм склонен да вЕрвам на кавръка. Тва няма да го чета понеже не съм инвеститор в имоти, да не говорим, че живея макс 20~30 дни в ливадите. Тай че все ми е тая.

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

В Шоумен всеки имот има отрицателна стойност - в такова село да имаш имот си е тежест, не е никакъв актив. Чудя се само откъде идва това самочувствие. Мижав си, мижав...Запазил бил стойност... хахаха.

Навремето един съсед в Априлци ми се перчеше как дъщеря му била на висока позиция в чужда компания в Пловдив и получавала 2500 лева чисти. Аз какво ли съм търсел по чужбините, след като такива пари можело да се правят и в БГ. Горкият човечец, искаше ми се да му покажа данъчната си декларация, но сигурно щеше директно да се трупяса като я види, та го съжалих. Та и ти така. И лордчето. Двамата общо за 2 години сигурно правите колкото аз за 1-2 месеца, но сте големите паралии. Единият купил прословута маломерка в Бургас (с потребителски при това), все едно е Бъкингамският Дворец. Другият взел едни 800 лева наем и вече се брои за най-големият инвеститор в имоти от североизтока. Доообре, приемам.
              Хахахахах сериозно ли се Фали с 800 лв наем? Че то само едната дръжка на бравата ми (беше 2020) в сф е толкоз.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Оооохх горкичкия, признавам си че в твоето положение и аз щях да се оплача на кавръка.
                Дали съм се оплакал? Хахаха.
                По-добре прочети това МОЙ варненски инвеститоре:

"Панелните квартали като „Младост“ и „Люлин“ са по-добро място за живеене, отколкото новите „Кръстова вада“, „Витоша“, „Манастирски ливади“ и „Малинова долина“."

https://www.pariteni.bg/novini/imoti...va-vada-244091

Коментар

• Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнение

Купил съм и съм запазил стойността на парите си. Ти имаше лев за апартамент, сега нямаш. Нищо.
                  Покажи го тоз ап, дет ти звъннали 20~30 човека.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Само, че сега доходите са двойни на тогава. Моите, 3,5 пъти спрямо месец декември на 2008г.
                    Оооохх горкичкия, признавам си че в твоето положение и аз щях да се оплача на кавръка.

Коментар

Купил съм и съм запазил стойността на парите си. Ти имаше лев за апартамент, сега нямаш. Нищо.
                      В Шоумен всеки имот има отрицателна стойност - в такова село да имаш имот си е тежест, не е никакъв актив. Чудя се само откъде идва това самочувствие. Мижав си, мижав...Запазил бил стойност... хахаха.

Навремето един съсед в Априлци ми се перчеше как дъщеря му била на висока позиция в чужда компания в Пловдив и получавала 2500 лева чисти. Аз какво ли съм търсел по чужбините, след като такива пари можело да се правят и в БГ. Горкият човечец, искаше ми се да му покажа данъчната си декларация, но сигурно щеше директно да се трупяса като я види, та го съжалих. Та и ти така. И лордчето. Двамата общо за 2 години сигурно правите колкото аз за 1-2 месеца, но сте големите паралии. Единият купил прословута маломерка в Бургас (с потребителски при това), все едно е Бъкингамският Дворец. Другият взел едни 800 лева наем и вече се брои за най-големият инвеститор в имоти от североизтока. Доообре, приемам.
                      Last edited by ejonny2376; 01.11.2022, 22:36.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

подобни неща се пишеха до средата на 2008-ма, а после тихо
                        Само, че сега доходите са двойни на тогава. Моите, 3,5 пъти спрямо месец декември на 2008г.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

2029-1300$/кв.

долар 2.50-3,00лв.
                          Аз пък залагам на долар 5,50~7.50 лв през 2029-та, тъй като е повече от ясно, че беге-то с този дефицит и с тази галопираща инфлация няма да бъде допусната в еврозоната. От което следва, че правителството няма да може да си финансира дълговете, и бордът рано или късно ще изгърми...
                          ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

2006 - 1300 лева/кв.
                            2022 - 1300 евро/кв.
                            2029 - 1300 KWD/кв.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

2029-1300$/кв.

долар 2.50-3,00лв.
                              2010 - 0,5 тухла ~ 0.5 BTC

2022 - 5 кв ~ 0,5 BTC

2029 - 100 кв в Сф. ~ 0.5 BTC.
                              Last edited by better; 01.11.2022, 19:57.

Коментар

https://www.dnes.bg/obshtestvo/2022/...-sofiia.548845
                                2006 - 1300 лева/кв.
                                2022 - 1300 евро/кв.
                                2029 - ....?
                                2029-1300$/кв.

долар 2.50-3,00лв.

Коментар

Working...
                                X