IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

13ADROL. Но, това няма никакво значение, за пъпната връв на дадени никове в инвестора. Аз, известен , като ЛОРДА, създадох най-посещаваната тема с над 100 000 мнения, които един полуидиот изтри неслучайно!! Той беше от създателите на сайта " финансови патоци", преименуван на "Смарт мъни". Понеже ги критикувах, а и сами разбраха, колко са несъстоятелни, затова затриха моята тема със 100 000 мнения. Нищо, аз работя за сайт с мой патент, който, ще е унищожителен за техните финансови тези, особено в имотите!
    Хехе, вярно ли са същите списващи като на "финансови патоци"? Беше ми попаднал случайно преди време още когато имаше старата тема и кавръка чакаше да паднат от 800 евра тулите. Та го бях отворил 2-3 пъти и имаха забавно-простоват начин на писане и честно казано ми беше забавно да чета 1-2 поста на някой който се вкарва "в мъжете" в ролята на богат чичко с много възможности и лее мъдрости. Даже го буукмаркнах, но след време не работеше. Тоя smartmoney ако е същия сайт за който говориш е доста сух и тъп, като гледам се мъчат само да продават курсове на него. Статите са им доста сухи и плоски.

Коментар

13ADROL. Но, това няма никакво значение, за пъпната връв на дадени никове в инвестора. Аз, известен , като ЛОРДА, създадох най-посещаваната тема с над 100 000 мнения, които един полуидиот изтри неслучайно!! Той беше от създателите на сайта " финансови патоци", преименуван на "Смарт мъни". Понеже ги критикувах, а и сами разбраха, колко са несъстоятелни, затова затриха моята тема със 100 000 мнения. Нищо, аз работя за сайт с мой патент, който, ще е унищожителен за техните финансови тези, особено в имотите!
      Въпреки, че тогава не съм имал регистрация. Още ми се прокрадват известни спомени. Темата наистина беше оживена. Тогава стъпваше по мазолите на хора, които като коне с капаци отричаха действителността и беше логично да се стигне до такъв момент. От опит знам, че в безсилието си да отвърнат на удара, мнозинството от хората са способни да посегнат единствено на репутацията.

П.С. Смял съм се много с какъв ентусиазъм, жлъч и всякакви аргументи се защитаваха тези
      Last edited by Bad_Bear; 02.11.2022, 00:39.

Коментар

• Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение

По това време в темата за жените се жалваха, че личните не работят
        Кой ти беше стария ник?

Коментар

Със сигурност, не съм писал на Кавръка на лични съобщения, пък не знам, кой лъже Със сигурност, той е последовател на Гьобелс
          По това време в темата за жените се жалваха, че личните не работят
          Кой ти беше стария ник?

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Не, не се бъркам, с предишния си ник даде цена в лв към някаква дата твърдейки че това е цена в $, разбира се с твоето типично "ххахаххаааах", но след като те разкрих си замълча, вместо да кажеш, че си сбъркал.
            Като и да е, или ти или кавръка лъже.
            Със сигурност, не съм писал на Кавръка на лични съобщения, пък не знам, кой лъже Със сигурност, той е последовател на Гьобелс

Коментар

Нещо се бъркаш сириъс, никога не са ме интересували виртуални простотии, като биткойн. Ако, можеш, цитирай, не си спомням, ако съм го дал като пример за нещо със стари или неактуални данни. Не е било лъжа със сигурност, може би неточност! Ха, ти ме развесели, аз за акциите ми се кахаря, че са виртуални, какво остава за биткойн?!
              Не, не се бъркам, с предишния си ник даде цена в лв към някаква дата твърдейки че това е цена в $, разбира се с твоето типично "ххахаххаааах", но след като те разкрих си замълча, вместо да кажеш, че си сбъркал.
              Като и да е, или ти или кавръка лъже.
              Last edited by better; 02.11.2022, 00:01.

Коментар

За койните не знам нищо, но Кавръков си личеше, че се шегува:

27.10.2022, 17:10
                Е, то и човече в първи клас, ще се сети, че Кавръчето блъфира. Какво, да му влезна в тона ли, че го засегнах, че се е вързал като голям шаран на писанията на Бертрам?

Коментар

Като показа цена в лв за Биткойн, твърдейки че е била в долари, с предишния ник.
                  Нещо се бъркаш сириъс, никога не са ме интересували виртуални простотии, като биткойн. Ако, можеш, цитирай, не си спомням, ако съм го дал като пример за нещо със стари или неактуални данни. Не е било лъжа със сигурност, може би неточност! Ха, ти ме развесели, аз за акциите ми се кахаря, че са виртуални, какво остава за биткойн?!

Коментар

Като показа цена в лв за Биткойн, твърдейки че е била в долари, с предишния ник.
                    За койните не знам нищо, но Кавръков си личеше, че се шегува:

27.10.2022, 17:10
                    Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Писа ми моя приятел Байлора на лични .
                    Бил притеснен от вдигането на лихвите,не иска да го афишира във форума,имал пари като цяло ,но му било притеснено ,защото не очаквал такъв бърз развой на събитията и поскъпването на заемите ...

Коментар

"Рекорден срив на производството в Европа през октомври"

Жълт светофар свети преди зелен. Тъкмо много отрудени гастери ще се завърнат по родните земи и ще накупят тухли със спестените парички, да напомпат още повече цените на НИ у нас. Изсъхнах от чакане и се стопих от инфлация в очакване на спад.
                      Само чети Petrg5s или изчезналият безвъзвратно силистренски фен на Байерн Мюних. Уникални гастари, уникално магнитен имотен пазар в София!!!

Коментар

И, в какво точно си ме хванал да лъжа ????
                        П.С за първи път чувам "инвеститор" сам да си ремонтира имота.
                        Last edited by better; 01.11.2022, 23:48.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                          "Рекорден срив на производството в Европа през октомври"

Жълт светофар свети преди зелен. Тъкмо много отрудени гастери ще се завърнат по родните земи и ще накупят тухли със спестените парички, да напомпат още повече цените на НИ у нас. Изсъхнах от чакане и се стопих от инфлация в очакване на спад.

Коментар

Нз, не съм врачка за да знам кой лъже, но аз смятам, че кавръка не лъже, понеже теб те хванах да лъжеш.
                            И, в какво точно си ме хванал да лъжа ????

Коментар

• https://m.dir.bg/business/ikonomika/...-prez-oktomvri

жълт светофар
                              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

И си склонен да вярваш, че инвеститор в имоти, ще се жалва на лични, на един прошляк, който 5г. не е купил имот и вегитира в детска стая? Мислех, че си по-богат, поне интелектуално
                                Нз, не съм врачка за да знам кой лъже, но аз смятам, че кавръка не лъже, понеже теб те хванах да лъжеш.
                                Last edited by better; 01.11.2022, 23:30.

Коментар

Working...
                                X