If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
В Шоумен всеки имот има отрицателна стойност - в такова село да имаш имот си е тежест, не е никакъв актив. Чудя се само откъде идва това самочувствие. Мижав си, мижав...Запазил бил стойност... хахаха.
Навремето един съсед в Априлци ми се перчеше как дъщеря му била на висока позиция в чужда компания в Пловдив и получавала 2500 лева чисти. Аз какво ли съм търсел по чужбините, след като такива пари можело да се правят и в БГ. Горкият човечец, искаше ми се да му покажа данъчната си декларация, но сигурно щеше директно да се трупяса като я види, та го съжалих. Та и ти така. И лордчето. Двамата общо за 2 години сигурно правите колкото аз за 1-2 месеца, но сте големите паралии. Единият купил прословута маломерка в Бургас (с потребителски при това), все едно е Бъкингамският Дворец. Другият взел едни 800 лева наем и вече се брои за най-големият инвеститор в имоти от североизтока. Доообре, приемам.
Хахахахах сериозно ли се Фали с 800 лв наем? Че то само едната дръжка на бравата ми (беше 2020) в сф е толкоз.
Оооохх горкичкия, признавам си че в твоето положение и аз щях да се оплача на кавръка.
Дали съм се оплакал? Хахаха.
По-добре прочети това МОЙ варненски инвеститоре:
"Панелните квартали като „Младост“ и „Люлин“ са по-добро място за живеене, отколкото новите „Кръстова вада“, „Витоша“, „Манастирски ливади“ и „Малинова долина“."
Купил съм и съм запазил стойността на парите си. Ти имаше лев за апартамент, сега нямаш. Нищо.
В Шоумен всеки имот има отрицателна стойност - в такова село да имаш имот си е тежест, не е никакъв актив. Чудя се само откъде идва това самочувствие. Мижав си, мижав...Запазил бил стойност... хахаха.
Навремето един съсед в Априлци ми се перчеше как дъщеря му била на висока позиция в чужда компания в Пловдив и получавала 2500 лева чисти. Аз какво ли съм търсел по чужбините, след като такива пари можело да се правят и в БГ. Горкият човечец, искаше ми се да му покажа данъчната си декларация, но сигурно щеше директно да се трупяса като я види, та го съжалих. Та и ти така. И лордчето. Двамата общо за 2 години сигурно правите колкото аз за 1-2 месеца, но сте големите паралии. Единият купил прословута маломерка в Бургас (с потребителски при това), все едно е Бъкингамският Дворец. Другият взел едни 800 лева наем и вече се брои за най-големият инвеститор в имоти от североизтока. Доообре, приемам.
Аз пък залагам на долар 5,50~7.50 лв през 2029-та, тъй като е повече от ясно, че беге-то с този дефицит и с тази галопираща инфлация няма да бъде допусната в еврозоната. От което следва, че правителството няма да може да си финансира дълговете, и бордът рано или късно ще изгърми...
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Значи временно ниските лоши кредити "нарастнаха" от 4,2% до 2,7% след Нова година. Сега се оказва, че още било рано, не била тая Нова година. Ще чакаме 2029.
подобни неща се пишеха до средата на 2008-ма, а после тихо
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Сега е рано за тези неща ,криза нямаме все още ,бум и розови мечти
Точно преди година, твърдеше обратното:
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 04.11.2021Разгледай мнение
Делът на необслужените кредити е временно нисък,след Нова година падат всички срокове по мораториума.Вноските по старите кредити са част от останалите разходи които за всяко домакинство са шоково нагоре.
Значи временно ниските лоши кредити "нарастнаха" от 4,2% до 2,7% след Нова година. Сега се оказва, че още било рано, не била тая Нова година. Ще чакаме 2029.
Коментар