Първоначално изпратено от Bailor
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
13ADROL. Но, това няма никакво значение, за пъпната връв на дадени никове в инвестора. Аз, известен , като ЛОРДА, създадох най-посещаваната тема с над 100 000 мнения, които един полуидиот изтри неслучайно!! Той беше от създателите на сайта " финансови патоци", преименуван на "Смарт мъни". Понеже ги критикувах, а и сами разбраха, колко са несъстоятелни, затова затриха моята тема със 100 000 мнения. Нищо, аз работя за сайт с мой патент, който, ще е унищожителен за техните финансови тези, особено в имотите!
П.С. Смял съм се много с какъв ентусиазъм, жлъч и всякакви аргументи се защитаваха тезиLast edited by Bad_Bear; 02.11.2022, 00:39.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
По това време в темата за жените се жалваха, че личните не работят
Кой ти беше стария ник?
- 1 like
Коментар
-
Със сигурност, не съм писал на Кавръка на лични съобщения, пък не знам, кой лъжеСъс сигурност, той е последовател на Гьобелс
Кой ти беше стария ник?
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Не, не се бъркам, с предишния си ник даде цена в лв към някаква дата твърдейки че това е цена в $, разбира се с твоето типично "ххахаххаааах", но след като те разкрих си замълча, вместо да кажеш, че си сбъркал.
Като и да е, или ти или кавръка лъже.Със сигурност, той е последовател на Гьобелс
Коментар
-
Нещо се бъркаш сириъс, никога не са ме интересували виртуални простотии, като биткойн. Ако, можеш, цитирай, не си спомням, ако съм го дал като пример за нещо със стари или неактуални данни. Не е било лъжа със сигурност, може би неточност! Ха, ти ме развесели, аз за акциите ми се кахаря, че са виртуални, какво остава за биткойн?!
Като и да е, или ти или кавръка лъже.Last edited by better; 02.11.2022, 00:01.
Коментар
-
За койните не знам нищо, но Кавръков си личеше, че се шегува:
27.10.2022, 17:10
- 2 Харесвания
Коментар
-
Като показа цена в лв за Биткойн, твърдейки че е била в долари, с предишния ник.
Коментар
-
Като показа цена в лв за Биткойн, твърдейки че е била в долари, с предишния ник.
27.10.2022, 17:10
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Писа ми моя приятел Байлора на лични .
Бил притеснен от вдигането на лихвите,не иска да го афишира във форума,имал пари като цяло ,но му било притеснено ,защото не очаквал такъв бърз развой на събитията и поскъпването на заемите ...
Коментар
-
"Рекорден срив на производството в Европа през октомври"
Жълт светофар свети преди зелен. Тъкмо много отрудени гастери ще се завърнат по родните земи и ще накупят тухли със спестените парички, да напомпат още повече цените на НИ у нас. Изсъхнах от чакане и се стопих от инфлация в очакване на спад.Уникални гастари, уникално магнитен имотен пазар в София!!!
- 2 Харесвания
Коментар
-
И, в какво точно си ме хванал да лъжа ????
П.С за първи път чувам "инвеститор" сам да си ремонтира имота.Last edited by better; 01.11.2022, 23:48.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
Жълт светофар свети преди зелен. Тъкмо много отрудени гастери ще се завърнат по родните земи и ще накупят тухли със спестените парички, да напомпат още повече цените на НИ у нас. Изсъхнах от чакане и се стопих от инфлация в очакване на спад.
- 1 like
Коментар
-
Нз, не съм врачка за да знам кой лъже, но аз смятам, че кавръка не лъже, понеже теб те хванах да лъжеш.
Коментар
-
И си склонен да вярваш, че инвеститор в имоти, ще се жалва на лични, на един прошляк, който 5г. не е купил имот и вегитира в детска стая? Мислех, че си по-богат, поне интелектуалноLast edited by better; 01.11.2022, 23:30.
Коментар
Коментар