Първоначално изпратено от ceco666
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
То, че са хиени брокерите е така, ама в имот.бг почти не можеш да видиш обява от частно лице.....
като чл с пояснение в обявата, че е само за чл и брокери не искам да ми звънят
2 седмици ми звъняха само и единствено брокери
пратих снимките и описанието на моята брокерка, през която отдавам и тръгнаха огледи
щом искат да дадат още 3% на брокер, кой съм аз, че да ги спирампрепоръка е
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
Имам много двустайни. Ново строителство на последен етаж. Най-старите са на 16-17 години. Като цяло всичко е безпроблемно. И да е имало 3-4 проблемни покрива, то ремонта се поема от етажната собственост. Така, че застраховка + умни ходове гарантират едно безпроблемно ползване.
Липсата на тропот,, големите тераси и гледките обаче са безценни. Именно минимум 16-20 м2 тераса с панорама към Витоша за мен е основното за една инвестиция. Дали е 1500-2000 или 3000 евро м2 имота за мен няма значение. Една такава тераса качва минимум 100 евро към наема на имота. Шезлонги, градинска лщлка, барбекю...
изобщо няма значение, дали имота струва двойно, след като една тераса със 100евро ще избие разликата
слагам ти лайк и за умните ходове.Last edited by ratten; 07.11.2022, 00:26.препоръка е
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Цецо ,този от статията ти е колега .
Измислил е сайта Home Heed ,с някакви алгоритми отсява уж фалшивите обяви и срещу зплащане в различни пакети като абонамент може да ти праща най-новите обяви ,но абсурдното е че си вади статистика на база свалени обяви .
Сваля се обявата и той смята че имота се е продал на толкова на колкото е бил качен ,това дали цената е такава ,дали изобщо са махнали обявата и ще я качат пак с друга цена или изобщо няма да я качат или дали продавача се е отказал това няма значение .
Виж ако някой от сектора ИТ измисли софтуер или приложение което да анулира агенциите като порседници ще стане новия Илън Мъск
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Зависи, повечето текът, даже като спре да вали.
Липсата на тропот,, големите тераси и гледките обаче са безценни. Именно минимум 16-20 м2 тераса с панорама към Витоша за мен е основното за една инвестиция. Дали е 1500-2000 или 3000 евро м2 имота за мен няма значение. Една такава тераса качва минимум 100 евро към наема на имота. Шезлонги, градинска лщлка, барбекю...
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrCurious Разгледай мнение
А не може ли да си взема импулсен телефон? Като ще ми губят времето, поне да си плащат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение
Така си е но има стандартно решение. По принцип се взема друг телефон и свободна карта или такава предплатена, приключва сделката и телефонния номер става неактивен.
Коментар
-
Не знам как да се обърна към тебе, ама ще ти кажа Бетърчо, както и да е, все пак си в някаква степен отговорен, когато публикуваш непроверени данни... Ипотеките по жилища са май около 14 млрд. лв., не 50 млрд., това 50 е може би всички кредити. Освен това, този процент в повече от ипотекарите ше се даде на депозитарите, банките няма да направят свръхпечалба. И трето, по-високи лихви - по-малко бизнес, по-малко премии за служителите, повече проблемни кредити, повече провизии.
Коментар
-
Така си е но има стандартно решение. По принцип се взема друг телефон и свободна карта или такава предплатена, приключва сделката и телефонния номер става неактивен.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
Пускал съм няколко пъти. Хем съм писал само за ЧЛ - без брокери и пак телефонът ми става неизползваем. Звънят ми само брокери. Сделката е приключила и обявата е изтрита, преди първият цивилен да ми се обади. Като хиени са. Налазили са и останалите сайтове и платформи. А най-гадното е, че след няколко сделки, започват да ти звънят периодично. Ей така за проверка дали не продаваш нещо, дали не търсиш нещо за купуване или пък имаш нужда от наематели. Този тормоз се оправя само със смяна на СИМ картата! От добра дума не разбират тези.
- 1 like
Коментар
-
https://www.investor.bg/a/538-pazari...anakoplattsite
Кой ще плати сметката ?
Повече от десетилетие след световната финансова криза централните банкери наляха трилиони долари евтини пари във финансовата система, за да поддържат икономиката на повърхността. Сега тази щедрост преследва и тях, и данъкоплатците.
След като повишиха лихвените проценти, за да се борят с необузданата инфлация, Федералният резерв и други централни банки трябва да направят огромни лихвени плащания на търговските банки, които кредиторите сами предизвикаха чрез масови покупки на облигации и евтини заеми, пише Ройтерс.
Сред онези, които искат заемодателите да поемат удара, е Михил Хогевеен, нидерландски депутат от икономическата комисия на Европейския парламент, която наблюдава ЕЦБ. „Ако в крайна сметка данъкоплатецът плати сметката, това ще бъде много несправедливо“, коментира той пред Ройтерс.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеJaaaaaa, ръстта си бил навсякъде около нас:
Според Републиканското геодезическо бюро през третото тримесечие на 2022 г. цените на апартаментите в Сърбия са се увеличили с 3,2% на тримесечна база и с 13% на годишна база.
https://www.pariteni.bg/novini/imoti...syrbiia-244137
Са, ще изпълзят гастарите мизантропи и ще рекат, че Сърбия е 20г. пред нас, както излъгаха и за мамалигите, да ама НЕ
Навремето моята баба Бог да я прости въртеше куфарна търговия със лекарства през сръбската граница след войната с Югославия.
Печалбата беше 100 % ,ако не беше починала рано ,и аз щях да се включа ,но за съжаление тя почина ,както и да е .
Когато ти си се редял за салам камчия в България ,Тито пускаше сърбите да работят в немските заводи за автомобили ,та сега много от тях са с немски пенсии .
За Румъния какво да говорим ,огромен пазар ,много по-голямо население ,в момента потока българи взе да се изметсва от Турция към Румъния защото там е по-евтино ,за пазаруване ,в Турция стана почти като в България .
България има много потенциал но за съжаление няма населението ,качественото население да го направи ,изгони го ,и сега ще караме на внос
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
цени като 2011 няма да има
ако не си купил 2015-та, айде до 2019-та и сега няма да купиш, трайчо.
Коментар
-
Jaaaaaa, ръстта си бил навсякъде около нас:
Според Републиканското геодезическо бюро през третото тримесечие на 2022 г. цените на апартаментите в Сърбия са се увеличили с 3,2% на тримесечна база и с 13% на годишна база.
https://www.pariteni.bg/novini/imoti...syrbiia-244137
Са, ще изпълзят гастарите мизантропи и ще рекат, че Сърбия е 20г. пред нас, както излъгаха и за мамалигите, да ама НЕ
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
То, че са хиени брокерите е така, ама в имот.бг почти не можеш да видиш обява от частно лице.....
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар