Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
почти цяла нощ не спах и търсих подходящо епк
и чак призори успях да намеря идеалното
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...gwy&f1=1&fe7=1препоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Нормални съседи = млади семейства прошляци с ипотечка. Не мерси. По-добре баби-стара номенклатура със стабилни връзки от Соца.
вчера в История.бг говориха за старата номенклатура и че все още нейното влияние се усеща. Че много обичали да уреждат децата и внуците си и че правили номера на хората да не могат да си купят ведомствените апартаменти, за да могат те после да си ги разпределят. Господ да ги съди!
Аз съм живял в такъв блок, дори съм качвал обява от него, обаче днес почти няма живи от поколението на баба ми и дядо ми (90+). От това което помня, старата номенклатура бяха възпитани, не бяха окъсани, културни, но тези с дебелите връзки бяха неуслужливи. Иначе младите семейства с ипотека си гледат себе си и не ги интересуват общите части. И като са станали родители си мислят, че са открили Новия свят. Но в София заплатите са високи и има евтини стари строителства все още, въпреки повишението.
Според мен, Джонка, търси жена и не стой сам. Не си тъп, тук много хора те харесваме, защо да оставаш без репродукция.
Това и за мен важи.
Поздрави
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
195 € комплекс Green нещо си в Добрич.
Възможност за закупуване на парцел за жилищно и обществено застрояване, С налични всички разрешителни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениемного дребна снимката, полаксчо.
да не е неко промоция из варна?
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Гледал съм го още като го продаваха на 640 или 560 беше преди 2-3 години. Мястото и сградите са на много шумен и мръсен булевард....буквално на 5-6 метра от него. Иначе метрото е на десетина минути. Като цяло още тогава прецених че не става по моите разбирания поне.Last edited by pwise; 15.11.2022, 00:15.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВълчоМечков Разгледай мнение
Така нема да се разбереме! Значи ти и ратко да си се кефите у чисто ново строителство с нормални съседи, а кавръчето да се мъчи у вмирисано ЕПК и разни баби дето не си плащат таксата за етажната собственост з асансьорите и осветлението.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениевиждам някои мнения на юлката през пост и си мисля
щом до такива гост лекторе опре'еме
съсипа'а я таа държава
от друга страна, що па да не учи студентете да си плашат редовно наемете и да чакат 600% дискаунт при имотиту
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Крайно време е да му намерим некое ЕПК. И аз съм твърдо против Кавръка да купува на зелено. Би било много лош знак за пазара
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеПеси, как е? Действието на халюциногенките отпусна ли малко!?
кАжи ся - Вербие и Давос ще се местят ли у Разлог и БанЦко?
На Предела се оплакват, че не могат да пуснат Кулиното заради бандюгите от Юлен.
Таквиз магарии у Алпите дали се решават по тоя начин?
кАко разумеш?
Last edited by pesimist4o na kvadrat; 14.11.2022, 23:02.
- 1 like
Коментар
-
Песи, как е? Действието на халюциногенките отпусна ли малко!?
кАжи ся - Вербие и Давос ще се местят ли у Разлог и БанЦко?
На Предела се оплакват, че не могат да пуснат Кулиното заради бандюгите от Юлен.
Таквиз магарии у Алпите дали се решават по тоя начин?
кАко разумеш?Last edited by Julius_BG; 14.11.2022, 22:44.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнение
Добре че не е стигнал, хижарите не заслужават такива токсични индивиди - много хубави хора са, лично се познавам с тях и с дъщеря им.
Лордчето не знам за кого говори, в споменатия преход хижа Ехо я подминах тичайки и спах на Беклемето. С крака ми проблемът стана чак в района на връх Разбойна преди Котел, защото стъпих в дълбока дупка (добре, че нямаше счупване).
Ти не твърдеше ли преди време, че нямало изсичане на горите и че сега даже имало повече гори от преди? Ако това го чуе истински балканджия, няма да се върнеш жив от хижата, гарантирам ти. Баш хижарите от едно време не търпяха разни лигльовци и многознайковци като теб. Бил съм свидетел на какви ли не случаи, вкл. един такъв дрисльо-книжен плъх веднъж изяде боя на Амбарица (бай ти Дончо ако го помниш).Last edited by ejonny2376; 14.11.2022, 22:40.
- 1 like
Коментар
Коментар