Първоначално изпратено от Bailor
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
- 1 like
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Левчо, ти не ги посъветва, че 210кЕ за манастирите е грешно хвърлена пара. Айде те едва ли имат кой знае къв поглед над София, ама ти я познаваш. С тоя бюджет можеха да се класират в къде къде по-хубави локации.
Бая са се надскочили, щом са с по-малко от 25% самоучастие, ама живи и здрави да са, ще го изплатятХодил 20 дни в годината, за кво ходи, да гледа северното сияние на Витоша, хаха, аз знам що ходя в Бургас, моооооре, моооооорето ми е близо, любимото ме обично море.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Няма да се навие Накавръчето, просто щото Люлин го приема като близък до широкия център Красна поляна, а Дружба не я възприема, като широк център, близо до Слатина. Разстоянията са едни и същи, но възприятията, НЕ са.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеБраво, похвално. Обсъждат се покупки. Един мой колега си е продал апарта в Русе, защото и жена му дойде на работа при нас. Сега търси апарт в Плевен. Направени само се събуваш и влизаш. 100 кв и около - цени от 145 до 155К€. Център. Нормално. Всичко се калкулира вече.
А за Люлин е добра оферта, както и Дружба. Цените не ги знам. Но колегата ми дето писах че купува за сина си наби Манастирски ливади - 210К €. Малко кредитче и на него, и на жена му и хоп - синчето има апарт в София. Само около 45К€ имат кеш.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеБраво, похвално. Обсъждат се покупки. Един мой колега си е продал апарта в Русе, защото и жена му дойде на работа при нас. Сега търси апарт в Плевен. Направени само се събуваш и влизаш. 100 кв и около - цени от 145 до 155К€. Център. Нормално. Всичко се калкулира вече.
А за Люлин е добра оферта, както и Дружба. Цените не ги знам. Но колегата ми дето писах че купува за сина си наби Манастирски ливади - 210К €. Малко кредитче и на него, и на жена му и хоп - синчето има апарт в София. Само около 45К€ имат кеш.
Бая са се надскочили, щом са с по-малко от 25% самоучастие, ама живи и здрави да са, ще го изплатят
- 1 like
Коментар
-
Браво, похвално. Обсъждат се покупки. Един мой колега си е продал апарта в Русе, защото и жена му дойде на работа при нас. Сега търси апарт в Плевен. Направени само се събуваш и влизаш. 100 кв и около - цени от 145 до 155К€. Център. Нормално. Всичко се калкулира вече.
А за Люлин е добра оферта, както и Дружба. Цените не ги знам. Но колегата ми дето писах че купува за сина си наби Манастирски ливади - 210К €. Малко кредитче и на него, и на жена му и хоп - синчето има апарт в София. Само около 45К€ имат кеш.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВълчоМечков Разгледай мнение
Сега за да видиш, че не ти мисля лошо ще ти кажа следното. Отиваме в Тобо и ще искаме инфо за бъдещата сграда в Дружба. Ако им е готов проекта ще искаме първи да избираме. Ако се съберем 3-ма 4-ма от темата е възможно и леко да пилнеме цената. Аз съм привърженик на високите етажи няма да си пречим. Заложил съм на тебе и трябва да си прибера 2бут. от ратко.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Вади парата и да купуваме ,Тобо се оказаха лъжци,защото най хубавите апартаменти са резервирани.Исках южен,нямало .Няма и сделкаLast edited by ВълчоМечков; 15.11.2022, 20:01.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВълчоМечков Разгледай мнение
Ей там бих купил едно къще. Не ми трябва цялото село. Даже за Кольо ще е добре да си има у Испания едно къще да е близо до щерката.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
Е това нищо не е. Помня, че колеги тук точеха лиги още началото на март за истински отстъпки. Нещо като -70%. Но не би. А тя почти свърши. Сега като изсипят блокираните резерви под формата на помощи и цените на НИ ще летят в небето там.
https://www.globalpropertyguide.com/...hange-10-years
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение"44 къщи, бар, ресторант, църква, училище, обществен плувен басейн и дори стари казарми - всичко това в село със зашеметяващо живописна околност"
на цената на софийски апартамент.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение
Падат, падат, къде ще ходят -
Жилищният пазар в Украйна остава в депресия
Цените на жилищата в Киев са паднали с 6,43% през годината през Q2 на 2022 г https://www.globalpropertyguide.com/...depressed-4366
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
Тока ще го пуснат, не ги мисли. Знаеш ли обаче, защо цените на НИ там си стоят в плато от 8 месеца и не падат?
Жилищният пазар в Украйна остава в депресия
Цените на жилищата в Киев са паднали с 6,43% през годината в Q2 на 2022 г https://www.globalpropertyguide.com/...depressed-4366Last edited by unimog; 15.11.2022, 19:37.
Коментар
-
"44 къщи, бар, ресторант, църква, училище, обществен плувен басейн и дори стари казарми - всичко това в село със зашеметяващо живописна околност"
на цената на софийски апартамент.
Коментар
-
Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение
Този е пътник -
SEC Chair Gary Gensler under fire amid FTX crypto chaos
https://finance.yahoo.com/video/sec-...y0EKWkREnyb1L_
- 1 like
Коментар
Коментар