IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Любителят на битхуйовете, много се кефи, че е купил точно там, извън всякакви комуникации с града Ходил 20 дни в годината, за кво ходи, да гледа северното сияние на Витоша, хаха, аз знам що ходя в Бургас, моооооре, моооооорето ми е близо, любимото ме обично море.
    Не познавам софиянец, който да има добро мнение за тая грешка в разрастването на столицата. Преди доста години, няколко приятелчета също кореняци купиха там, понеже цените бяха едни от най-ниските. Смятай щом не можаха да изкарат повече от 2-3 години и разпродадоха, премествайки се в други квартали. А сега като чуя какви пари се сипват за тухла в ливадите и падам.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

Левчо, ти не ги посъветва, че 210кЕ за манастирите е грешно хвърлена пара. Айде те едва ли имат кой знае къв поглед над София, ама ти я познаваш. С тоя бюджет можеха да се класират в къде къде по-хубави локации.

Бая са се надскочили, щом са с по-малко от 25% самоучастие, ама живи и здрави да са, ще го изплатят
      Любителят на битхуйовете, много се кефи, че е купил точно там, извън всякакви комуникации с града Ходил 20 дни в годината, за кво ходи, да гледа северното сияние на Витоша, хаха, аз знам що ходя в Бургас, моооооре, моооооорето ми е близо, любимото ме обично море.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Няма да се навие Накавръчето, просто щото Люлин го приема като близък до широкия център Красна поляна, а Дружба не я възприема, като широк център, близо до Слатина. Разстоянията са едни и същи, но възприятията, НЕ са.
        Е, негова си работа ако не се навие. Ако иска да избира все между 2-3 останали северни апарти с изглед към простора на комшийката, негов си избор.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
          Браво, похвално. Обсъждат се покупки. Един мой колега си е продал апарта в Русе, защото и жена му дойде на работа при нас. Сега търси апарт в Плевен. Направени само се събуваш и влизаш. 100 кв и около - цени от 145 до 155К€. Център. Нормално. Всичко се калкулира вече.
          А за Люлин е добра оферта, както и Дружба. Цените не ги знам. Но колегата ми дето писах че купува за сина си наби Манастирски ливади - 210К €. Малко кредитче и на него, и на жена му и хоп - синчето има апарт в София. Само около 45К€ имат кеш.
          Твоят имот в Докторската, няма кой тук да го бие подоходност, а и нюха ти за покупка точно там, както и до мед. академията. Атакуват те за покупките в Плевен, но, ако има повече българи-патриоти, като теб, медицински спецове, не си дават сметка, че сте новите възрожденци на тези региони, подценени от куп правителства

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
            Браво, похвално. Обсъждат се покупки. Един мой колега си е продал апарта в Русе, защото и жена му дойде на работа при нас. Сега търси апарт в Плевен. Направени само се събуваш и влизаш. 100 кв и около - цени от 145 до 155К€. Център. Нормално. Всичко се калкулира вече.
            А за Люлин е добра оферта, както и Дружба. Цените не ги знам. Но колегата ми дето писах че купува за сина си наби Манастирски ливади - 210К €. Малко кредитче и на него, и на жена му и хоп - синчето има апарт в София. Само около 45К€ имат кеш.
            Левчо, ти не ги посъветва, че 210кЕ за манастирите е грешно хвърлена пара. Айде те едва ли имат кой знае къв поглед над София, ама ти я познаваш. С тоя бюджет можеха да се класират в къде къде по-хубави локации.

Бая са се надскочили, щом са с по-малко от 25% самоучастие, ама живи и здрави да са, ще го изплатят

Коментар

• Браво, похвално. Обсъждат се покупки. Един мой колега си е продал апарта в Русе, защото и жена му дойде на работа при нас. Сега търси апарт в Плевен. Направени само се събуваш и влизаш. 100 кв и около - цени от 145 до 155К€. Център. Нормално. Всичко се калкулира вече.
              Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от ВълчоМечков Разгледай мнение

Сега за да видиш, че не ти мисля лошо ще ти кажа следното. Отиваме в Тобо и ще искаме инфо за бъдещата сграда в Дружба. Ако им е готов проекта ще искаме първи да избираме. Ако се съберем 3-ма 4-ма от темата е възможно и леко да пилнеме цената. Аз съм привърженик на високите етажи няма да си пречим. Заложил съм на тебе и трябва да си прибера 2бут. от ратко.
                Няма да се навие Накавръчето, просто щото Люлин го приема като близък до широкия център Красна поляна, а Дружба не я възприема, като широк център, близо до Слатина. Разстоянията са едни и същи, но възприятията, НЕ са.

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Вади парата и да купуваме ,Тобо се оказаха лъжци,защото най хубавите апартаменти са резервирани.Исках южен,нямало .Няма и сделка
                  Сега за да видиш, че не ти мисля лошо ще ти кажа следното. Отиваме в Тобо и ще искаме инфо за бъдещата сграда в Дружба. Ако им е готов проекта ще искаме първи да избираме. Ако се съберем 3-ма 4-ма от темата е възможно и леко да пилнеме цената. Аз съм привърженик на високите етажи няма да си пречим. Заложил съм на тебе и трябва да си прибера 2бут. от ратко.
                  Last edited by ВълчоМечков; 15.11.2022, 20:01.

Коментар

• Първоначално изпратено от ВълчоМечков Разгледай мнение

Ей там бих купил едно къще. Не ми трябва цялото село. Даже за Кольо ще е добре да си има у Испания едно къще да е близо до щерката.
                    Вади парата и да купуваме ,Тобо се оказаха лъжци,защото най хубавите апартаменти са резервирани.Исках южен,нямало .Няма и сделка

Коментар

• Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение

Е това нищо не е. Помня, че колеги тук точеха лиги още началото на март за истински отстъпки. Нещо като -70%. Но не би. А тя почти свърши. Сега като изсипят блокираните резерви под формата на помощи и цените на НИ ще летят в небето там.
                      За 10 години цената на НИ е паднала с 40% там -

https://www.globalpropertyguide.com/...hange-10-years

Коментар

"44 къщи, бар, ресторант, църква, училище, обществен плувен басейн и дори стари казарми - всичко това в село със зашеметяващо живописна околност"
                        на цената на софийски апартамент.
                        Ей там бих купил едно къще. Не ми трябва цялото село. Даже за Кольо ще е добре да си има у Испания едно къще да е близо до щерката.

Коментар

• Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение

Падат, падат, къде ще ходят -
                          Жилищният пазар в Украйна остава в депресия
                          Цените на жилищата в Киев са паднали с 6,43% през годината през Q2 на 2022 г https://www.globalpropertyguide.com/...depressed-4366
                          Е това нищо не е. Помня, че колеги тук точеха лиги още началото на март за истински отстъпки. Нещо като -70%. Но не би. А тя почти свърши. Сега като изсипят блокираните резерви под формата на помощи и цените на НИ ще летят в небето там.

Коментар

Тока ще го пуснат, не ги мисли. Знаеш ли обаче, защо цените на НИ там си стоят в плато от 8 месеца и не падат?
                            Падат, падат, къде ще ходят -
                            Жилищният пазар в Украйна остава в депресия
                            Цените на жилищата в Киев са паднали с 6,43% през годината в Q2 на 2022 г https://www.globalpropertyguide.com/...depressed-4366
                            Last edited by unimog; 15.11.2022, 19:37.

Коментар

• "44 къщи, бар, ресторант, църква, училище, обществен плувен басейн и дори стари казарми - всичко това в село със зашеметяващо живописна околност"
                              на цената на софийски апартамент.
                              Салто де Кастро в провинция Самора има 44 къщи, ресторант и църква, и струва по-малко от апартамент в центъра на София

Коментар

• Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение

Този е пътник -

SEC Chair Gary Gensler under fire amid FTX crypto chaos

https://finance.yahoo.com/video/sec-...y0EKWkREnyb1L_
                                Какво е виновен пък той, че някъФ тарикат е остригал (за пореден път) стадото?

Коментар

Working...
                                X