Първоначално изпратено от nkavrakov1982
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ВМПП Разгледай мнение
Колега, ще те помоля да ми пратиш текста на лична.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
казвай го текта, да не искаш да ме опандизят от нап
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от facingthesun Разгледай мнениеНе, не искат.
ти никога не си купувал, да?препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от fred23 Разгледай мнение
Никой не приема спестявания, искат произход на средствата. Проверката си върви автоматично, всички са свързани с НАП и ако софтуера им открие разминаване между декларирани доходи и придобити активи започва проверка.
ти никога не си купувал, да?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Много филми си гледал.
радев, как си с акциите? разпродаде ли портфейлапрепоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
-
Никой не приема спестявания, искат произход на средствата. Проверката си върви автоматично, всички са свързани с НАП и ако софтуера им открие разминаване между декларирани доходи и придобити активи започва проверка.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеГледам изписаните тонове безсмислени постове относно декларациите,за пред банките,а има едно изречение което е задължително да се напише така че да Ви е мирна главата.Това ми го казаха в една банка и от тогава задължително го вписвам,отнася се в отговор на един от параметрите на НАП за проверките,малка дупка в закона,ама нали сте професионалисти ще Ви оставя да дерзаете.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
ще го бъде ли имотиту?препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеГледам изписаните тонове безсмислени постове относно декларациите,за пред банките,а има едно изречение което е задължително да се напише така че да Ви е мирна главата.Това ми го казаха в една банка и от тогава задължително го вписвам,отнася се в отговор на един от параметрите на НАП за проверките,малка дупка в закона,ама нали сте професионалисти ще Ви оставя да дерзаете.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
казвай го текта, да не искаш да ме опандизят от нап
- 2 Харесвания
Коментар
-
Пробвай да купиш имот и ще видиш дали няма да те питат?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеГледам изписаните тонове безсмислени постове относно декларациите,за пред банките,а има едно изречение което е задължително да се напише така че да Ви е мирна главата.Това ми го казаха в една банка и от тогава задължително го вписвам,отнася се в отговор на един от параметрите на НАП за проверките,малка дупка в закона,ама нали сте професионалисти ще Ви оставя да дерзаете.препоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от facingthesun Разгледай мнениеИ като напишеш в декларацията, че парите са от спестявания кой ти прави насрещна проверка?Last edited by fred23; 22.02.2023, 22:53.
- 1 like
Коментар
-
Гледам изписаните тонове безсмислени постове относно декларациите,за пред банките,а има едно изречение което е задължително да се напише така че да Ви е мирна главата.Това ми го казаха в една банка и от тогава задължително го вписвам,отнася се в отговор на един от параметрите на НАП за проверките,малка дупка в закона,ама нали сте професионалисти ще Ви оставя да дерзаете.
Коментар
Коментар