Първоначално изпратено от Zalmoxis
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Пак купуваш само най-евтините промоции, съответно и най-големия боклук на пазара.
Иначе е забавно как оссвен ритер шоколада и нутела гмо палм от линка ти у нас всичко произведено на запад е по-евтино :-)
Ама и да беше по-скъпо у нас за Западни продукти/ което е нормално по безкрай причини, които си проспал в хохшулето/ пак у нас е финансово по-изгодно почвайки от това, че данъците са ми поне тройно по-малки в сравнение ако бях в Немско :-) 100-200 евро повече за храна на месец ич не ми дреме.... при 4-цифрен данък спестен....:-)Last edited by pesimist4o na kvadrat; 18.11.2022, 14:28.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Това е вярно но донякъде ,познавам жена ,приятелка на моята ,която е главен счетоводител в една водеща американска фирма -тя се е набила с 50 хиляди лева на зелено 2008 ма и е изгоряла с парите ,даже мах със заем е било и още плаща ,сега е под наем ,ходи и разправяй на нея за зеленото
Аз давам личен пример, колегата Пинокио и той. Може ние да сме случили на жени :-)
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Аз лично съм живял под наем само една година като студент и се чувствах некомфортно.И то бях сам,представям си какво ще е ако имах жена и деца. Така че напълно ги разбирам тия, които вземат ипотека, за да имат собствен дом.И не ги упреквам,на тяхно място и аз щях да направя така.
Такива като теб, които купуват жилища, за да ги отдават под наем,също ги разбирам. Това си е бизнес и имате моите адмирации.Но няма как да разбера тия,които купуват жилища и нито живеят в тях,нито ги дават под наем.
Под наем с некоректни наемодатели особено не е добре / да те изгонят в кофти време/, но когато наема се индексира и наемателя е коректен проблеми никой не може да очаква.
Разбира се в собствено жилище е по-добре, но с ипотека то не е собствено, а на банката, която е безмилостно жестока и нема лабаво никога....
Не виждам как 20-30 години напрежение дали децата ти ще останат длъжници на банката до гроб ще стимулира репродукцията. Много по-добре е под наем в София или друг голям град или селска наследствена къща като теб от гледна точка на репродукция :-)
Аз купувам не за да отдавам под наем, а за да спася кеша и имат внуците ми защото те сами няма да могат да си купят в София с около 98% вероятност....Наема попътно е само за покриване на амортизацията и разходите като данъци и т.н.. Не е цел.Last edited by pesimist4o na kvadrat; 18.11.2022, 14:48.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнение
2021 бях събрал едни пари + акции малко, бонуси такива ми ти работи и казвам на жената да вземем един двустаен. Гледах един тепърва започващ по-голям обект и си правя сметки и обсъждаме с нея. Тя обаче вика, дай да видим дали няма нещо в по-напреднала фаза. И се оказа права, намерих каквото търсех на по-добра локация, по-малък блок, който сега е пред акт 16. Другия още няма Акт14.
Същото и за избирането на апарт в блока. Интуицията ѝ е безпогрешна.
Без жената не ходя на оглед и не взимам важно решение. Има и друго, прехвърляш една част от отговорността, иначе все ще си виновен. Но за интуицията спор няма.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Жените са голяма работа. Аз моята я слушам на сляпо от дълго време. Още не е довършила идеята и съм я възприел. Имат страшна интуиция. Всеки, който има жена, знае това. Ергените затова умират рано, защото няма кой да им се качи на главата и да ги занимава с глупости.
Същото и за избирането на апарт в блока. Интуицията ѝ е безпогрешна.
Без жената не ходя на оглед и не взимам важно решение. Има и друго, прехвърляш една част от отговорността, иначе все ще си виновен. Но за интуицията спор няма.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
Ако вярваш в това, защо не продадеш сега всичките си имоти. След "3-5 години" живот под наем, ще си ги върнеш двойно и тройноСестра ми направи такава врътка преди 15 години. Искат се обаче топки и тя явно ги има
- 6 Харесвания
Коментар
-
Е,
И да не довършат някоя маломерка в Младост и на акт 15 се живее ,може да се довърши с продажбата на сребърници в темата с монетите ,ха ха
да не би да живееш още при родител, на тия години?!
а иначе съм ти задължен за рекламата, макар да няма връзка с темата.препоръка е
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВълчоМечков Разгледай мнение
+1 ох, приядоха ми се мекичкипрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Не само съм гледал, а и купих / изядохме 2 кила вчера
https://www.promooferti.com/%d0%b1%d...e%d0%b5%d0%bc/
Иначе онлайн могат да ти искат и пейсе ойро ...или към 5 конья :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Лятото или зимата, че разликата е едно 2-3к лева
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
Ти плати една сметка за ток без акт 16 и после коментирай:-) И сребърниците не ги мисли. Мисли как печелиш 240 лв от лихви всеки месец.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 2 Харесвания
Коментар
-
Е,
И да не довършат някоя маломерка в Младост и на акт 15 се живее ,може да се довърши с продажбата на сребърници в темата с монетите ,ха ха
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
и при родителите си никой не е умрял. особено от глад.
не разбирам, за какво се натискат да коментират цени и имоти, които никога няма да купят.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
От 2016 рути цените, а спада е винаги след 6 месеца.
И ще познае, но аз залагам на 2039 :-)
- 7 Харесвания
Коментар
Коментар