If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Всъщност от 7:20 до 10:07 говори за вече очакваното пивотиране (намаление на лихвените проценти и обявяване на нови програми по QE), като той очаква това да се случи в съвсем близкото бъдеще.
да се разберем,
ще приемаме за вярно, само което съвпада с нашите очаквания, другото ще игнорираме
а именно, цените ще паднат със сигурност
а пивотиране няма да има още дълги години
Този веселяк отдавна не го взимам на сериозно Пише и говори едно и също повече от пет години, е някой път ще познае, но това не е сериозно. Нямам намерение да го слушам отново.
Всъщност от 7:20 до 10:07 говори за вече очакваното пивотиране (намаление на лихвените проценти и обявяване на нови програми по QE), като той очаква това да се случи в съвсем близкото бъдеще.
мишУенце,
съдейки по нивото на 8/9 от аудиторията в темата не виждам никаква причина да пиша сериозно.
тука си е жива акордеонна забава.......
Най-забавно ми е именно въпросното тролче, което си е регистрирало 5-6 профилчета и сам на себе си цъка лайкове, щото той сал за едното 'аресване живее! Важното е само да не забравя през кой браузър е влязъл с даден профил, че някой път се омотва и пише с единия, па отговаря с другия профил......
пиши, бе юлка
представи си, че тук сме от потока в първи курс на унсс
песимисчо е подсказвач и сигурно знае част от лекцията
но аз и лордчето седим на задните редове, защото сме повтарячи
за нас преподавай
мишУенце,
съдейки по нивото на 8/9 от аудиторията в темата не виждам никаква причина да пиша сериозно.
Най-забавно ми е именно въпросното тролче, което си е регистрирало 5-6 профилчета и сам на себе си цъка лайкове, щото той сал за едното 'аресване живее! Важното е само да не забравя през кой браузър е влязъл с даден профил, че някой път се омотва и пише с единия, па отговаря с другия профил......
Милия. Става ми все по-тегаво за тебе.
Важното е, че ти си едиствен , иначе дивотията тука щеше съвсем да дойде вповече.
Преди бях купата, после.имах бунгало в Албена, бях женен за холандка, сега пък имам 5 профила. Какъв комик си ти.
мишУенце,
Хора, които нямат бизнес, никога не са имали, не купуват и нямат имоти, не отдават под наем, дават акъли за цени, правят прогнози, разбира се, трагични. Спрете се бе..
По-точно нямаше как да го кажа. Ние купуваме време, а те продават време. Различни мирогледи.
Този веселяк отдавна не го взимам на сериозно Пише и говори едно и също повече от пет години, е някой път ще познае, но това не е сериозно. Нямам намерение да го слушам отново.
Напротив-много аргументирано говори. Сегашните високи цени на НИ ги поддържа ЕДИНСТВЕНО вярата,че постоянно ще поскъпват. Затова и много хора си набиват парите в имоти. Ако купуваха само хора, които искат да живеят в тях ,цените щяха да са в пъти по-ниски.Но рано или късно тази вяра ще се разколебае и нещата ще станат както ги казва Петров.
Аз пък имам. Страхотен е ! Дори мистър Бийн не ме разсмива толкова добре :-) Трябва да има и надежда в безнадеждните ситуации / вечен наемател/ и той я дава перфектно. Няма по-добър от него.
НУЖНО е да има такива преподаватели като него и Юлката ! Как иначе ще се формира класата на наемателите ?!
всъщност няма никакво значение какво казва
който купува, не се интересува от мнението му.
който го приема насериозно, така или иначе вече му е станало ясно, че няма да купи. поне има някакво оправдание; той професора и бертрам и накавръка, така казаха
В края на ноември 2022 г. жилищните кредити са 16.246 млрд. лв. и нарастват на годишна база с 18% (17.9% годишно увеличение през октомври 2022 година).
Потребителските кредити възлизат на 15.172 млрд. лв. и се увеличават с 14.1% спрямо ноември 2021 г. (13.8% годишно повишение през октомври 2022 година).
Депозитите на Домакинства и НТООД са 70.254 млрд. лв. (45.5% от БВП) в края на ноември 2022 година. Те се увеличават със 7.9% спрямо същия месец на 2021 г. (7.3% годишен ръст през октомври 2022 година).
ПС. Не е за хора със слаби нерви и мераци да купуват НИ
Коментар