Първоначално изпратено от better
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
от тия май нямам наематели
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пишман Investor Разгледай мнение
на година от държавата, под различните й форми, се крадат НАД 10 млрд лв. ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от iceto Разгледай мнение
и в какъв срок трябва да се изплаща ипотека, за да ти е по джоба -1 г., 5 г, 10 г.?
като пишете на килограм, не стигате до качествено натрупване
в последните години доста хора се подлъгаха, че лихвата ще е постоянно ниска и теглиха големи ипотеки, вноските по които в един момент може да се окажат, че са над 50% от месечния им доход (за безработица да не отваряме дума).това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Не бях гледал всички снимки, а и не се подигравам, съжалявам ги. Сети се - 2008 година, някой алчен брокер ги е убедил колко велико нещо е инвестицията в имот и как цените ще се качват вечно. Оттогава са 14 години и още не са изплатили ипотеката, значи не им е било по джоба. Това са жертви на системата алчни брокери/банкери, аз само отварям очите на хората. Ако поне един човек съм разубедил досега да тегли кредит за набалончен имот, значи съм свършил едно добро дело.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
от тия май нямам наемателиLast edited by unimog; 13.01.2023, 16:16.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеVodafone Group се подготвя за съкращения на служители, тъй като се опитва да свие разходите си с 1 млрд. евро до 2026 г., твърди източник на Bloomberg, запознат с въпроса.
Съкращенията все още не са финализирани, но вероятно ще засегнат стотици служители и ще обхванат офисите на компанията в Лондон, допълва източникът, пожелал да остане анонимен, защото няма право да обсъжда публично въпроса.
„Разглеждаме нашия оперативен модел, фокусирайки се върху опростяването на групата“, посочва Vodafone в имейл. „Ще кажем повече за промените, когато обявим резултатите за третото ни тримесечие на 1 февруари“.
Vodafone планира съкращения на служители
Компанията иска да свие разходите си с 1 млрд. евро до 2026 г.препоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
-
Аз съм го казвал многократно - ипотека се тегли само тогава, когато можеш да платиш и кеш, просто парите са инвестирани по друг начин. Или в най-лошия случай - над 50% самоучастие и предсрочно погасяване в рамките на 2-3 години.
Ако си отдал под наем, може и за по-дълго, за да използваш левъриджа по най-добрия начин. Но в такъв случай доходността от наем трябва да е висока, не както е в момента. И пак да имаш мазнинки, които да можеш да топиш при нужда.
Ако имаш само 10% от парите и теглиш за 30 години напред, значи просто това чудо не ти е по джоба. Сега тези хорица ще изядат дървото по безмилостен начин - те вече сигурно с лихвите са платили цената на апартамента, че и отгоре. Просто банката им взема всичко и цялата капиталова отива за банката, а те са платили двойно и тройно на предполагаемия наем за идентично жилище, платили са на брокери, на нотариуси, самоучастие през 2008...
Цялото това нещо с ипотеките и брокерите е едно грабителство от шепа алчни хиени и трябва да спре.
Коментар
-
Vodafone Group се подготвя за съкращения на служители, тъй като се опитва да свие разходите си с 1 млрд. евро до 2026 г., твърди източник на Bloomberg, запознат с въпроса.
Съкращенията все още не са финализирани, но вероятно ще засегнат стотици служители и ще обхванат офисите на компанията в Лондон, допълва източникът, пожелал да остане анонимен, защото няма право да обсъжда публично въпроса.
„Разглеждаме нашия оперативен модел, фокусирайки се върху опростяването на групата“, посочва Vodafone в имейл. „Ще кажем повече за промените, когато обявим резултатите за третото ни тримесечие на 1 февруари“.
Vodafone планира съкращения на служители
Компанията иска да свие разходите си с 1 млрд. евро до 2026 г.
Коментар
-
явно 99% от кредитополучтелите не мислят като вас, то ако и мислеха, икономиката ще се развива с доста по-ниски темпове
Кредитополучателите тепърва ще ядат дървото, лошото е че и много невинни покрай тях ще пострадат.
Коментар
-
Аз съм го казвал многократно - ипотека се тегли само тогава, когато можеш да платиш и кеш, просто парите са инвестирани по друг начин. Или в най-лошия случай - над 50% самоучастие и предсрочно погасяване в рамките на 2-3 години.
Ако си отдал под наем, може и за по-дълго, за да използваш левъриджа по най-добрия начин. Но в такъв случай доходността от наем трябва да е висока, не както е в момента. И пак да имаш мазнинки, които да можеш да топиш при нужда.
Ако имаш само 10% от парите и теглиш за 30 години напред, значи просто това чудо не ти е по джоба. Сега тези хорица ще изядат дървото по безмилостен начин - те вече сигурно с лихвите са платили цената на апартамента, че и отгоре. Просто банката им взема всичко и цялата капиталова отива за банката, а те са платили двойно и тройно на предполагаемия наем за идентично жилище, платили са на брокери, на нотариуси, самоучастие през 2008...
- 1 like
Коментар
-
и в какъв срок трябва да се изплаща ипотека, за да ти е по джоба -1 г., 5 г, 10 г.?
Цялото това нещо с ипотеките и брокерите е едно грабителство от шепа алчни хиени и трябва да спре.Last edited by ejonny2376; 13.01.2023, 15:55.
Коментар
-
Не бях гледал всички снимки, а и не се подигравам, съжалявам ги. Сети се - 2008 година, някой алчен брокер ги е убедил колко велико нещо е инвестицията в имот и как цените ще се качват вечно. Оттогава са 14 години и още не са изплатили ипотеката, значи не им е било по джоба. Това са жертви на системата алчни брокери/банкери, аз само отварям очите на хората. Ако поне един човек съм разубедил досега да тегли кредит за набалончен имот, значи съм свършил едно добро дело.
Коментар
-
https://fakti.bg/imoti/746340-narast...atat-ipotekite
Нараства броят на тези, които не могат да си платят ипотеките
Във Великобритания близо 770 000 домакинства рискуват да изпаднат в неплатежоспособност
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеОт къде ще дойдат НОВИ 25 млрд. лв само за новите...Написаното по-горе е единствено и само лично мнение.
- 1 like
Коментар
Коментар