IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ВМПП Разгледай мнение

Един друг виден повишител-рентиер ме плашеше с разстрел, ти с уволнение, но иначе да спазваме добрия тон...
    Явно бизнеса ти (ако имаш такъв) съвсем е спрял, че висиш постоянно във форума?
    Така е, прав си. Наема в края на месеца, че да не останеш на пътя

Коментар

• Първоначално изпратено от facingthesun Разгледай мнение

Много сте нервни, колеги. Успокойте се и приемета фактът че цените не паднаха. Спазвайте добрия тон, и си плащайте наемите редовно.
      Един друг виден повишител-рентиер ме плашеше с разстрел, ти с уволнение, но иначе да спазваме добрия тон...
      Явно бизнеса ти (ако имаш такъв) съвсем е спрял, че висиш постоянно във форума?

Коментар

• Първоначално изпратено от Laconic

Завърти се малко, че нещо си слънчасал!
        Много сте нервни, колеги. Успокойте се и приемета фактът че цените не паднаха. Спазвайте добрия тон, и си плащайте наемите редовно.
        Last edited by facingthesun; 24.02.2023, 13:46.

Коментар

Ясна е работата, явно работиш изцяло в сивия сектор...
          Ако съм ти шеф,ще те уволня на минутата. Вместо до вършиш работа, рутиш цените из интернет…

Коментар

Като няма да има срив защо не купиш имот, нали и лихвите са ниски? Какво те спира? Или и ти дебнеш дебела отстъпка?
            Пазара е такъв и някой хора купуват имоти с кредит или без кредит ,важното е ,че купуват. Дали ни харесва това или не ни харесва няма никакво значение. Всички дебнем отстъпки, някой ги издебваме ,други не успяват ама това зависи от познаването и усета към пазара на НИ. Едно ще ви напиша с очакване и отричане до никъде не се стига.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

И защо не купуваш с кредит? Нали уж лихвите нямало да се вдигат, а цените на имотите ще бият нагоре... win-win изглежда по вашите канони.
              Имам пет жилищни имота, не ми е спешно.
              Просто някой ден наистина ще имам къща на първа линия море

Коментар

Логиката ми е че имам бизнес, който ми е приоритет. Няма да ме разбереш, очевидно…много трудно може да се обяснят тези неща на хора, които работят на заплата…
                Ясна е работата, явно работиш изцяло в сивия сектор...

Коментар

Не купувам с кредити, купувам кеш. Нямам толкова пари, за това което искам на този етап. Няма отстъпки, няма. Отстъпка можеш да получиш за боклучав имот. Хубавите имоти държат цена, това е положението. Влезте в реалността най сетне.
                  И защо не купуваш с кредит? Нали уж лихвите нямало да се вдигат, а цените на имотите ще бият нагоре... win-win изглежда по вашите канони.

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Логиката ми е че имам бизнес, който ми е приоритет.
                    Ахааааа, логиката на Кавръков и Джони.
                    Те ще те разберат...
                    Написаното по-горе е единствено и само лично мнение.

Коментар

Какъв е проблема да изтеглиш ипотечен кредит? Лихвите са почти символични, а щом мислиш, че ще останат такива наистина не разбирам защо? Или нямаш доходи и никоя банка не би ти отпуснала кредит или се досещаш какво предстои с цената на парите? Не разбирам каква ти е логиката.
                      Логиката ми е че имам бизнес, който ми е приоритет. Няма да ме разбереш, очевидно…много трудно може да се обяснят тези неща на хора, които работят на заплата…

Коментар

Не купувам с кредити, купувам кеш. Нямам толкова пари, за това което искам на този етап. Няма отстъпки, няма. Отстъпка можеш да получиш за боклучав имот. Хубавите имоти държат цена, това е положението. Влезте в реалността най сетне.
                        Какъв е проблема да изтеглиш ипотечен кредит? Лихвите са почти символични, а щом мислиш, че ще останат такива наистина не разбирам защо? Или нямаш доходи и никоя банка не би ти отпуснала кредит или се досещаш какво предстои с цената на парите? Не разбирам каква ти е логиката.

Коментар

Като няма да има срив защо не купиш имот, нали и лихвите са ниски? Какво те спира? Или и ти дебнеш дебела отстъпка?

Коментар

Ще, когато и ако- хайде стига вече, излагате се. В този форум се чака срив от 2017 та. Срив, очевидно, няма.Тъпо е но го приемете най сетне

Коментар

• Ще, когато и ако- хайде стига вече, излагате се. В този форум се чака срив от 2017 та. Срив, очевидно, няма.Тъпо е но го приемете най сетне

Коментар

Само че колегата предвиждаше голям спад в цените. Спад в цените не се наблюдава на този етап, защо така, колега? Няма и покачване на лихвите. Човек не винаги познава, какво да се прави, който купил, купил, трябва наематели да има.
                                Офертните цени може и да не да паднали, но вече сделките се сключват с отстъпка 5-10% от офертата цена, което до преди 1 година беше немислимо, даже често се случваше продавача да вдигне офертната цена ако се появят много мераклии. Бъди сигурен, че съвсем скоро и лихвите по кредитите ще се изстрелят нагоре и предполагам се досещаш, че сънищата на продавачите няма да са толкова спокойни. Времето ще покаже кой е бил прав

Коментар

Working...
                                X