If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Един друг виден повишител-рентиер ме плашеше с разстрел, ти с уволнение, но иначе да спазваме добрия тон...
Явно бизнеса ти (ако имаш такъв) съвсем е спрял, че висиш постоянно във форума?
Така е, прав си. Наема в края на месеца, че да не останеш на пътя
Много сте нервни, колеги. Успокойте се и приемета фактът че цените не паднаха. Спазвайте добрия тон, и си плащайте наемите редовно.
Един друг виден повишител-рентиер ме плашеше с разстрел, ти с уволнение, но иначе да спазваме добрия тон...
Явно бизнеса ти (ако имаш такъв) съвсем е спрял, че висиш постоянно във форума?
Като няма да има срив защо не купиш имот, нали и лихвите са ниски? Какво те спира? Или и ти дебнеш дебела отстъпка?
Пазара е такъв и някой хора купуват имоти с кредит или без кредит ,важното е ,че купуват. Дали ни харесва това или не ни харесва няма никакво значение. Всички дебнем отстъпки, някой ги издебваме ,други не успяват ама това зависи от познаването и усета към пазара на НИ. Едно ще ви напиша с очакване и отричане до никъде не се стига.
Логиката ми е че имам бизнес, който ми е приоритет. Няма да ме разбереш, очевидно…много трудно може да се обяснят тези неща на хора, които работят на заплата…
Ясна е работата, явно работиш изцяло в сивия сектор...
Не купувам с кредити, купувам кеш. Нямам толкова пари, за това което искам на този етап. Няма отстъпки, няма. Отстъпка можеш да получиш за боклучав имот. Хубавите имоти държат цена, това е положението. Влезте в реалността най сетне.
И защо не купуваш с кредит? Нали уж лихвите нямало да се вдигат, а цените на имотите ще бият нагоре... win-win изглежда по вашите канони.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Какъв е проблема да изтеглиш ипотечен кредит? Лихвите са почти символични, а щом мислиш, че ще останат такива наистина не разбирам защо? Или нямаш доходи и никоя банка не би ти отпуснала кредит или се досещаш какво предстои с цената на парите? Не разбирам каква ти е логиката.
Логиката ми е че имам бизнес, който ми е приоритет. Няма да ме разбереш, очевидно…много трудно може да се обяснят тези неща на хора, които работят на заплата…
Не купувам с кредити, купувам кеш. Нямам толкова пари, за това което искам на този етап. Няма отстъпки, няма. Отстъпка можеш да получиш за боклучав имот. Хубавите имоти държат цена, това е положението. Влезте в реалността най сетне.
Какъв е проблема да изтеглиш ипотечен кредит? Лихвите са почти символични, а щом мислиш, че ще останат такива наистина не разбирам защо? Или нямаш доходи и никоя банка не би ти отпуснала кредит или се досещаш какво предстои с цената на парите? Не разбирам каква ти е логиката.
Като няма да има срив защо не купиш имот, нали и лихвите са ниски? Какво те спира? Или и ти дебнеш дебела отстъпка?
Само че колегата предвиждаше голям спад в цените. Спад в цените не се наблюдава на този етап, защо така, колега? Няма и покачване на лихвите. Човек не винаги познава, какво да се прави, който купил, купил, трябва наематели да има.
Офертните цени може и да не да паднали, но вече сделките се сключват с отстъпка 5-10% от офертата цена, което до преди 1 година беше немислимо, даже често се случваше продавача да вдигне офертната цена ако се появят много мераклии. Бъди сигурен, че съвсем скоро и лихвите по кредитите ще се изстрелят нагоре и предполагам се досещаш, че сънищата на продавачите няма да са толкова спокойни. Времето ще покаже кой е бил прав
Коментар