Първоначално изпратено от Duran
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Здравейте
Тази сутрин докато си отворих социалните мрежи буквално за 10 минути бях залят с реклами за ново строителство. До сега това не се беше случвало . Вчера също ми излезнаха няколко пъти реклами от агенция Home to you за различни обекти новостроящи се сгради. От днешната реклама след като отворих коментарите видях че най-старият от тях е на 11 седмици. Тоест сградата стои на пазара почти 3 месеца без да бъде разпродадена . До колкото знам от брокери в пика от миналата година жилищата до АКт 14 се препродаваха, част от тях, до няколко пъти. А сега няма кой да ги купи първоначално 11 седмици. Докато агенциите търсят зверски нови купувачи предлагането нараства и нараства. Купувачите достигнаха своя край. Според мен се опитват да задържат пазара от рухване до колкото могат, но това е неизбежно въпрос на време е.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
на мен ми прави впечатление, че за много ново строителство има обява тип "продава двустаен за 125000", а текста на обявата се почва имаме свободни едностайни, двустайни, тристайни ... и накрая излиза, че зад една такава обява примерно 1450Е на акт 14 стоят едни 10+ имота.
това донякъде компенсира лудите обяви като панелка по 2000+ в Борово пусната на 5 агенции, че да се продаде 5 пъти по-добре.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
Права черта
Резултат от Вашето търсене на:
Вид имот: 2-СТАЕН,
Особености: Тухла
Да не се показват обяви, докладвани за проблем,
Средна цена на имотите в извадката: 123837 euro
Средна цена на кв.м: 1762 euro.
това донякъде компенсира лудите обяви като панелка по 2000+ в Борово пусната на 5 агенции, че да се продаде 5 пъти по-добре.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
страх ме е да отворя справката...
Резултат от Вашето търсене на:
Вид имот: 2-СТАЕН,
Особености: Тухла
Да не се показват обяви, докладвани за проблем,
Средна цена на имотите в извадката: 123837 euro
Средна цена на кв.м: 1762 euro.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнениеЛеле, какво сте правили снощи ? Явно тук е имало "война"Свалихте ли цените на апартаментите ?
препоръка е
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Bailor
Защо така се фрустрира този смешен участник, да не е измислен герой?
но ако смени локацията на ихтиман или ботевград /бях го написал почрти като бетерград/, сигурно ще открие нещо подходящоLast edited by ratten; 14.02.2023, 00:30.препоръка е
- 5 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
Щях да искам препоръка от Вълчо, но той се оказа, че не дава квартири, а търси квартира и съквартирант.
освен това май с бетерчо се разбират нещо
той поне не е претенциозен на локацияпрепоръка е
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
трайчо е много буден младеж, на когото предстои да сменя квартирата
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Bailor
Трайчо се оказа поредния кандидат -купувач, воден за носа от жена си. Нищо ново под слънцето.Той е под номер 437 в моята ранглиста понижители, напътствани от жените си.
препоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
Прав си, ти освен рентиер си много добър психолог. Определено гладен няма да останеш, даже и да останеш без квартиранти! Определено ми се очертаваш, като любимецпрепоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеЕто още една за 800 евра в Локация...Локация, до метростанция:
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=8xl76n&f1=1
Никой не те спира да се преместиш и в темата за наемите (правилната за теб тема)
- 3 Харесвания
Коментар
�
Коментар