If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Защо така се фрустрира този смешен участник, да не е измислен герой?
бетерчо цял ден е гледал обяви с високи наеми и сега малко си изпусна нервите
но ако смени локацията на ихтиман или ботевград /бях го написал почрти като бетерград/, сигурно ще открие нещо подходящо
Трайчо се оказа поредния кандидат -купувач, воден за носа от жена си. Нищо ново под слънцето. Той е под номер 437 в моята ранглиста понижители, напътствани от жените си.
трайчо е много буден младеж, на когото предстои да сменя квартирата
Прав си, ти освен рентиер си много добър психолог. Определено гладен няма да останеш, даже и да останеш без квартиранти! Определено ми се очертаваш, като любимец
не знам каква е логиката, но жените искат точно обратното на това, което ти си наумил да правиш
ако си живееш добре под наем или при родителите си
те те измъчват да купиш
ако усетят, че имаш намерение да купуваш
те са против
ако по някакъв начин ги убедиш, то няма имот на света, който да харесат
Прав си, ти освен рентиер си много добър психолог. Определено гладен няма да останеш, даже и да останеш без квартиранти! Определено ми се очертаваш, като любимец
обявата е създадена преди 4 месеца (без 5 дни) - вероятно е седял празен през това време
ако на всяка смяна на наематели му седи по 6м празен....
този вероятно е жертва на обещанията за яка доходност от 'наемче да капе'
има доста такива и си вкараха свободните пари в довършителни с идеята как ще рентват яко
еми хубаво им стават ремонтите, но нещо няма наематели за толкова площ и на такива цени.
От къв зор ще оди на майна си райна в село Горубляне???! Вместо да отиде на 750 евра в Локация-Локация?
Варианта беше или купувам и си прихващан дълга или пия една студена вода. Врътката беше, че трябваше да съм в съсобственост в обща къща с него и щеше да ми трудно да го продам без него. Добре, че цените тръгнаха нагоре и той продаде друг имот и се оправихме с парите. Иначе щях да си купя проблеми на място, което не харесвам. Иначе жената каза "да", но не знаеше всичко подробности!
Във всички случаи искам да ти кажа, че аз с човек, който мутрите са го търсили за да си върнат борчовете, аз стакъв човек няма да споря.
обявата е създадена преди 4 месеца (без 5 дни) - вероятно е седял празен през това време
ако на всяка смяна на наематели му седи по 6м празен....
този вероятно е жертва на обещанията за яка доходност от 'наемче да капе'
има доста такива и си вкараха свободните пари в довършителни с идеята как ще рентват яко
еми хубаво им стават ремонтите, но нещо няма наематели за толкова площ и на такива цени.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар